Kuinka Käyttää VPN:ää Chromessa - TechRobot

Kuinka Käyttää VPN:ää Chromessa

Me kaikki arvostamme yksityisyyttämme, eikö niin? Nykyisessä digitaalisessa aikakaudessa verkkoaktiviteettiesi suojaaminen uteliailta katseilta on tärkeämpää kuin koskaan. Tässä tulevat käteviksi työkalut kuten VPN:t. Jos olet Chrome-käyttäjä kuten minä, olet varmasti iloinen kuullessasi, että VPN:n asettaminen ja käyttäminen tässä suositussa selaimessa on melko yksinkertaista.

Olen käynyt läpi prosessin useita kertoja eri VPN-palveluiden kanssa, mukaan lukien ExpressVPN, NordVPN ja Surfshark. Jokainen näistä on osoittanut arvonsa tarjoamalla huippuluokan turvaominaisuuksia ja helppokäyttöisiä käyttöliittymiä. Ne mahdollistavat minulle nimettömän selailun verkossa ja sisällön käyttämisen, joka muuten saattaisi olla estetty alueellani.

Kuinka siis aloitat VPN:n käytön Chromessa? Se on yksinkertaista! Sinun tarvitsee vain asentaa laajennus valitsemallesi VPN-palvelulle suoraan Chrome Web Storesta. Kun se on asennettu, voit yhdistää valitsemaasi palvelimeen, se on todella yhtä helppoa kuin yhden napin painallus! Pysy kuulolla, kun käyn läpi jokaisen tämän prosessin vaiheen.

Testiemme paras

ExpressVPN

Kokonaispisteet: 9.8

  • Supernopeat palvelimet
  • AES 256-bittinen salaus
  • Tukee yksityistä protokollaa, Lightway
  • Rahat takaisin -takuu

Rahat takaisin -takuu

Halvin vaihtoehto

NordVPN

Kokonaispisteet: 9.6

  • Uskomattoman nopeat palvelimet
  • Loistavat tietoturvaominaisuudet
  • Varmistettu ei-lokituskäytäntö
  • Poistaa suoratoistoalustojen estot

Rahat takaisin -takuu

Paras useiden laitteiden yhdistämiseen

Surfshark

Kokonaispisteet: 9.5

  • Mahdollistaa rajoittamattomat samanaikaiset yhteydet
  • Integroi Stealth-tilan
  • Multihop-toiminto käytettävissä
  • 3,000+ palvelinta

Rahat takaisin -takuu

Ymmärtäminen VPN:n tarve Chromessa

Kurkistetaanpa siihen, miksi haluaisit käyttää VPN:ää, kuten ExpressVPN, NordVPN tai Surfshark, Google Chrome -selaimellasi. Internet on villi paikka – se on täynnä mahdollisuuksia, mutta myös vaaroja vaanii. VPN tarjoaa sinulle ylimääräisen suojakerroksen.

Ensinnäkin yksityisyys ei ole vitsi. Kyse ei ole siitä, että olisi jotain salattavaa; kyse on oikeudestasi henkilökohtaiseen tilaan tässä digitaalisessa ajassa. Kun selailen ilman VPN:ää, Internet-palveluntarjoajani näkee kaiken mitä teen verkossa – jokaisen vierailemani verkkosivun ja jokaisen hakupalkkiin kirjoittamani sanan. He saattavat jopa myydä näitä tietoja! VPN:n ollessa käytössä Chromessa? Sitä ei tapahdu. Verkkoaktiivisuuteni muuttuu heille täysin näkymättömäksi.

Toiseksi, oletko koskaan kuullut maantieteellisestä estämisestä? Jotkut verkkosivustot rajoittavat sisältöään sen perusteella, mistä selaat; suoratoistopalvelut ovat tästä pahamaineisia. Mutta odota, älä anna sen lannistaa sinua! Tässä kohtaa työkalun, kuten NordVPN, käyttö loistaa, se mahdollistaa minun muuttaa virtuaalista sijaintiani yhdistämällä palvelimiin muissa maissa.

Lisäksi julkiset Wi-Fi-verkot kahviloissa tai lentokentillä eivät todellakaan ole Fort Knox, kun puhutaan turvallisuudesta. Hakkerit voisivat mahdollisesti napata tietoni, kun se kulkee näiden suojaamattomien verkkojen kautta. Kuitenkin, kun Surfshark on aktivoitu Chrome-selaimessani, kaikki tietoni salataan ennen kuin se lähtee laitteestani – pitäen nuo kyberpahikset loitolla!

Lopuksi jotkut internetpalveluntarjoajat rajoittavat kaistanleveyttä, jos huomaavat liikaa liikennettä tietyille sivustoille (kuten YouTube). ExpressVPN:n käyttö piilottaa vierailuni sivustot heiltä, mikä tarkoittaa, että he eivät voi hidastaa yhteyttäni käytön perusteella.

Tämän osion päätteeksi:

  • ExpressVPN, NordVPN ja Surfshark ovat tehokkaita työkaluja yksityisyyden ja turvallisuuden parantamiseen.
  • Ne voivat ohittaa maantieteelliset estot ja estää internetpalveluntarjoajan seurannan.
  • Älä aliarvioi sen tärkeyttä, kun käytät sitä Google Chromen kanssa!

