Recenzie IPVanish - TechRobot

Recenzie IPVanish

Bine ați venit la recenzia IPVanish VPN de la TechRobot, analizând VPN-ul pe care mulți utilizatori îl iubesc să urască. Rezervele privind VPN-ul au crescut în 2016, când a ajutat guvernul SUA să localizeze un infractor cibernetic prin furnizarea informațiilor utilizatorului. Serviciul de bază al IPVanish de a oferi o conexiune la internet privată și sigură a devenit discutabil.

Dar de când și-a reorganizat echipa juridică și executivă, VPN-ul pare să se fi răscumpărat. Rămâneți pe aproape în timp ce explorez mai în detaliu IPVanish, ghidat de metricile obiective și cuprinzătoare pe care le folosesc în toate recenziile.

Obțineți 65% Reducere Astăzi

Recenzie IPVanish – Acoperirea serverelor

Voi începe recenzia IPVanish VPN evidențiind extensiva acoperire a serverelor VPN. Rețeaua oferă peste 2,000 de servere și 40,000 de adrese IP în peste 75 de orașe de pe glob.

Desigur, există și alte VPN-uri precum Nord, care aduce peste 5.000 de servere la masă. Dar având în vedere că IPVanish are o diversitate geografică incredibilă, aș spune că 2.000 este totuși un număr destul de bun. Serverele sunt răspândite pentru a facilita accesibilitatea mai ușoară, indiferent de locație. O asemenea acoperire extinsă facilitează, de asemenea, viteze mai rapide și mai puțină congestie a rețelei.

IPVanish Review - Server Locations

Constatările mele din această recenzie despre IPVanish au identificat majoritatea serverelor localizate în Marea Britanie, Canada, Australia și, desigur, SUA. Ultimul lucru are sens având în vedere faptul că VPN-ul este bazat în Ohio. Totuși, am fost impresionat să observ prezența sa în Africa și America de Sud, două locații pe care majoritatea VPN-urilor le neglijează. Oricum, mi-ar plăcea să văd VPN-ul pătrunzând pe piețe precum China.

Pro și Contra – Recenzie IPVanish

Consider că este necesar să listez punctele forte și slabe ale unui VPN pentru a oferi utilizatorilor o viziune echilibrată asupra furnizorului de servicii. Am descoperit următoarele avantaje și dezavantaje în timpul acestei recenzii IPVanish VPN.

Avantaje

  • Viteze rapide
  • Conectează un număr nelimitat de dispozitive
  • Politică no-log verificată printr-un audit de terță parte
  • Interfață ușor de utilizat
  • Asistență excelentă pentru clienți 24/7
  • Permite torrenting

Contra

  • Abonamente scumpe
  • Afiliat la 5 Eyes Alliance
  • Nu este ideal pentru streaming intensiv

Viteză și Performanță – Este IPVanish Bun?

Nu este un secret că utilizarea unui VPN încetinește conexiunea. Aici, IPVanish își lasă cei mai mulți dintre concurenți în urmă menținând aceleași viteze după conectare. Conform testelor pe care le-am efectuat pentru această recenzie a vitezei IPVanish, se numără printre primele zece VPN-uri ca viteză. Această rețea este și mai atractivă deoarece vitezele de top persistă la toate distanțele, fie că este vorba de servere apropiate sau îndepărtate. După cum era de așteptat, utilizatorii sunt susceptibili să experimenteze inconsistențe de viteză, dar totuși rapide.

Pe baza testului meu de viteză pentru recenzia IPVanish VPN, latența a scăzut doar cu un procent mic. În timp ce timpul de ping pentru majoritatea VPN-urilor a scăzut cu aproximativ 30%, IPVanish a înregistrat doar o scădere de 14%. Deși VPN-uri precum CyberGhost pot merge chiar mai jos, tot mențin că IPVanish se numără printre cele mai bune.

Obțineți 65% Reducere Astăzi

Funcții de Siguranță și Securitate – Este IPVanish Sigur?

