Hur man får en Nederländsk IP-adress från var som helst (i 2024) - TechRobot

Hur man får en Nederländsk IP-adress från var som helst (i 2024)

Nederländerna kan skryta med några av de bästa TV-innehållen i världen. Till exempel älskar både nederländska medborgare och utlänningar holländsk Netflix och NPO. Dessutom erbjuder holländska banker utmärkta banktjänster till olika nationella och internationella kunder. Men tyvärr kanske du inte kan njuta av detta fantastiska innehåll och tjänster utanför Nederländerna.

Detta beror på att många banker och faktureringswebbplatser, TV- och streamingplattformar geografiskt begränsar sina tjänster. Vanligtvis har dessa plattformar endast tillstånd att verka inom Nederländerna. Så, om du är utomlands, kommer du alltid att få ett felmeddelande när du försöker ansluta hemifrån.

Lyckligtvis finns det ett sätt att kringgå detta problem. Du kan lura alla dessa plattformar att tro att du är i Nederländerna även när du är utomlands. Det är dessutom ganska enkelt. Allt du behöver göra är att skaffa en Nederländsk IP-adress från en VPN-tjänsteleverantör. Den här artikeln kommer att visa dig hur. VPN-anslutningen krypterar även din internetanslutning, vilket skyddar dig hela tiden.

Hur man får en Nederländsk IP-adress med en VPN

Du kan följa dessa steg för att få en Nederländsk IP-adress genom en VPN.

  1. Select and subscribe to a VPN. All the VPNs on this list offer excellent services. However, we recommend ExpressVPN.
  2. Download the VPN onto your device and log in.
  3. Search for Netherlands in their server locations.
  4. Connect to a Netherlands server and get a new Dutch IP address.
  5. Now, you can reload any previously restricted websites.

5 Bästa VPN-tjänsterna för att få en Nederländsk IP-adress

Att välja en nederländsk IP-adress kan vara utmanande eftersom det finns många VPN-alternativ. Så, vi har gjort jobbet åt dig genom att välja ut de bästa VPN:erna som erbjuder IP-adresser från Nederländerna.

Överlag bäst i våra tester

ExpressVPN

Övergripande poäng: 9.8

  • Supersnabba servrar
  • AES 256-bitars kryptering
  • Stödjer privata protokoll, Lightway
  • Pengarna-tillbaka-garanti

Pengar-tillbaka-garanti

Om du letar efter det bästa sättet att få en nederländsk IP-adress, bör ExpressVPN vara ditt första val. Denna VPN har en imponerande serveruppställning från vilken du kan välja en ny IP-adress. Den stoltserar med över 3000 VPN-servrar i 160 serverplatser över 94 länder världen över, varav fyra är nederländska. 

Med ExpressVPN:s funktion för Smart Plats kan du enkelt avgöra vilken av dessa servrar som bäst tjänar dig med lite ansträngning. Så, du kan förfalska din IP-adress från utlandet och dyka upp i populära städer som Amsterdam och Haag. Dessutom är alla dessa servrar så snabba att de snabbt kan låsa upp innehåll från vilket land som helst. ExpressVPN:s funktioner för torrenting är också av högsta klass.

ExpressVPN har robusta säkerhetssystem. Viktigt är att de tillämpar en strikt policy för att inte logga någon data. Deras noll-loggningspolicy stöds av TrustedServer-säkerhetsprotokollet som raderar all serverns RAM vid varje omstart. Så, du kan vara säker på att det inte finns någon registrering av dina onlineanslutningsdata någonstans.

Om du vill använda Nederländska IP-adresser på flera enheter har ExpressVPN täckt dig. Det tillåter dig att ansluta fem enheter på en enda prenumeration samtidigt. Dessutom stöder denna VPN olika operativsystem på datorer, smartphones, surfplattor och till och med routrar. 

Du kan njuta av alla dessa fantastiska fördelar för ungefär $6.67/månad på en årlig prenumeration. Alltid framåtblickande accepterar ExpressVPN betalningar på flera plattformar, inklusive Bitcoin. Slutligen, om du fortfarande är skeptisk till att skaffa en ExpressVPN Nederländerna IP-adress, kan du använda deras 30-dagars riskfria provperiod. Efter trettio dagar kan du bestämma dig för att fullt ut åta dig eller begära en återbetalning.

