Recenzie PrivateVPN - TechRobot

Recenzie PrivateVPN

Lansat în 2013, acest VPN a rămas sub radar, adesea eclipsat de entități mai stabilite. Doar după ce arunci o privire mai atentă la caracteristicile principale ale PrivateVPN realizezi că are suficientă forță pentru a concura cu giganții industriei.

Deși este un jucător relativ mic pe piață, PrivateVPN include funcții standard de securitate, inclusiv un Kill Switch de încredere și suport pentru torrenting. Dar, la finalul zilei, merită PrivateVPN? Citiți această recenzie Private VPN pentru a decide dacă este outsiderul pe care să-l urmăriți sau nu.

Obțineți 85% Reducere Astăzi

Recenzie PrivateVPN – Acoperirea serverelor

Așa cum am subliniat la începutul acestui Review PrivateVPN, acesta este unul dintre VPN-urile aflate în ascensiune pe piață. VPN-ul bazat în Suedia are o rețea mică de servere, totalizând aproximativ 200. Este departe de unele VPN-uri care se laudă cu mii de servere, dar cele 63 de locații ale serverelor ar trebui să conteze pentru ceva.

PrivateVPN Review - Server Locations

Deși numărul de servere este destul de mic, PrivateVPN a fost cel puțin strategic în distribuirea lor în zonele cele mai solicitate. Vei obține conexiuni rapide în Germania, SUA, Marea Britanie, Australia și Canada. Am observat de asemenea că este unul dintre puținele VPN-uri cu servere în China!

Recenzia mea PrivateVPN a constatat că unele servere sunt disponibile la nivel de oraș! Utilizatorii nu vor avea dificultăți în a se conecta la cel mai apropiat server dintr-o anumită țară. De asemenea, doar 13% dintre serverele acestui VPN sunt virtuale pentru o eficiență sporită.

Avantaje și Dezavantaje – Recenzie PrivateVPN

Ce este PrivateVPN? Este PrivateVPN bun? Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele întrebări pe care le-am avut când am dat prima dată peste această rețea. Dar ca orice alt VPN, PrivateVPN impresionează în unele domenii, dar nu este fără defecte. Iată o listă de avantaje și dezavantaje pe care le-am găsit până când am adunat toate informațiile de care aveam nevoie pentru a revizui PrivateVPN.

Avantaje

  • Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de pe piață
  • Bun pentru streaming Netflix
  • Versiune gratuită disponibilă
  • Interfață ușor de utilizat
  • Politică impresionantă de interzicere a înregistrărilor
  • Setări de securitate implicite excelente
  • 10 conexiuni simultane de dispozitive

Contra

  • Acoperire de rețea mică
  • Nu există tunelare divizată
  • Viteze relativ lente

Viteză și Performanță – Este PrivateVPN Bun?

Dacă căutați cel mai rapid serviciu VPN, recenzia mea despre PrivateVPN poate confirma că acesta nu este. Nu mă înțelegeți greșit, rețeaua oferă viteze decente, suficient de bune pentru majoritatea activităților web. PrivateVPN merge chiar atât de departe încât permite utilizatorilor să aleagă locații pe baza vitezei de ping. Obțineți viteze acceptabile atunci când sunteți conectat la servere apropiate.

PrivateVPN Review - Speed and Performance

Testele de viteză pe care le-am efectuat după conectarea VPN-ului la un server apropiat au înregistrat doar o scădere de 6% a vitezei. Este doar atunci când compari vitezele de conexiune ale PrivateVPN cu rețelele concurente că îi vezi punctele slabe. Asta este deosebit de adevărat dacă compari PrivateVPN vs NordVPN. Nu ajută faptul că acoperirea limitată a serverelor crește congestia și încetinește performanța.

În timp ce continuam să revizuiesc PrivateVPN, am observat și cum viteza depinde de locație. Viteze sub medie au fost înregistrate când VPN-ul era conectat la servere din SUA. Vitezele au crescut semnificativ când era conectat la servere australiene și canadiene, și am putut să transmit videoclipuri HD fără buffering.

Obțineți 85% Reducere Astăzi

Funcții de Siguranță și Securitate – Cât de Sigur este PrivateVPN?