După ce au dat peste mențiuni ale abaterilor trecute ale rețelei, utilizatorii noi s-ar putea întreba; Este IPVanish sigur? Este IPVanish legitim? Scopul principal al unui VPN este de a utiliza internetul în siguranță și securitate, fără a vă face griji că vă veți compromite informațiile. Pe baza următoarelor caracteristici de securitate pe care le-am descoperit pe măsură ce am continuat să analizez IPVanish, veți fi pe mâini sigure.

Criptare de nivel bancar

IPVanish VPN crește încrederea utilizatorilor prin utilizarea tehnologiei de criptare AES-256, cel mai înalt nivel de protecție a datelor. Mai mult, adaugă un strat suplimentar de securitate prin utilizarea algoritmului SHA512 și schimbul de chei DHE-RSA-2048. Să spunem doar că chiar și cel mai priceput hacker va avea dificultăți în a-l sparge.

Opțiuni Avansate de Protocol

În timp ce unele VPN-uri oferă unul sau două protocoale de securitate, IPVanish oferă mai multe. Aceste protocoale permit utilizatorilor să-și personalizeze conexiunile în funcție de activitățile lor online. Protocolul implicit este OpenVPN, unul dintre cele mai sigure protocoale pe care le poate utiliza un VPN. Cu toate acestea, utilizatorii au libertatea de a trece la WireGuard, L2TP, IKEv2 și IPsec folosind meniul de setări.

IPVanish Review - Security Features

Tehnologia Kill Switch

Cele mai multe VPN-uri au tehnologia Kill Switch, iar recenzia mea pentru IPVanish VPN arată că acest VPN nu este o excepție. Utilizatorii nu vor fi afectați de nicio întrerupere temporară a conexiunii la internet care altfel ar putea compromite locația lor.

Funcții de anonimat și confidențialitate ale IPVanish

După siguranță și securitate, preocupările legate de confidențialitatea datelor sunt pe primul loc ori de câte ori folosești un VPN. Utilizatorii doresc asigurarea că activitățile lor de navigare rămân anonime. Iată câteva caracteristici de confidențialitate pe care le-am descoperit în timp ce îmi redactam recenzia pentru IPVanish.

Politica fără jurnale de evidență

După incidentul din 2016 pe care l-am evidențiat anterior în această recenzie IPVanish, succesorii companiei au comandat un audit independent înainte de achiziție. În prezent, nu există nicio înregistrare care să arate informații stocate. Conform politicii de confidențialitate a VPN-ului, compania urmărește doar date non-personale precum timpul petrecut pe un site web, tipul de browser și sistemul de operare.

Protecție împotriva scurgerilor DNS/IP

Recenzia mea despre IPVanish VPN a descoperit sisteme de protecție împotriva scurgerilor DNS și IP. Ce este și mai bine este că protecția împotriva scurgerilor se extinde la toate platformele suportate de VPN. Locația, identitatea și activitățile de navigare rămân ascunse.

Platforme Suportate de IPVanish

În timp ce compilam recenzia pentru IPVanish, am descoperit că VPN-ul este ușor accesibil pe majoritatea platformelor. Compania a proiectat aplicații independente pentru Android, iOS, Windows, Chrome OS, macOS, Chromebook și Amazon Fire Stick.

Am observat că fiecare aplicație vine cu funcții de securitate care pot diferi de la una la alta. De exemplu, aplicația pentru iOS nu are funcția Kill Switch, în timp ce versiunile pentru Android, Windows și macOS o au. Aplicația pentru Windows îți permite să schimbi nivelul de criptare de la AES-256 la 128, dar cea pentru macOS nu. În cele din urmă, utilizatorii sunt liberi să aleagă aplicațiile preferate, în funcție de preferințele lor.

IPVanish Review - Supported Platforms

Adăugiri pentru Platforma de Routere și Browsere

Părțile interesate pot folosi de asemenea IPVanish pe platforme precum Linux și Roku, dar numai printr-o conexiune la router. Conform recenziei mele despre IPVanish pentru 2022, puteți folosi de asemenea VPN-ul pe routere wireless precum Tomato. VPN-ul în prezent nu are nicio extensie pentru browser, dar puteți achiziționa FlashRouters pre-configurate cu IPVanish direct de pe site.