$6.67Månad (Spara 49% + Få 3 månader gratis)

Pengar-tillbaka-garanti

Billigaste alternativet

NordVPN

Övergripande poäng: 9.6

  • Otroligt snabba servrar
  • Fantastiska säkerhetsfunktioner
  • Verifierad policy mot loggningar
  • Avblockerar streamingplattformar

Pengar-tillbaka-garanti

NordVPN är ett annat utmärkt alternativ för att få tillgång till nederländska IP-adresser. Dess funktioner kanske inte matchar ExpressVPN:s, men den kommer att utföra jobbet. Med 5300+ ultrasnabba servrar och inga bandbreddsbegränsningar, vad kan gå fel med NordVPN? Det unika NordLynx-protokollet förbättrar ytterligare denna VPN:s hastighetskapacitet. Om du lägger till över 200 servrar i Nederländerna, kan du lika gärna välja denna VPN-leverantör redan.

Efter att ha fått beröm från tekniksäkerhetsexperter som PCMag och CNET, är NordVPNs påståenden om ultrasecurity inte falska. VPN-tjänsten använder 256-bitars AES-kryptering för att kryptera alla dina onlineuppgifter. Den kombinerar detta med ungefär tre VPN-protokoll för bättre säkerhet. Du kan till och med lägga till en extra nivå av kryptering med funktionen Double VPN. Dessutom driver NordVPN också en strikt no-log-policy. Så, du kan vara säker på att de inte kommer att lagra data om vad du gör online med din Nederländerna IP-adress. 

Oavsett vilken enhet du vill ha ett skyddat Nederländerna IP på, finns det ett NordVPN-alternativ för den. Kompatibla enheter inkluderar Windows, macOS, iOS, Android, Linux och till och med Smart TV. Lyckligtvis kan du ansluta sex av dessa prylar till en VPN-plan samtidigt.

Slutligen, när det kommer till prissättning, är NordVPN en räddare i nöden. Detta beror på att du kan få din Nederländerna IP-adress för så lite som $3.67 i månaden på en tvåårsbetalningsplan. Tycker du att detta är för högt för deras tjänster? Tja, du kan använda VPN:et i trettio dagar för att ta reda på det. Om du fortfarande tycker det, kan du få en problemfri återbetalning.

Bästa erbjudandet: $2.99Månad (Spara 67% + Få 2 år med 67 % rabatt + unika gåvor)

Pengar-tillbaka-garanti

Bäst för anslutning av flera enheter

Surfshark

Övergripande poäng: 9.5

  • Tillåter obegränsade samtidiga anslutningar
  • Integrerar Stealth-läge
  • Multihop-funktion tillgänglig
  • Över 3 000 servrar

Pengar-tillbaka-garanti

Att komma längre ner på denna lista betyder inte att du får dåliga Nederländska IP-adresser. Surfshark har också utmärkta funktioner som kan placera dig på nederländsk mark när du är mil bort. Surfshark har omkring 3200+ servrar över hela världen, inklusive Nederländerna. Alla dessa servrar stödjer torrenting och är utrustade för P2P-fildelning. Med en Nederländsk IP-adress från Surfshark kan du få tillgång till flera blockerade nederländska innehåll.

Surfshark skämtar inte med användarnas online-integritet. Som du förväntar dig har de en noll-loggningspolicy. Du kan lita på deras ord eftersom de verkar från Brittiska Jungfruöarna, ett land känt för sin ställning för datasekretess. Surfshark är också stora på säkerhet. VPN:et skyddar kunder från början till slut med AES 256-bitars kryptering. Det finns inget sätt för någon att dekryptera din onlineanslutning på grund av detta krypteringsverktyg. De har också starka VPN-protokoll såsom OpenVPN, IKEv2 och Shadowsocks. Även om många VPN:er inte inkluderar annonsblockerare och skydd mot skadlig programvara får du båda med Surfshark.

Den som sa att du behövde tömma bankkontot för en nederländsk IP-adress hade uppenbarligen inte hört talas om Surfshark. En nederländsk IP från Surfshark kan kosta dig så lite som $2.49/månad om du köper 24-månadersplanen. Dessutom kan du betala med kreditkort, kryptovaluta, Google Pay och Amazon Pay. 

