Bästa VPN:er för Lost Ark (för att avblockera var som helst) - TechRobot

Bästa VPN:er för Lost Ark (för att avblockera var som helst)

Lost Ark är ett online Massively Multiplayer Online Action Role-Playing Game (MMORPG) PC-spel utvecklat av Tripod Studio och Smilegate RPG. Tyvärr, när spelet initialt lanserades 2019, var det endast tillgängligt i Sydkorea och Ryssland.

Dock har spelutvecklarna ökat antalet regioner som kan få tillgång till spelet, inklusive Centraleuropa, Sydamerika, Nordamerika och Oceanien. Trettiofyra nya länder, inklusive Estland, Argentina, Australien, Nya Zeeland, Brasilien, Colombia och Bolivia, kan nu njuta av den stängda betafasen och kommer att ha tillgång när spelet släpps helt [2022].

Detta innebär att Lost Ark kommer att vara otillgängligt om du inte befinner dig i något av de länder där det finns servrar. Lyckligtvis kan du använda ett Virtuellt Privat Nätverk (VPN) för att låsa upp och spela spelet oavsett var du befinner dig. Den här artikeln kommer att visa dig de bästa VPN:erna som kan låsa upp Lost Ark var som helst.

## Hur man låser upp Lost Ark överallt med en VPN

Som vi har nämnt är Lost Ark inte tillgängligt för så många länder, inklusive USA och större delen av Europa, inklusive Belgien och Nederländerna, på grund av lagar och policys gällande slumpmässiga föremål i spelet och andra faktorer. Detta innebär att systemet blockerar personer från något av de icke-stödda länderna.

Lost Ark kan blockera dig från att spela eftersom det kan läsa din IP-adress. Så, när det upptäcker att din IP-adress är på en plats som inte stöds, kommer du inte att få tillgång. Endast IP-adresser i någon av de godkända platserna kan logga in och spela med andra.

En VPN kommer dock väl till pass för att låsa upp onlinespelet eftersom den kan ändra din IP-adress. Dessutom driver VPN:er servrar på flera platser, så för att låsa upp Lost Ark från ett begränsat område behöver du bara ansluta till en VPN-server på en godkänd plats. Detta kommer att lura systemet att tro att du befinner dig i ett av de stödda länderna. Detta gäller även för andra spel som Final Fantasy, Mobile Legends, och Valorant.

## Bästa VPN-tjänsterna för att låsa upp Lost Ark överallt

Om du avser att låsa upp Lost Ark från någon region där spelet inte är tillgängligt, är ditt bästa alternativ att använda de mest framstående VPN-tjänsterna som finns tillgängliga. Det finns många alternativ du kan stöta på, men här är de bästa VPN:erna som garanterat kommer att låsa upp Lost Ark var som helst och förbättra din spelupplevelse:

Överlag bäst i våra tester

ExpressVPN

Övergripande poäng: 9.8

  • Supersnabba servrar
  • AES 256-bitars kryptering
  • Stödjer privata protokoll, Lightway
  • Pengarna-tillbaka-garanti

Pengar-tillbaka-garanti

ExpressVPN har förtjänat sin plats som den bästa VPN-leverantören på marknaden tack vare sina förstklassiga funktioner. Den har pålitliga avblockeringsförmågor, imponerande surfhastigheter, robust säkerhet och så mycket mer.

En VPN:s serverantal är en av de huvudsakliga saker du behöver överväga innan du väljer en VPN-leverantör för att låsa upp Lost Ark. Du behöver tillgång till servrar på rätt platser för att kunna spela spelet. ExpressVPN har fler än 3000 servrar i 94 länder, inklusive länder där Lost Ark stöds, såsom Australien, Argentina, och Estland. Detta är utmärkt eftersom du har flera servrar att välja mellan för att låsa upp spelet på din dator. Så, om Lost Ark inte är tillgängligt i din region, kan du helt enkelt ansluta till en server på en plats där spelet inte är begränsat för enkel åtkomst.

Dessutom erbjuder ExpressVPN pålitligt skydd som säkerställer att du inte blir offer för onlinehot såsom DDoS- och malware-attacker. Alla dess servrar är utrustade med militärklassad AES 256-bitars kryptering för att säkerställa att din trafik förblir privat. ExpressVPN kommer med en nätverksstoppknapp, skydd mot dataläckor, delad tunnelering och andra värdefulla säkerhetsfunktioner. Dessutom har denna VPN en strikt policy för att inte logga någon användardata.