Obțineți 65% Reducere Astăzi

Streaming și Torrenting – Opțiuni de Descărcare IPVanish

Sunt sigur că majoritatea iubitorilor de Netflix vor fi ușor dezamăgiți de această secțiune a recenziei mele despre IPVanish. Desigur, VPN-ul permite serviciile de streaming, dar cu siguranță nu este cea mai bună opțiune. Poate accesa Netflix, dar doar pe un număr mai mic de servere comparativ cu competitorii săi. Dar o voi accepta pentru că deblocarea Netflix în SUA este de obicei dificilă. Am încercat să deblochez Netflix în Marea Britanie, Japonia și Franța fără succes. Pentru ceea ce merită, utilizatorii pot accesa, de asemenea, Disney+, HBO Max, BBC iPlayer și ESPN prin serverele din SUA.

Deși IPVanish s-ar putea să nu fie cel mai bun VPN pentru streaming, fanii torrentelor vor avea o surpriză plăcută. VPN-ul obține scoruri foarte mari pentru torrenting, cu suport pentru uTorrent. Recenzia mea IPVanish pentru 2024 a evidențiat BitTorrent și Partajarea P2P ca unele dintre caracteristicile de torrenting suportate de furnizorul de servicii. Cei care descarcă mult vor aprecia flexibilitatea oferită de VPN-ul IPVanish.

Alte Caracteristici Speciale

IPVanish este bun? Este mai ușor să răspundem la această întrebare concentrându-ne pe caracteristicile care îl fac să iasă în evidență. Iată câteva funcții speciale dezvăluite de recenzia mea expertă despre IPVanish.

IPVanish Review - Advanced Features

Split Tunneling

Pe baza acestui review IPVanish 2022, VPN-ul are o funcție de Split Tunneling. Aceasta îți permite să decizi ce aplicații sau site-uri să se conecteze prin VPN și care nu. După cum știi, un VPN afectează negativ viteza. O astfel de funcție asigură o experiență de utilizare mai bună prin reducerea sarcinii asupra lățimii de bandă, rezultând într-o viteză a internetului îmbunătățită.

Protecție Antivirus

De fiecare dată când folosești internetul, există riscul ca malware să atace dispozitivul tău. Când se întâmplă asta, dispozitivul tău poate să se blocheze. Fie asta, fie malware-ul are abilități de hacking al identității. Recenzia IPVanish a descoperit că VPN-ul oferă protecție antivirus, dar numai în pachetele cu antivirusul VIPRE.

Funcția de Conectare Rapidă

Conectarea la cel mai apropiat server este rapidă și ușoară datorită Funcției de Conectare Rapidă pe care am testat-o în recenzia mea IPVanish. Tot ce trebuie să faci este să selectezi țara sau orașul preferat, să faci clic pe fila Conectare, și gata!

Sfaturi rapide – Recenzie IPVanish

Găsiți mai jos o prezentare rapidă a caracteristicilor cheie evidențiate de recenzia mea IPVanish.

  • Conectarea simultană a dispozitivelor: Nelimitat
  • Numărul de servere: 2.000+
  • Adrese IP: 40,000+
  • Numărul de țări cu servere: 75+
  • Kill Switch: Da
  • Versiunea gratuită: Fără riscuri pe planul anual
  • Abonamente: Lunar, trimestrial, anual

Planuri și Prețuri – Cât costă IPVanish?

Deci, cât costă IPVanish? Recenzia mea IPVanish a dezvăluit trei planuri de prețuri. Utilizatorii pot achiziționa planul de abonament lunar la $10.99 pe lună. Este puțin mai scump comparativ cu media industriei, stabilită puțin peste $10. VPN-ul a introdus recent un nou plan trimestrial, unde abonamentele sunt de $5.32 pe lună și facturate $15,96 la fiecare trei luni. În ultimul rând, pachetul anual costă $3.99 pe lună, facturat $47.89 pentru an. Este cea mai bună ofertă dintre cele trei, deoarece vine și cu protecție împotriva Ransomware și Malware pentru securitate adăugată. Mai mult, vine cu o condiție fără risc de 30 de zile dacă nu ești mulțumit de serviciu.