Este PrivateVPN sigur? Poate că nu are cele mai multe funcții de securitate comparativ cu alte VPN-uri de top, dar include funcții standard care își fac treaba. Iată principalele funcții de securitate descoperite de această recenzie PrivateVPN 2022.

Criptare Puternică

Recenzia mea PrivateVPN a dezvăluit o tehnologie robustă de criptare care maschează eficient adresa ta IP. Serviciul utilizează mai mulți algoritmi de securitate, inclusiv criptarea de 2048 de biți, standardul de aur utilizat de agențiile guvernamentale. Datorită acestei criptări, orice date partajate pe site sunt păstrate în siguranță și protejate de orice amenințări de pe internet. Rețineți, același lucru se aplică chiar și atunci când sunteți conectat la o conexiune Wi-Fi nesecurizată.

Opțiunea de Oprire Automată

Un Kill Switch automat a fost de asemenea identificat de această recenzie pentru PrivateVPN. Această funcție protejează identitatea ta dacă conexiunea ta VPN se întrerupe neașteptat. Singurul dezavantaj este că Kill Switch este legat doar de aplicația pentru Windows.

Scurgeri DNS

Testele de scurgere DNS pe care le-am efectuat în timpul acestei recenzii a PrivateVPN nu au dezvăluit nicio scurgere de IP sau DNS. Asta ar trebui să asigure fiecare utilizator că au de-a face cu un VPN sigur și securizat.

Protocoale de Tunelare

În timp ce încercam să revizuiesc PrivateVPN, unul dintre obiectivele mele a fost să descopăr orice protocoale de tunelare pentru securitate adăugată. Acestea permit transmiterea sigură a datelor între două rețele. Utilizatorii pot alege între OpenVPN, PPTP și L2TP. Deși OpenVPN este cea mai sigură opțiune, aveți libertatea de a selecta protocolul de securitate preferat.

Funcții de Anonimat și Confidențialitate – Este PrivateVPN Sigur?

În secțiunile anterioare ale acestei recenzii Private VPN, am menționat cum serviciul este bazat în Suedia, plasându-l sub supravegherea celor 14 Ochi. Cu toate acestea, VPN-ul este neclintit când vine vorba de protejarea anonimatului utilizatorilor. Ocazional, depășește concurenții consacrați cu ajustări impresionante ale funcțiilor standard de confidențialitate.

De exemplu, recenzia mea pentru PrivateVPN a evidențiat o politică de neînregistrare a logurilor, o caracteristică standard pentru majoritatea VPN-urilor. Singura diferență este că acest VPN nu înregistrează nici măcar date de utilizare anonime. Un astfel de serviciu este de obicei rezervat pentru VPN-urile mai scumpe. De asemenea, PrivateVPN nu este legat în niciun fel de activitatea utilizatorilor și nu înregistrează niciun trafic. Singura informație pe care o păstrează este adresa dvs. de email pentru a ajuta la resetarea parolei sau la reînnoirea contului.

Pe măsură ce am continuat să revizuiesc PrivateVPN, totuși, m-am îngrijorat de faptul că nu există audituri din partea terților pentru a verifica politica de fără jurnale. Cu toate acestea, VPN-ul nu a furnizat autorităților activitățile utilizatorilor ca urmare a citațiilor, așa că sunt înclinat să cred că politica este corectă.

Platforme Suportate – O Recenzie Corectă PrivateVPN

Sunt impresionat de modul în care acest VPN outsider a reușit să creeze aplicații pentru toate platformele majore. Recenzia mea despre My Private VPN a constatat că VPN-ul suportă mai multe sisteme de operare, inclusiv Android, iOS, Windows, Linux și macOS. De asemenea, utilizatorii pot conecta până la 10 dispozitive în același timp. Deși PrivateVPN încearcă să ofere cel mai bun serviciu posibil pe fiecare aplicație, caracteristicile variază. De exemplu, aplicația pentru iOS nu are un Kill Switch, dar celelalte au. Sunt doar dezamăgit că VPN-ul nu se poate conecta în prezent la PS4 sau la televizoarele inteligente.

