Kuinka Paljon NordVPN Maksaa Vuonna 2024 - TechRobot

Kuinka Paljon NordVPN Maksaa Vuonna 2024

Tutkitaan NordVPN:n hinnoittelua ja paljastetaan saatavilla olevat edullisimmat vaihtoehdot:

  • Tilaussuunnitelmat alkavat 78,96 dollarista kahden vuoden sopimuksella.
  • Jokainen suunnitelma tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.
  • Opiskelijat saavat 15 prosentin alennuksen kahden vuoden suunnitelmasta.
Halvin vaihtoehto

NordVPN

Kokonaispisteet: 9.6

  • Uskomattoman nopeat palvelimet
  • Loistavat tietoturvaominaisuudet
  • Varmistettu ei-lokituskäytäntö
  • Poistaa suoratoistoalustojen estot

Rahat takaisin -takuu

Internet nykyisessä tilassaan tarjoaa tuskin lainkaan yksityisyyttä. Internet-palveluntarjoajat seuraavat online-toimintaamme, mainostajat ja markkinoijat tarkkailevat digitaalisia ostoksiamme ja hakuja, ja hallituksen valvonta on käytännössä varmistettu. Siksi kyberturvallisuuden asiantuntijat ympäri maailmaa suosittelevat VPN:n käyttöä.

NordVPN on erinomainen valinta verkkohuomaamattomuuden ylläpitämiseen. Ensikäden arviointimme tästä VPN:stä osoitti sen tehokkuuden.

Huomasimme kuitenkin, että NordVPN:n hinta ei ole halpa, mutta pysyy kohtuullisissa rajoissa verrattuna muihin VPN-palveluihin. Tutkitaan, onko se edelleen sen arvoinen hinnan ja arvon näkökulmasta.

Nord Security, NordVPN:n emoyhtiö, tarjoaa useita digitaalisen turvallisuuden tuotteita, mukaan lukien turvallisen pilvitallennuksen ja salasanojen hallinnan. Koska NordVPN pyrkii parantamaan internetin turvallisuutta, se tarjoaa tilauksia, jotka sisältävät nämä tuotteet yhdessä VPN-palvelunsa kanssa.

NordVPN:n kuukausikustannukset vaihtelevat 3,99 dollarista 13,99 dollariin tilauksen keston ja valitun suunnitelman mukaan. Kolme suunnitelmaa on olemassa: Standard, Plus ja Complete; jokainen on saatavilla kuukausi-, vuosi- tai kaksivuotistilauksina.

Standard-suunnitelma tarjoaa ainoastaan pääsyn NordVPN:n palveluun; siksi sillä on kolmesta tilauksesta alhaisin hinta.

Plus-suunnitelma sisältää pääsyn Nordin salasananhallintaan—NordPass—VPN-palveluiden lisäksi. Näiden yhdistäminen on järkevää, jos sinulla ei ole erillistä salasananhallintaa, sillä tämä paketti maksaa vain noin dollarin enemmän kuin Standard-vaihtoehto, kun taas itsenäiset salasananhallinnat maksavat yleensä 3–5 dollaria kuukaudessa. Plus-suunnitelman valitseminen takaa huomattavia säästöjä.

Lopuksi Complete-suunnitelma yhdistää NordVPN:n ja NordPassin ja tuo mukaan toisen komponentin—NordLockerin—turvallisen pilvivarmenteen, joka salaa jokaisen tallennetun tiedoston. Tämä suunnitelma kattaa 1 TB salattua pilvitallennustilaa.

Sitoutuminen NordVPN:ään pidemmäksi ajaksi osoittautuu edulliseksi. Esimerkiksi kaksivuotinen Standard-suunnitelma maksaa $4.19 kuukaudessa; noin $8 vähemmän kuin kuukausittainen Standard-tilaus. Kuvittele säästöt kahden vuoden aikana—lähes $200.

Valinnassa VPN ei kuitenkaan ole kyse pelkästään halvimman tai suurimman säästön valitsemisesta. Se vaatii luotettavan ja luottamuksellisen VPN-palvelun hankkimista. Jos et ole vielä tehnyt niin, tutustu NordVPN-arvosteluun ja löydä syy, miksi se kuuluu kärkivalintoihimme VPN-palveluissa.

Halvin vaihtoehto