Lost Ark finns tillgänglig på PC, och tack och lov är ExpressVPN kompatibelt med datorer. Dessutom kan du ha upp till fem samtidiga anslutningar med en aktiv prenumeration. Det finns olika planer tillgängliga, och de har alla en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti som du kan utnyttja.

$6.67Månad (Spara 49% + Få 3 månader gratis)

Pengar-tillbaka-garanti

Billigaste alternativet

NordVPN

Övergripande poäng: 9.6

  • Otroligt snabba servrar
  • Fantastiska säkerhetsfunktioner
  • Verifierad policy mot loggningar
  • Avblockerar streamingplattformar

Pengar-tillbaka-garanti

NordVPN är en populär VPN-leverantör som är synonym med fantastiska förmågor att kringgå blockeringar, ett formidabelt säkerhetssystem, blixtsnabba hastigheter och allt som behövs för Lost Ark. 

Du behöver inte vara i Ryssland, Sydkorea eller något av de andra 34 länderna för att njuta av det episka spelet på Lost Ark. NordVPN har fler än 5000 servrar i 59 länder. Du kan låsa upp spelet genom att ansluta till någon tillgänglig server på platser där Lost Ark är tillgängligt. Dessutom är NordVPNs servrar tillräckligt snabba så att du inte lider av buffring eller lagg. Dessutom får du njuta av obegränsad hastighet och bandbredd när du använder VPN.

Dessutom presterar NordVPN utmärkt när det gäller säkerhet. Denna VPN använder branschstandard AES 256-bitars kryptering för att skydda din datatrafik. Den har också förklädda servrar som låter dig spela Lost Ark utan att oroa dig för att systemet ska upptäcka att du använder en VPN. Vidare är NordVPN utrustad med en kill switch, annonsblockerare, delad tunnelering och stöd för VPN-protokoll såsom OpenVPN och NordLynx.

NordVPN finns tillgängligt för Windows, macOS, Linux, iOS och Android-enheter. Du kan också manuellt installera det på routrar. NordVPN stöder upp till sex samtidiga anslutningar, och erbjuder även en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket innebär att du kan begära en fullständig återbetalning om du bestämmer dig för att avsluta din plan i förtid.

Bästa erbjudandet: $2.99Månad (Spara 67% + Få 2 år med 67 % rabatt + unika gåvor)

Pengar-tillbaka-garanti

Bäst för anslutning av flera enheter

Surfshark

Övergripande poäng: 9.5

  • Tillåter obegränsade samtidiga anslutningar
  • Integrerar Stealth-läge
  • Multihop-funktion tillgänglig
  • Över 3 000 servrar

Pengar-tillbaka-garanti

Även om Surfshark är något av en nykomling på VPN-marknaden, visar det sig redan vara en av de bästa premiumtjänsterna. Dessutom är denna VPN ett utmärkt val för MMORPG-fans som är intresserade av att spela Lost Ark på platser där spelet inte stöds.

Surfshark erbjuder användare tillgång till över 3200 servrar i 60 länder. Dessa servrar kan hjälpa dig att låsa upp Lost Ark från vilken plats som helst globalt och förbättra din spelfart. Surfshark har en av de bästa förmågorna att kringgå blockeringar. Det kan ta sig förbi de tuffaste geografiska blockeringarna på internet. Så du kan dominera och bli en av de bästa hjältarna i Arkesia oavsett varifrån du spelar. Dock är det en bra idé att ansluta till en godkänd plats närmast dig för bästa hastighet.

Surfshark erbjuder också enastående säkerhet. Den använder AES 256-bitars krypteringsmodell för att erbjuda högsta nivå av datasekretess. Dessutom inkluderar dess andra säkerhetsfunktioner en kill switch, skydd mot DNS- och IPv6-dataläckor, och MultiHop. Dessutom har Surfshark en strikt policy för att inte logga användardata, vilket innebär att de inte sysslar med att samla in sina användares data.

Denna VPN är kompatibel med datorer och mobila enheter. Ett konto låter dig ha ett obegränsat antal samtidiga anslutningar för att få mer värde från din prenumeration. Dessutom har Surfshark också en 30-dagars återbetalningspolicy.

Bästa erbjudandet: $2.49Månad (Spara 79% + Få 2 månader gratis)

Pengar-tillbaka-garanti

Erbjuder den bästa pengarna-tillbaka-garantin

CyberGhost

Övergripande poäng: 8.8

  • 45 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • 7 000+ pålitliga servrar
  • Strikt policy mot loggning
  • Tuffa säkerhetsfunktioner

Pengar-tillbaka-garanti

Nummer fyra på vår lista är CyberGhost. Denna VPN:s funktioner är också perfekta för att låsa upp Lost Ark över hela världen. CyberGhost har flera års erfarenhet, och den har fortsatt att uppgradera sina funktioner. När du kombinerar dess förmåga att låsa upp, servernätverk, hastighet, säkerhet och mer, kommer du att inse att det är en av de bästa VPN:erna för Lost Ark.