Om du tycker att det är för billigt, vad sägs om det faktum att du kan ansluta alla dina enheter samtidigt med ett enda abonnemang? Det finns praktiskt taget ingen gräns för de enheter du kan ansluta till Surfshark. Listan inkluderar macOS, Windows, Linux, Android, iOS, etc. Precis som alla utmärkta VPN-tjänster erbjuder Surfshark också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för missnöjda kunder. 

Bästa erbjudandet: $2.49Månad (Spara 79% + Få 2 månader gratis)

Pengar-tillbaka-garanti

Bästa VPN med en gratis version

ProtonVPN

Övergripande poäng: 9.0

  • Gratis version tillgänglig
  • Starka säkerhetsfunktioner
  • Pålitlig policy för inga loggar
  • Tillåter Perfect Forward Secrecy

Pengar-tillbaka-garanti

Från skaparna av ProtonMail, tillsammans med din nederländska IP-adress, får du något som de andra VPN:erna på denna lista inte har. Det är att ProtonVPN erbjuder gratis och betalda VPN-alternativ för användare. Med ungefär 1,289 10 Gbps-kapabla servrar i 55 länder, bör det inte vara svårt att få en nederländsk IP-adress från denna leverantör. 

Ett betydande antal av dessa är Secure Core-servrar. De snabba hastigheterna garanterar också att du får njuta av deras P2P-vänliga torrentservrar utan buffring. Intressant är att den kostnadsfria ProtonVPN-plattformen erbjuder många servrar i Nederländerna, men utan de fina funktionerna som de betalda alternativen har.

Med huvudkontor i Schweiz, som är känt för att ha några av världens starkaste lagar för integritetsskydd, bygger ProtonVPN på detta för att garantera en no-log-policy för både betalande och gratisanvändare. De spårar eller registrerar inte användarnas internetloggar, så tredje part kan inte komma åt data om vad du gör med din Nederländerna IP-adress. ProtonVPN använder den starkaste krypteringen som finns tillgänglig – AES-256, medan de hanterar nyckelutbyte med 4096-bitars RSA. ProtonVPN har också solida VPN-protokoll såsom IKEv2/IPSec och OpenVPN.

Du kan få en holländsk IP-adress som stöds av ProtonVPN på alla enheter, inklusive PC, Mac, smartphones och routrar. Dessutom finns det VPN-appar för de flesta operativsystem, inklusive Windows, iOS, Android, Chromebook, osv. Tio av dessa enheter som använder en holländsk IP-adress kan samtidigt utforska en enda ProtonVPN-anslutning. 

ProtonVPN har abonnemangsplanerna Basic, Plus och Visionary. Dock marknadsför de Proton Plus som det bästa erbjudandet eftersom du, för 6.63E varje månad för 2-årsplanen, får en 33% rabatt. Slutligen skyddas du av en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du upptäcker att alla dessa funktioner är en bluff.

Bästa erbjudandet: $4.49Månad (Spara 55%)

Pengar-tillbaka-garanti

Erbjuder den bästa pengarna-tillbaka-garantin

CyberGhost

Övergripande poäng: 8.8

  • 45 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • 7 000+ pålitliga servrar
  • Strikt policy mot loggning
  • Tuffa säkerhetsfunktioner

Pengar-tillbaka-garanti

Om du vill dra nytta av 15 års erfarenhet inom cybersäkerhet kan du utforska CyberGhost. Detta VPN-tjänsteleverantör har några av de bästa funktionerna för IP-spoofing och geo-upplåsning som finns tillgängliga. Först och främst har CyberGhost omkring 7000+ servrar i 91+ länder, varav 309 är baserade i Nederländerna. Så du kan låsa upp innehåll med en nederländsk IP-adress och IP-adresser från ytterligare 90 länder. Dock, om du är helt inriktad på torrenting med din nederländska IP-adress, är CyberGhosts torrentoptimerade servrar de bästa för detta.

CyberGhost använder också 256-AES bitars krypteringsnyckel för all din data, från start till slutpunkt. Dessutom har de en strikt no-log policy som säkrar alla användares data genom att inte lagra dem. Om du letar efter VPN-protokoll som är svåra att knäcka, titta också mot alla CyberGhost-servrar eftersom de är optimerade för att hantera dem alla.

