Cum să urmărești Hulu în Norvegia - TechRobot

Cum să urmărești Hulu în Norvegia

Hulu este una dintre cele mai importante platforme de streaming de divertisment la nivel mondial. Are mai multe emisiuni TV excelente, evenimente sportive, programe pentru copii și canale de știri. La fel ca Netflix, Hulu are și programe originale care sunt exclusive platformei. Din păcate, nu există Hulu în Norvegia și nu pare să existe vreo astfel de prevedere în curând.

Acest lucru se datorează faptului că Hulu are drepturi de a distribui conținut doar în SUA. Prin urmare, impune restricții geografice persoanelor care se conectează din alte regiuni. Din fericire, totuși, nu trebuie să vă pierdeți accesul la Hulu de fiecare dată când vizitați Norvegia. Rezidenții norvegieni pot de asemenea să urmărească blockbustere. Continuați să citiți acest articol, care vă va arăta cum.

Cum să urmărești Hulu în Norvegia folosind un VPN

Dispozitivele conectate la internet își dezvăluie locația utilizatorilor atunci când navighează sau transmit în flux. Acest lucru este posibil datorită adresei IP a dispozitivului. Astfel, odată ce te conectezi la Hulu din Norvegia, acesta va ști locația ta. Prin urmare, pentru a debloca această platformă, trebuie să păcălești Hulu să creadă că te afli în SUA.

Această falsificare a locației este posibilă cu ajutorul unei Rețele Private Virtuale (VPN). Un VPN îți permite să îți schimbi adresa IP. Astfel, poți alege o nouă IP din orice țară, cum ar fi SUA, în acest caz. Prin urmare, va părea că te conectezi din locația ta virtuală atunci când navighezi.

În plus, un VPN criptează și conexiunea ta la internet. Această criptare îți păstrează rețeaua în siguranță față de hackeri și cei care spionează datele. Deci, pașii de mai jos te pot ajuta să ocolești blocările geografice ale Hulu cu un VPN.

  • Înscrieți-vă la unul dintre VPN-urile excelente de mai jos. Vă recomandăm în special ExpressVPN.
  • Descărcați aplicația VPN pentru dispozitivul dvs.
  • Conectați-vă la aplicație și accesați secțiunea de servere.
  • Selectați și conectați-vă la un server din SUA. Această conexiune vă va acorda automat o adresă IP din SUA.
  • Puteți lansa aplicația Hulu și puteți începe să transmiteți programele preferate.

Top 5 VPN-uri pentru a urmări Hulu în Norvegia

Mai mulți furnizori de servicii VPN susțin că pot debloca Hulu în Norvegia. Totuși, nu mulți dintre ei pot realiza această performanță. Testarea sutelor de VPN-uri de pe piață pentru un VPN Hulu este costisitoare și necesită mult timp. Așadar, noi am făcut munca grea, și mai jos este lista VPN-urilor cu care poți urmări Hulu în Norvegia.

Cel mai bun în general în testele noastre

ExpressVPN

Scor general: 9.8

  • Servere super-rapide
  • Criptare AES pe 256 de biți
  • Suportă protocolul privat, Lightway
  • Garanție de returnare a banilor

Garanția de returnare a banilor

ExpressVPN este cea mai bună opțiune pentru a urmări Hulu în Norvegia. De fapt, ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru multe nevoi VPN. Are multe caracteristici remarcabile care îi fac pe experții din industrie și utilizatorii de VPN să-l îndrăgească. De exemplu, ExpressVPN are peste 3,000 de servere în 160 de locații de servere din 94 de țări. Doar în SUA există 10 locații de servere ExpressVPN.

Aceste servere funcționează din orașe precum Washington DC, LA și Atlanta. Prin urmare, poți obține rapid o adresă IP din SUA pentru a viziona Hulu în Norvegia. În plus, serverele ExpressVPN sunt optimizate pentru cele mai bune viteze. Astfel, utilizarea acestuia pentru Hulu este ideală pentru a evita buffering-ul și calitatea slabă a videoclipului. În plus, ExpressVPN are unele dintre cele mai fiabile funcții de securitate din industria VPN.