IPVanish Review - Pricing

Deși prețurile pentru pachetele trimestriale și anuale par bune, rețineți că acestea sunt puternic reduse. Un discount de 51% este aplicat pachetului trimestrial, în timp ce planul anual beneficiază de un discount de 61%. Când îți reînnoiești abonamentul, prețurile devin mult mai mari comparativ cu unele VPN-uri mai accesibile.

Experiența utilizatorului în recenzia noastră IPVanish

Pe baza constatărilor mele din recenzia IPVanish, utilizatorii nu ar trebui să se aștepte să întâmpine probleme în timp ce navighează prin diferitele aplicații IPVanish. Acest lucru este valabil atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru cei avansați. Desigur, există elementul că VPN-ul nu are un serviciu Smart DNS. Acest lucru face dificilă utilizarea IPVanish pe dispozitivele care nu suportă aplicații native. Voi recunoaște că, indiferent de dispozitivul utilizat, interfața este simplă de stăpânit, datorită filtrelor organizate. Dispozitivele Android au cea mai intuitivă interfață.

IPVanish Review - User Experience

Așa cum am subliniat anterior în recenzia mea despre IPVanish, o funcție de Conectare Rapidă va avea utilizatorii conectați la serverele cele mai apropiate într-un timp foarte scurt. Apoi, există și funcția Lista de Servere, care le permite utilizatorilor să selecteze manual serverele și să utilizeze filtre pentru a simplifica procesul de navigare. În plus, IPVanish încurajează personalizarea conform preferințelor tale. Utilizatorii pot decide cum doresc ca VPN-ul să se conecteze la pornire sau să personalizeze o conexiune automată la locații și viteze specifice.

Recomandări și Concluzie – Recenzia noastră IPVanish

În ciuda câtorva obstacole, această recenzie IPVanish poate atesta modul în care VPN-ul a reușit să renască din propria cenușă pentru a deveni un serviciu demn de explorat. IPVanish este perfect pentru utilizatorii care caută un VPN rapid și sigur, dar sunt pregătiți să plătească puțin mai mult. VPN-ul include funcții standard de securitate precum Kill Switch și Split Tunnelling, pe care mă aștept să le văd la orice VPN din secolul 21.

Dar, desigur, există loc pentru îmbunătățiri, având în vedere că VPN-urile concurente vin cu caracteristici mai avansate, cum ar fi conexiunile multi-hop. Cu toate acestea, acoperirea decentă a serverelor și multiplele protocoale de securitate îi oferă în continuare IPVanish un avantaj față de mulți concurenți. Aș fi dornic să-l încerc personal când abonamentul meu actual NordVPN expiră.

Obțineți 65% Reducere Astăzi

Întrebări frecvente – Recenzie IPVanish

Poate fi IPVanish de încredere?

Da, poate. Este un VPN sigur și securizat care utilizează funcții avansate de securitate precum tehnologia de criptare de nivel înalt, Split tunneling și un Kill Switch.

Ce este mai bun decât IPVanish?

Când te uiți la aspecte precum acoperirea serverelor și streaming, CyberGhost este mai bun decât IPVanish. Acesta se laudă cu 6,000 de servere în 111 locații și are abilități excelente de streaming.

Ce este în neregulă cu IPVanish?

IPVanish a primit unele critici în trecut referitoare la politica sa de fără jurnale, dar auditurile terțe părți l-au exonat de atunci.

Este NordVPN mai bun decât IPVanish?

NordVPN este un VPN mai bun comparativ cu IPVanish. Nu numai că oferă 5,000 de servere comparativ cu 2,000 de la IPVanish, dar are și mai multe funcții de securitate și confidențialitate.

IPVanish îți încetinește internetul?

Deși toate VPN-urile afectează negativ viteza internetului, IPVanish este una dintre puținele care menține mai mult sau mai puțin aceeași viteză. Orice scăderi de viteză sunt minime în comparație cu alte VPN-uri.

Merită IPVanish banii?

Privind la acoperirea extensivă, funcțiile de securitate și vitezele incredibile, se poate spune că prețul pentru IPVanish VPN merită.