CyberGhost har det högsta antalet servrar på vår lista. Den har över 7000 servrar i fler än 80 länder, och många av dessa servrar är placerade i länder där Lost Ark är obegränsat. Detta innebär att du inte kommer att ha några problem med att ansluta till en server som låser upp Lost Ark i din region. Dessutom kan du spela spelet så mycket du vill eftersom denna VPN inte har några begränsningar för bandbredd eller hastighet.

Denna VPN erbjuder precis rätt standard av säkerhet som behövs när du spelar online med andra. Den är utrustad med en förstklassig AES-256 bitars krypteringsmodell, en kill switch, en annonsblockerare, funktioner för split tunneling, IP- & DNS-läcksäkerhet, och flera andra funktioner som håller dig säker. Dessutom loggar CyberGhost inte användarnas data, och den upprätthåller en no-log-policy som bekräftar det.

CyberGhost är kompatibelt med Windows, macOS och Linux operativsystem. Det är också tillgängligt för mobila enheter och routrar. Dessutom kan du ansluta upp till sju enheter med en aktiv prenumeration. CyberGhost erbjuder även en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Bästa erbjudandet: $1.9Månad (Spara 84%)

Pengar-tillbaka-garanti

Bästa VPN med en gratis version

ProtonVPN

Övergripande poäng: 9.0

  • Gratis version tillgänglig
  • Starka säkerhetsfunktioner
  • Pålitlig policy för inga loggar
  • Tillåter Perfect Forward Secrecy

Pengar-tillbaka-garanti

ProtonVPN är en annan enastående VPN-leverantör i mellanklassen som starkt rekommenderas för alla som är intresserade av en spännande upplevelse på Lost Ark i platser där spelet inte är tillgängligt. Denna VPN har pålitliga avblockeringsförmågor, utmärkt säkerhet och mycket mer. ProtonVPN är också den enda VPN på vår lista med en gratisversion, även om den inte kommer att hjälpa dig att spela Lost Ark på vissa platser.

Denna VPN-leverantör driver strax över 1200 servrar i 60 länder. Dessa servrar kan kringgå tuffa geoblockeringar för att låsa upp spel som Lost Ark och andra tjänster såsom Netflix, Disney+ och mer. Dessutom erbjuder ProtonVPN snabba anslutningar och obegränsad bandbredd, vilket är perfekt för oavbrutet spelande.

ProtonVPN är en av de säkraste VPN-tjänsterna som kan låsa upp Lost Ark var som helst. Den använder AES 256-bitars krypteringsmodell likt andra toppskiktstjänster. Den är också utrustad med Secure Core för att hålla dina data säkra. Andra funktioner du får med ProtonVPN inkluderar en kill switch, ingen loggningspolicy, perfekt framåtsekretess, en annonsblockerare, Tor över VPN, skydd mot dataläckor och delad tunnelering.

ProtonVPN fungerar perfekt med alla enheter och stöder tio samtidiga anslutningar. Slutligen kommer den med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. 

Bästa erbjudandet: $4.49Månad (Spara 55%)

Pengar-tillbaka-garanti

En stabil veteran

HideMyAss

Övergripande poäng: 8.5

  • Gratis provperiod av tjänsten
  • Starka säkerhetsfunktioner
  • 256-bitars AES-kryptering
  • 2,79 $/månad (spara 75%)

Pengar-tillbaka-garanti

HideMyAss (HMA) är den sista VPN:n som starkt rekommenderas för att låsa upp Lost Ark var som helst. Trots sin position på vår lista, överträffar den så många andra VPN:er på marknaden. HMA:s förmåga att låsa upp kommer att låta dig spela Lost Ark utan begränsningar. Denna VPN erbjuder också konsekventa hastigheter, säkerhet och andra funktioner som förbättrar din spelupplevelse.

HMA driver strax över 1000 servrar i 210+ länder. Dessa länder inkluderar alla populära VPN-platser, såsom USA och Storbritannien, och länder där Lost Ark har servrar som Brasilien, Australien och Nya Zeeland. Så, oavsett var du är, behöver du bara ansluta till en tillgänglig server på rätt plats. Denna VPN:s servrar är också optimerade för hastigheter, så du behöver inte oroa dig för buffring eller lagg.