În timp ce urmărești Hulu, vei fi în siguranță în spatele criptării AES 256-bit de la ExpressVPN. Astfel, infractorii cibernetici nu pot sparge conexiunea ta când folosești acest VPN. De asemenea, este de remarcat că ExpressVPN are o politică de nepăstrare a logurilor destul de fiabilă. Prin urmare, nu va stoca jurnalele conexiunii tale la internet. Acest lucru înseamnă că părțile terțe nu pot ști că urmărești Hulu din Norvegia.

ExpressVPN are, de asemenea, o compatibilitate largă cu dispozitivele. Dacă gadgetul poate reda Hulu în Norvegia, există o aplicație ExpressVPN pentru acesta. Mai mult, ExpressVPN permite cinci conexiuni simultane pe un singur cont. Toate aceste calități premium fac ca ExpressVPN să fie puțin costisitor, totuși. Totuși, există o garanție de returnare a banilor în 30 de zile. Deci, poți obține o rambursare dacă crezi că ExpressVPN nu merită banii tăi.

Ofertă exclusivă pentru cititorii Techrobot: $6.67Lună (Salvați 49% + Obțineți 3 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Cea mai ieftină opțiune

NordVPN

Scor general: 9.6

  • Servere incredibil de rapide
  • Caracteristici de securitate excelente
  • Politică verificată fără loguri
  • Deblochează platformele de streaming

Garanția de returnare a banilor

NordVPN este următoarea cea mai bună opțiune pentru a urmări Hulu în Norvegia. Se clasează la fel de sus ca ExpressVPN și oferă aceeași calitate a serviciilor. De exemplu, NordVPN are aproximativ 5433 de servere în 60 de țări din întreaga lume. Mai mult, mai multe dintre aceste servere funcționează din 15 orașe americane precum Miami, LA și San Francisco.

Deci, obținerea unei adrese IP din SUA pentru a transmite Hulu în Norvegia este destul de simplă. Cu aproximativ 1970 de servere din SUA, vei avea mai multe opțiuni. Un alt avantaj principal al utilizării NordVPN pentru Hulu este viteza garantată de streaming rapid. Vrei să eviți buffering-ul și streaming-ul lent? Atunci, urmărește Hulu în Norvegia cu NordVPN.

Funcțiile de securitate ale NordVPN sunt un alt motiv pentru a obține acest VPN. Asta pentru că te vei bucura de criptarea AES 256-bit în timp ce urmărești Hulu cu NordVPN. Astfel, hackerii și cei care spionează datele nu pot compromite conexiunea ta. În plus, NordVPN are o politică de zero-logare de încredere. Deci, nu va împărtăși jurnalele conexiunii tale de internet.

Cu NordVPN, poți debloca Hulu pe orice dispozitiv. Are aplicații pentru gadgeturi Android, Windows, Apple și Linux. Nici routerele și televizoarele inteligente nu sunt lăsate deoparte. Ce mai este? 

Puteți urmări Hulu cu NordVPN simultan pe șase dispozitive diferite. În final, accesarea Hulu în Norvegia cu acest VPN costă doar $4.99/lună la un abonament anual. Ați obține chiar și o garanție de returnare a banilor pe 30 de zile pentru asigurare.

Cea mai bună ofertă: $2.99Lună (Salvați 67% + Obțineți cei 2 ani cu 67% reducere + Cadouri unice)

Garanția de returnare a banilor

Cel mai bun pentru conectarea mai multor dispozitive

Surfshark

Scor general: 9.5

  • Permite un număr nelimitat de conexiuni simultane
  • Integrează modul Stealth
  • Este disponibilă funcția Multihop
  • Peste 3.000 de servere

Garanția de returnare a banilor

Un alt VPN pentru a urmări Hulu în Norvegia este Surfshark. Acest VPN de nivel mediu are toate caracteristicile necesare pentru o experiență de streaming fără probleme. De exemplu, Surfhshark are peste 3,200 de servere în 65 de țări din întreaga lume. Fiind un VPN adecvat pentru SUA, Surfshark acoperă 23 de orașe americane cu 600 de servere. Astfel, poți obține rapid un IP din SUA pentru a urmări Hulu.

În plus, puteți chiar să calculați și să alegeți servere în orașele cele mai apropiate de Norvegia. Această proximitate va garanta conexiuni mai rapide. Conexiuni VPN mai rapide înseamnă de asemenea că puteți urmări Hulu în Norvegia fără buffering. 