PrivateVPN Review - Platforms

Adăugiri pentru Platforma de Routere și Browsere

După ce am citit alte recenzii PrivateVPN, am fost dezamăgit să observ că VPN-ul nu are extensii pentru browser sau un instrument Smart DNS. Absența acestuia din urmă face dificilă conectarea VPN-ului la dispozitive care nu sunt compatibile cu aplicațiile native. Ca rezultat, veți găsi mai dificil să faceți streaming pe platforme precum Apple TV, Play Station și Xbox. Dacă, prin orice șansă, conexiunea simultană la 10 dispozitive nu este suficientă pentru a acoperi nevoile gospodăriei dumneavoastră, instalați VPN-ul pe un router. Acest lucru ar trebui să vă ajute să extindeți numărul de dispozitive pe care le puteți conecta.

Obțineți 85% Reducere Astăzi

Streaming și Torrenting – Opțiuni de Descărcare PrivateVPN

PrivateVPN este destul de bun pentru streaming, permițând utilizatorilor să acceseze servicii precum BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu și Disney+. Deblochează chiar și piețe de nișă precum DAZN și Sky Go. Dar iubitorii de Netflix sunt într-o adevărată încântare deoarece serviciul deblochează 14 regiuni. Cercetările mele pot confirma că PrivateVPN este al doilea cel mai bun serviciu pentru streaming Netflix.

Singurul dezavantaj al utilizării VPN-ului pentru streaming, așa cum am menționat anterior, este că nu dispune de funcția Smart DNS. Aceasta este funcția de care ai nevoie pentru a ocoli restricțiile geografice pe platformele incompatibile cu VPN-ul. PrivateVPN este de asemenea potrivit pentru torrenting datorită funcției de port forwarding. Nu vei întâmpina nicio provocare în a partaja filme sau muzică. Experiența mea cu recenzia Private VPN a determinat de asemenea că poți să descarci fișiere mari folosind aplicația de partajare P2P.

Alte Caracteristici Speciale

Recenziile independente despre PrivateVPN sugerează că aceasta nu este exact o suită bogată în funcții de securitate. Dar rețeaua compensează mai mult decât suficient orice deficiențe cu următoarele caracteristici.

PrivateVPN Review - Advanced Features

Redirecționare Porturi

Această funcție permite serverelor la distanță să acceseze dispozitivele din rețeaua locală privată. Redirecționarea porturilor este deosebit de utilă atunci când se utilizează torrente. Fără aceasta, doar dispozitivele care fac parte din rețeaua internă pot să acceseze între ele.

Proxy-uri HTTP și SOCKS5

Conform celor găsite în timp ce am realizat această recenzie PrivateVPN, toate serverele suportă HTTP și SOCKS5 Proxies. Ca rezultat, oferă securitate suplimentară când vine vorba de torrenting.

VPN Stealth

Stealth VPN, una dintre funcțiile revoluționare ale PrivateVPN, poate masca traficul VPN ca fiind trafic internet obișnuit. De aceea, serviciul poate ocoli locații cu cenzură intensă precum China. În plus, funcția de deblocare a restricțiilor geografice face ca VPN-ul să fie o bijuterie pentru streaming pe Netflix și Disney+.

Setările implicite de securitate OpenVPN

Deși PrivateVPN permite utilizatorilor să modifice setările de securitate, nu este necesar să o faceți. OpenVPN, setarea de securitate implicită, oferă deja cea mai bună protecție posibilă.

Sfaturi rapide – Recenzie PrivateVPN

Este PrivateVPN bun? Cum îl compari cu alte VPN-uri de top, să zicem PrivateVPN vs NordVPN? Mai jos este o prezentare a datelor dezvăluite de această recenzie PrivateVPN pentru o comparație ușoară cu alte rețele.

  • Număr de servere: 200
  • Locațiile serverelor: 63
  • Adrese IP: 7000+
  • Conectare simultană a dispozitivelor: 10
  • Garanție de returnare a banilor: 30 de zile
  • Cel mai mic abonament: 2 dolari pe lună pe o perioadă de 3 ani
  • Versiunea gratuită: Da
  • Kill Switch: Da
  • Ad-blocker: Nu

Planuri și Prețuri – Cât Costă PrivateVPN?

PrivateVPN este unul dintre cele mai accesibile servicii VPN, oferindu-vă valoare pentru banii dvs. Am explorat trei opțiuni de facturare în timp ce am pus la punct recenzia PrivateVPN. Un pachet lunar costă $9.99 pe lună, urmat de planul de trei luni care costă $6 pe lună. Cel de-al treilea și cel mai accesibil este planul pe 3 ani, care costă doar $2 pe lună. Este cea mai ieftină abonare lunară pe care o veți găsi comparativ cu majoritatea concurenților.