CyberGhost erbjuder inte heller en Nederländsk IP-adress på bara en enhet. Istället kan du med en prenumeration få tillgång till nederländskt innehåll samtidigt på sju prylar. Oavsett vilken enhet du har, har CyberGhost troligtvis en kompatibel app i din Play Store. Denna breda lista sträcker sig över Windows, Android, Linux och Apple-enheter. En annan attraktion till CyberGhost är dess priser. Med denna VPN kan du betala så lite som $1.99/månad på en 15-månaders prenumerationsplan. Dessutom tar Cyberghost kvalitetsgarantispelet ett steg högre. Det erbjuder en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti till missnöjda kunder, vilket mest troligt aldrig kommer att hända.

Bästa erbjudandet: $1.9Månad (Spara 84%)

Pengar-tillbaka-garanti

Kan jag få en nederländsk IP-adress från en gratis VPN?

Ja, en gratis VPN-tjänst kan ge dig en Nederländerna IP-adress. Dock är det bäst att veta vad du ger upp genom att använda en gratis VPN. För det första komprometterar gratis VPN:er sina användares säkerhet. Ofta lagrar och säljer de användarloggar till regeringar och andra tredje parter. 

Dessutom kommer en gratis VPN troligtvis att ha få servrar i Nederländerna. Så, eftersom många människor trängs för att njuta av deras gratis tjänster, kommer dessa få servrar att vara konstant överbelastade och långsamma. Återigen kanske gratis IP-adresser inte ger dig tillgång till webbplatser och andra plattformar som har avancerade geoblockeringsfunktioner.

Många nätanvändare tvekar att använda VPN:er eftersom de endast förknippar dem med kriminell verksamhet. Dock är det helt lagligt i Nederländerna att förfalska din IP-adress till en nederländsk IP från utlandet. Dessutom är användningen av en VPN laglig i de flesta länder världen över; och endast ett fåtal länder förbjuder eller begränsar deras användning rakt av.

Så det kan vara bra att kontrollera om det är lagligt att förfalska din IP-adress i ditt hemland. Dessutom, om du använder din nederländska IP-adress för olovliga aktiviteter, kommer du att möta hårda straff. Till exempel kan torrentnedladdning av upphovsrättsskyddat material i Nederländerna mycket väl ställa dig inför problem med lagen. 

Vanliga frågor

Hur många IP-adresser från Nederländerna kan jag ha?

Med de fantastiska VPN:erna på den här listan kan du ha så många Nederländska IP-adresser som du vill. Dessutom behöver du inte betala för var och en av dem. Hur då? VPN:erna på den här listan tillåter dig att ansluta flera enheter på en enda VPN-prenumeration samtidigt. Antalet samtidiga anslutningar varierar från fem till obegränsat. Så, du kan få en Nederländsk IP-adress på alla enheter du ansluter till VPN:et.

Kan jag få en dedikerad Nederländerna IP-adress?

Ja, du kan få en dedikerad Nederländerna IP-adress om du vill. De flesta VPN:er erbjuder delade IP-adresser och unika alternativ också. Dock kan delade IP-adresser vara ett besvär eftersom du inte vet vad andra VPN-prenumeranter gör med IP-adressen. Därför erbjuder en personlig IP-adress dig möjligheten att kontrollera ditt online-rykte. Det är dock värt att notera att du kanske måste betala en extra avgift för att njuta av denna funktion. 

Vilken funktion bör jag överväga mest när jag väljer en Nederländerna VPN?

Det finns många fantastiska funktioner du måste kolla in när du väljer en VPN-tjänst. Dock, eftersom du bara behöver en Nederländerna IP-adress, är det bäst att ansluta till en VPN med många servrar i Nederländerna. Detta beror på att ju fler servrar en VPN har i Nederländerna, desto fler alternativ har du. Dessutom innebär färre servrar fler anslutningar vilket kan leda till överbelastade servrar. Överbelastade servrar är inget bra eftersom de garanterar långsamma hastigheter. Följaktligen kommer du inte att njuta av att streama Nederländernas innehåll eftersom du kommer att behöva hantera buffring.

Slutsats

De flesta människor har legitima skäl till att behöva en Nederländsk IP-adress genom en VPN. Dessutom kan de få fler fördelar från en VPN-tilldelad Nederländsk IP-adress utöver deras ursprungliga avsikter. Så, varför inte följa stegen ovan och njuta av Nederländskt innehåll som om du aldrig lämnade landet?