Securitatea este un alt motiv pentru a opta pentru Surfshark. Cu Surfshark, beneficiezi de criptarea standard a industriei AES 256-bit. Mai mult, poți să te uiți la Hulu anonim cu Surfshark. Totul se datorează politicii sale de zero înregistrare. Așadar, îți garantează siguranța și confidențialitatea online în timp ce te uiți la Hulu.

Puteți experimenta toate aceste beneficii pe orice dispozitiv sau sistem de operare. De remarcat, de asemenea, este că permite un număr nelimitat de conexiuni simultane pe un singur abonament. Astfel, aveți nevoie doar de un singur cont Surfshark pentru a transmite Hulu pe toate gadgeturile dumneavoastră.

O altă caracteristică excelentă a Surfshark este prețul său. Pentru doar $2.49/lună, poți urmări Hulu în Norvegia timp de doi ani. În final, primești și o garanție de returnare a banilor pe 30 de zile. Cele 30 de zile te ajută să decizi dacă îți place Hulu pe Surfshark.

Cea mai bună ofertă: $2.49Lună (Salvați 79% + Obțineți 2 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Oferă cea mai bună garanție de rambursare a banilor

CyberGhost

Scor general: 8.8

  • Garanție de rambursare a banilor de 45 de zile
  • Peste 7.000 de servere de încredere
  • Politică strictă de interzicere a înregistrărilor
  • Caracteristici de securitate dure

Garanția de returnare a banilor

CyberGhost este un alt VPN din SUA pe care îl poți folosi pentru Hulu în Norvegia. Presupunând că multiplele servere sunt principala ta considerație pentru un VPN Hulu, CyberGhost este o alegere excelentă. Acest VPN are aproximativ 7,791 de servere în 112 locații din 91 de țări de pe întreg globul. Mai mult, 1,279 dintre aceste servere sunt situate în 11 orașe din SUA. Deci, ai sute de servere în fiecare oraș de unde poți obține o adresă IP din SUA.

Mai multe servere înseamnă, de asemenea, navigare rapidă și streaming pe Hulu. În plus, CyberGhost te va proteja de amenințările de securitate online. Acest lucru se datorează faptului că vei fi protejat de criptarea sa AES 256-bit. În plus, vei fi un fantomă online în timp ce urmărești Hulu în Norvegia. Politica de zero loguri a CyberGhost asigură că nu există nicio înregistrare a amprentei tale digitale atunci când ești conectat la serverele sale.

Mai mult, CyberGhost are o compatibilitate largă cu dispozitivele. Astfel, poți folosi orice gadget pentru a urmări Hulu în Norvegia. Acest lucru include dispozitive Android, Windows, Apple și Linux. Unele televizoare inteligente au de asemenea aplicații CyberGhost. Alternativ, poți instala VPN-ul pe un router și conecta televizorul.

Important, însă, CyberGhost permite șapte conexiuni simultane cu un singur abonament. De asemenea, are o perioadă de rambursare mai extinsă de 45 de zile. Totuși, această politică de rambursare se aplică doar planurilor de peste o lună. Oricum ar fi, abonamentele CyberGhost sunt competitiv de corecte.

Cea mai bună ofertă: $1.9Lună (Salvați 84%)

Garanția de returnare a banilor

Cum să Creezi cu Ușurință un Cont Hulu în Norvegia

Alegerea și abonarea la un VPN pentru Hulu este partea ușoară. Totuși, trebuie să vă creați un cont Hulu. Aceasta este singura modalitate de a vă autentifica și de a viziona programele Hulu din Norvegia. Din păcate, chiar dacă reușiți să ocoliți restricțiile geografice ale Hulu, tot va trebui să vă dezvăluiți locația la momentul plății.

Acesta va fi cazul când nu aveți un sistem de plată din SUA. De aceea, este cel mai bine să vă creați contul Hulu pe telefon. Puteți plăti abonamentele prin platformele Google sau Apple cu telefoanele. Deci, mai jos sunt pașii pentru descărcarea Hulu pe dispozitivele dvs.

Cum să obții un cont Hulu în Norvegia pe dispozitive Android

Înainte să descarci Hulu pe Android, trebuie să îți schimbi locația în Google Play Store. Așadar, urmează acești pași:

  • În timp ce sunteți conectat la un server din SUA, deschideți Google Play Store.
  • Apăsați cele 3 bare din partea stângă-sus a ecranului.
  • Faceți clic pe Account (Cont).
  • Selectați opțiunea de a vă schimba regiunea.
  • Schimbați-vă regiunea și actualizați detaliile de plată.
  • Descărcați aplicația Hulu.
  • Conectați-vă, abonați-vă și începeți să vizionați emisiuni.