PrivateVPN Review - Pricing

Un trial gratuit de 7 zile PrivateVPN este disponibil de asemenea pe toate platformele și nu are limite de date. Nu trebuie să furnizezi niciun detaliu de plată pentru a începe trialul. Pe lângă trialul gratuit de 7 zile PrivateVPN, utilizatorii se bucură de o garanție de returnare a banilor pe 30 de zile, în cazul în care doresc să folosească serviciul pentru o perioadă mai lungă. Dar trebuie să furnizezi un motiv pentru rambursare, după care fondurile sunt procesate în termen de cinci zile lucrătoare.

Experiența Utilizatorului

După ce am investigat ușurința în utilizare în recenzia mea PrivateVPN, pot confirma că VPN-ul a făcut o treabă excelentă cu interfața prietenoasă pentru utilizator. Îmi place că aplicația favorizează simplitatea în detrimentul densității de funcții. Ajută faptul că aplicațiile au trecut recent prin upgrade-uri pentru a îmbunătăți intuiția. Nu trebuie să fii un geniu în tehnologie pentru a instala VPN-ul. Totul, de la configurarea VPN-ului și schimbarea setărilor, este simplu. Utilizatorii vor găsi ușor să se conecteze și să se deconecteze de la VPN folosind butoanele mari de control.

PrivateVPN Review - User Experience

Deși aspectul poate varia pe diferite dispozitive și sisteme de operare, interfețele sunt aproape identice. Vei putea chiar să personalizezi interfața după cum este necesar. De exemplu, poți ajusta cu ușurință protocolul VPN și nivelul de criptare sau să activezi Stealth VPN. În general, recenzia mea despre PrivateVPN poate confirma că serviciul are una dintre cele mai ușor de navigat interfețe pe care le vei găsi.

Recomandări și Concluzie

Deci, merită PrivateVPN? Încheind această recenzie PrivateVPN [2022], pot confirma că este un VPN excelent pentru utilizatorii care caută un serviciu accesibil ca preț și care își face treaba. Îți ascunde identitatea, îți securizează datele pe Wi-Fi public și este unul dintre cele mai bune servicii de streaming pentru Netflix.

PrivateVPN vine cu funcțiile standard de securitate și confidențialitate necesare pentru utilizarea sigură a internetului. Totuși, pentru un VPN care există din 2013, ar beneficia de îmbunătățiri suplimentare de securitate, cum ar fi Split Tunneling și includerea mai multor servere. Compensează prin funcții suplimentare, cum ar fi Port Forwarding și proxy-uri pentru a concura cu cele mai bune VPN-uri. În general, este un VPN decent care oferă multe avantaje pentru banii investiți.

Obțineți 85% Reducere Astăzi

Întrebări frecvente – Recenzie PrivateVPN

Este PrivateVPN bun pentru Netflix?

Da, este excelent pentru streaming pe Netflix. Serviciul VPN poate debloca un total de 14 regiuni Netflix.

Este PrivateVPN sigur pentru torrenting?

Da, este. VPN-ul este eficient pentru descărcarea fișierelor mari. Are funcții precum port forwarding și proxy-uri care fac torrentingul foarte ușor.

Cât costă PrivateVPN?

PrivateVPN este unul dintre cele mai accesibile servicii VPN de pe piață, cu cel mai ieftin pachet pe 3 ani costând doar $2 pe lună.

Este Private VPN rapid?

Da, este, dar nu este cel mai rapid în comparație cu VPN-urile de top. Totuși, vitezele sunt acceptabile și îți permit să efectuezi majoritatea activităților pe internet.

Este Private VPN sigur?

Da, PrivateVPN este un VPN sigur și securizat care utilizează funcții avansate de securitate precum Kill Switch, Protocoale de Tunelare, Protecție împotriva Scurgerilor DNS și Criptare de nivel militar.

Care este cel mai bun VPN gratuit?

Proton este cel mai bun VPN gratuit, care este foarte sigur și oferă un plafon nelimitat de date fără să plătești niciun cent.