Muista nämä seikat, kun siirrymme keskustelemaan siitä, miten VPN:ää käytetään tarkalleen Chromen kanssa!

Vaiheittainen opas: VPN:n asettaminen Chromeen

Opastan sinut VPN:n asettamisen prosessissa Chromessa. Se ei ole niin pelottavaa kuin saattaa vaikuttaa, ja kun olet päässyt jyvälle, selaat lisäsuojauksen kanssa alta aikayksikön.

Tässä oppaassa käytän esimerkkeinä kolmea suosittua tarjoajaa – ExpressVPN, NordVPN ja SurfShark.

Ensimmäiseksi, siirry valitsemasi VPN-palveluntarjoajan verkkosivustolle. Olipa kyseessä sitten ExpressVPN, NordVPN tai Surfshark, sillä ei ole tässä vaiheessa merkitystä – ne kaikki tarjoavat laadukkaita palveluita Chromea varten.

Kun olet siellä, sinun täytyy luoda tili, jos et ole vielä tehnyt niin. Kirjauduttuasi sisään, siirry ’Lataukset’-osioon ja etsi Google Chrome -laajennus. Klikkaa ’Lataa’, odota sitten asennustiedoston tallentumista tietokoneellesi.

Nyt tulee hauska osuus – VPN:n asentaminen suoraan Chromeen. Avaa uusi välilehti Chromessa ja klikkaa kolmen pisteen kuvaketta sen oikeassa yläkulmassa. Sieltä:

  1. Valitse ’Lisää työkaluja’
  2. Valitse ’Laajennukset’
  3. Napsauta ”Lataa purettu”
  4. Etsi ja valitse ladattu VPN-laajennuksesi

Tässä vaiheessa pitäisi nähdä valitsemasi VPN – olipa se sitten ExpressVPN, NordVPN tai SurfShark – laajennuslistassasi.

Aktivoidaksesi juuri asentamasi laajennuksen:

  1. Napsauta sen vastaavaa kuvaketta osoiterivin vieressä
  2. Kirjaudu sisään tilillesi
  3. Yhdistä mihin tahansa palvelimen sijaintiin, joka näkyy sisällä

Voilà! Olet onnistuneesti asentanut VPN:n Google Chromeen! VPN-kuvakkeen väri muuttuu sen tilan mukaan (yleensä vihreä, kun yhdistetty), mikä mahdollistaa minun helposti seurata verkkosuojani tilaa.

Muista: vaikka VPN:n käyttö parantaa merkittävästi online-yksityisyyttä verrattuna suojaamattomana surffailuun, se ei ole täysin varma keino – mutta siitä lisää toisena päivänä!

Yhteenvetona: luotettavan palveluntarjoajan, kuten ExpressVPN, NordVPN tai SurfShark, käyttöönotto ei voisi olla helpompaa! Kun se on asennettu heidän omilta verkkosivuiltaan ja aktivoitu Google Chrome -selaimessa – olemme valmiita, aloita turvallinen selaaminen.

Yhteenveto: Kuinka hyödyntää VPN:ää parhaiten

Olen valaissut, miten VPN:ää käytetään Chromessa, ja nyt on aika kääriä pakettiin. Jotta saat kaiken irti Virtual Private Networkistasi (VPN), sinun tulee ottaa huomioon muutama keskeinen seikka.

Ensinnäkin, muista että kaikki VPN:t eivät ole samanarvoisia. Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat ExpressVPN, NordVPN ja Surfshark. Jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa:

  • ExpressVPN – Tarjoaa laajan palvelinverkon ympäri maailmaa ja on ylistetty nopeudestaan.
  • NordVPN – Tunnettu vahvoista turvatoimistaan, mukaan lukien kaksinkertainen salaus.
  • Surfshark – Tarjoaa rajattoman määrän samanaikaisia yhteyksiä ja on budjettiystävällinen.

Valinta näiden välillä riippuu erityistarpeistasi. Esimerkiksi, jos olet ensisijaisesti huolissasi nopeudesta suoratoiston sisällön osalta, ExpressVPN saattaa olla paras valintasi.

Toinen huomionarvoinen seikka on pitää VPN aina päällä selatessa. Tämän vaiheen unohtaminen kiireessä on helppoa, mutta se on elintärkeää yksityisyyden ja turvallisuuden ylläpitämiseksi verkossa.

Lopuksi, päivitä VPN-ohjelmistosi säännöllisesti. Yritykset parantavat palveluitaan julkaisemalla päivityksiä, jotka usein sisältävät tärkeitä turvallisuusparannuksia tai uusia ominaisuuksia.

Muista, että VPN:n käyttö ei ole vain georajoitusten kiertämistä tai estetyn sisällön käyttöä varten; se on myös turvallisen ja yksityisen internetin käytön varmistamista. Valitsemalla oikean palvelun, kuten ExpressVPN, NordVPN tai Surfshark – ja käyttämällä sitä tehokkaasti – olen vakuuttunut, että voit merkittävästi parantaa online-kokemustasi.