Cum să obții un cont Hulu în Norvegia pe dispozitive Apple

Procesul este diferit pentru gadgeturile Apple. Vrem să spunem că nu ar trebui să îți schimbi niciodată locația iCloud pentru a descărca Hulu. Dacă faci asta, vei pierde toate datele tale de pe iCloud. Deci, în loc de asta, urmează acești pași pentru a obține Hulu pentru iOS.

  • Conectați-vă la un server VPN din SUA.
  • Ieșiți din contul dvs. de iCloud.
  • Creați un alt cont cu sediul în SUA.
  • Descărcați Hulu din magazin.
  • Alegeți și plătiți un abonament Hulu.

Întrebări frecvente despre cum să urmărești Hulu în Norvegia

Unde este disponibil Hulu în prezent?

În prezent, doar persoanele din SUA pot transmite direct Hulu. Platforma de streaming nu permite în momentul actual abonații internaționali. Prin urmare, nici măcar țările europene nu pot accesa Hulu. Totuși, abonații de pe bazele militare ale SUA și din Puerto Rico se pot bucura de conținutul Hulu. În plus, se pare că Hulu are planuri de a se extinde dincolo de aceste câteva locații încă. Așadar, veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări Hulu în Norvegia sau în orice altă țară.

Câți oameni pot folosi simultan un cont Hulu?

Puteți configura și lansa aplicația Hulu pe toate dispozitivele dvs. Totuși, Hulu permite doar două conexiuni simultane pe un singur cont. Dacă încercați să conectați un al treilea dispozitiv, veți primi un mesaj de eroare. Din fericire, toate VPN-urile de mai sus vă pot oferi adrese IP din SUA pentru ambele dispozitive de streaming. Astfel, nu ar trebui să achiziționați un nou abonament pentru toate gadgeturile dvs. de streaming.

Este legal să urmărești Hulu în Norvegia cu un VPN?

Da, este perfect legal să urmărești Hulu cu un VPN în Norvegia. Acest lucru se datorează faptului că guvernul norvegian nu a interzis utilizarea VPN-urilor. VPN-urile au scopuri legale și recunoscute. Deci, trebuie să îți limitezi utilizarea VPN-ului la aceste scopuri. Comiterea oricăror infracțiuni cibernetice cu un VPN în Norvegia te va aduce în dificultate. Într-adevăr, Hulu nu încurajează ocolirea restricțiilor sale geografice cu un VPN. Totuși, politica internă a unei companii nu poate criminaliza utilizarea VPN-ului.

Care este cea mai importantă caracteristică a unui VPN pentru Hulu?

Caracteristica esențială a unui VPN pentru Hulu este prezența serverelor în SUA. Deoarece Hulu funcționează doar în SUA, veți avea nevoie de servere din SUA pentru a obține o adresă IP din SUA. Totuși, va fi de asemenea important să confirmați că aceste servere sunt rapide. Deblocarea Hulu este inutilă dacă trebuie să faceți față unor conexiuni la rețea slabe. În final, caracteristicile de securitate sunt considerații cruciale atunci când alegeți un VPN pentru Hulu. Deci, va fi cel mai bine să obțineți un VPN cu o criptare solidă.

Este costisitor să urmărești Hulu în Norvegia?

Nu, nu este. Hulu are câteva planuri de abonament accesibile. De exemplu, poți urmări emisiunile preferate pentru doar $6.99 sau $12.99 pe lună. Aceste planuri vin și cu o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. Deci, poți decide dacă Hulu merită taxa de abonament. Totuși, există un pachet mai costisitor care costă $69.99/lună. Cu acest abonament, vei obține Disney+ și ESPN+. În plus, este fără reclame.

Concluzie

Hulu este o platformă de streaming de frunte la nivel internațional. De aceea, doare și mai tare că nu poți urmări programe din Norvegia. Din fericire, nu trebuie să ratezi emisiunile tale preferate de pe Hulu când călătorești sau locuiești în Norvegia. Trebuie doar să obții oricare dintre VPN-urile de mai sus și să urmezi instrucțiunile. Apoi, poți urmări cu ușurință Hulu în Norvegia.