Denna VPN skyddar din Lost Ark-trafik med en militärklassad AES 256-bitars krypteringsmodell. Detta säkerställer att ingen obehörig tredje part kan övervaka dina data. Dessutom skyddar HMA dig från olägenheten med datatrafikbegränsning från Internetleverantörer (ISP). Dessutom har HMA en strikt policy för att inte logga data, en kill switch, skydd mot dataläckor och stöd för andra VPN-protokoll.

HMA finns tillgängligt för Windows,  macOS och Linux-datorer, samt andra typer av enheter. Du kan använda ett konto för att ansluta fem enheter, men om du uppgraderar din plan kan du ansluta upp till tio enheter samtidigt.

Bästa erbjudandet: $2.79Månad (Spara 75%)

Pengar-tillbaka-garanti

## Funktioner att överväga när du väljer en VPN för att låsa upp Lost Ark

Det är inte alltid lätt att välja den bästa VPN-tjänsten eftersom det finns så många enastående och oremarkabla alternativ tillgängliga. Dock blir det lättare att bestämma sig om du vet vad du ska leta efter. Här är några viktiga kriterier du bör överväga innan du använder en VPN för att spela Lost Ark:

### Servernätverk 

VPN-servrar är viktiga för att få tillgång till Lost Ark utanför de stödda regionerna. Dock är servern endast användbar om den är placerad i godkända länder som Sydkorea, Ryssland, Brasilien och Colombia. Detta innebär att den idealiska VPN:n för att låsa upp Lost Ark var som helst måste ha en eller flera servrar i något av dessa länder. Ju fler, desto bättre, eftersom det innebär mindre trängsel på servrarna.

### Hastighet

En av de viktigaste faktorerna för en fantastisk spelupplevelse är hastighet. Ju snabbare ditt internet är, desto smidigare blir spelet. Så, se till att leverantören du väljer inte saktar ner din anslutningshastighet. Ett knep är att ansluta till den server som är närmast din plats.

### Säkerhet 

Säkerhet är viktig även när du bara har kul och spelar Lost of Ark med dina vänner. DDoS- och malware-attacker är vanliga utmaningar som onlinespelare stöter på, så att använda en VPN som skyddar dig från dessa faror är en bra idé.

De bästa VPN-tjänsterna är utrustade med de senaste krypteringsprotokollen. Dessutom kommer de med toppmoderna funktioner såsom automatiska Internet kill switches, split tunneling, och många andra.

### Enhetskompatibilitet 

Slutligen måste alla VPN du väljer vara kompatibla med din dator. Annars kommer det inte att fungera. Så kontrollera alltid VPN:ns kompatibilitetslista innan du prenumererar. 

## Vanliga frågor om att använda VPN för att låsa upp Lost Ark

### Kommer en VPN att göra Lost Ark långsammare?

Nå, detta beror på ett par saker. Mest viktigt, det beror på kvaliteten på VPN:et du använder. De bästa VPN:erna kommer inte att sänka din spelhastighet efter att ha låst upp det.

Till exempel är ExpressVPN den snabbaste premium VPN-leverantören. Trots sina krypteringsprotokoll är den fortfarande blixtsnabb.

### Hur kan jag ställa in en VPN för att låsa upp Lost Ark?

Det är mycket enkelt att ställa in en VPN på din dator för att hjälpa dig spela Lost Ark från var som helst i världen. Även om de specifika stegen kan variera något, är de allmänna stegen att följa: först bestämmer du vilken VPN-leverantör på vår lista som passar dina behov bäst, och sedan köper du en prenumeration. Nästa steg är att installera programvaran på din dator. Slutligen väljer du en server. Eftersom du vill spela Lost Ark måste servern vara i ett stöttat läge.

### Kan jag använda en gratis VPN för att låsa upp Lost Ark?

Ja, det är möjligt, men det är inte en bra idé. För det första har gratis VPN:er knappt de upplåsningsförmågor du behöver för att få tillgång till Lost Ark utanför de stödda regionerna. Dessutom har gratis VPN:er flera begränsningar som kan störa ditt spel, och vissa av dem komprometterar din integritet.

## Slutsats

Lost Ark är ett fängslande actionrollspel med så många fans runt om i världen. Tyvärr kan fler personer inte spela spelet eftersom tillgången är begränsad till vissa regioner. Den goda nyheten är att en VPN tillåter dig att bli en hjälte i Arkesia även om du spelar från ett land där spelet är blockerat. I den här recensionen har vi pekat ut de bästa alternativen som låser upp spelet så att du enkelt kan välja.