Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Vodafone care funcționează cu adevărat - TechRobot

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Vodafone care funcționează cu adevărat

best vpns for vodaphone

Vodafone este o companie multinațională de telecomunicații cu sediul în Londra. Compania operează în peste 26 de țări din Asia, Africa, Oceania și Europa. Vodafone are peste 500 de milioane de clienți care utilizează diferitele lor servicii, inclusiv gama lor de smartphone-uri.

În timp ce utilizați Vodafone, s-ar putea să vă faceți griji pentru confidențialitatea și securitatea dvs. De asemenea, o companie de dimensiunea sa se angajează de obicei în limitarea ISP (Furnizor de Servicii Internet), ceea ce afectează viteza de navigare.

Cu toate acestea, un VPN (Virtual Private Network) este o metodă eficientă de a te proteja online și de a evita problemele cu care te poți confrunta din partea furnizorului tău de internet (ISP). Acest articol îți va arăta unele dintre cele mai bune servicii VPN pe care le poți utiliza pentru Vodafone.

VPN-urile protejează traficul tău de date dirijându-l printr-un tunel criptat și securizat. De asemenea, acestea ascund adresa ta IP pentru a-ți asigura confidențialitatea online. Există atât de mulți furnizori de VPN pe piață. Totuși, iată o listă de VPN-uri pe care le recomandăm pentru a le utiliza cu Vodafone

Cel mai bun în general în testele noastre

ExpressVPN

Scor general: 9.8

  • Servere super-rapide
  • Criptare AES pe 256 de biți
  • Suportă protocolul privat, Lightway
  • Garanție de returnare a banilor

Garanția de returnare a banilor

ExpressVPN este cel mai bun VPN de pe piață în acest moment. Este echipat cu multe funcții necesare. Dacă ești interesat de un serviciu VPN robust pentru Vodafone, aceasta este alegerea perfectă. 

Această companie operează o rețea de peste 3.000 de servere rapide în 160 de locații din 94 de țări. Aceste servere sunt situate în țările în care operează Vodafone și fac streaming-ul și torrenting-ul rapide și fără stres. ExpressVPN folosește de asemenea protocolul Lightway, care este conceput pentru a îmbunătăți vitezele serverelor.

Când vine vorba de securitate, ExpressVPN menține un standard înalt. Serverele sale sunt echipate cu criptare de grad militar AES 256-bit. Utilizează mai multe protocoale VPN, inclusiv OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPSec, WireGuard, PPTP și SSTP. VPN-ul are, de asemenea, funcții de prevenire a scurgerilor WebRTC, IPv6, DNS, dispune de un kill switch și permite tunelare divizată.

ExpressVPN menține o politică de fără înregistrări pentru a vă asigura că aveți o adevărată confidențialitate online. De asemenea, serverele sale utilizează stocare exclusiv pe RAM facilitată de tehnologia TrustedSec.

Acest furnizor are aplicații pentru majoritatea dispozitivelor. Deci, indiferent de tipul de dispozitiv Vodafone pe care doriți să-l protejați, există o aplicație ExpressVPN care va funcționa perfect. Aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat, deci nu ar trebui să întâmpinați nicio dificultate în instalarea și utilizarea aplicațiilor. Există un suport prin chat live 24/7 și email la care puteți contacta dacă aveți întrebări sau probleme.

ExpressVPN oferă planuri accesibile, iar unele dintre planuri vin cu bonusuri sau reduceri atașate. Cu un singur plan, poți conecta cinci dispozitive. În plus, ExpressVPN oferă o garanție de returnare a banilor pe 30 de zile.

Ofertă exclusivă pentru cititorii Techrobot: $6.67Lună (Salvați 49% + Obțineți 3 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Cea mai ieftină opțiune

NordVPN

Scor general: 9.6

  • Servere incredibil de rapide
  • Caracteristici de securitate excelente
  • Politică verificată fără loguri
  • Deblochează platformele de streaming

Garanția de returnare a banilor

NordVPN este un alt serviciu VPN remarcabil care este potrivit pentru Vodafone. Utilizează unele dintre cele mai bune funcții de confidențialitate și securitate și oferă viteze rapide pe întreaga sa rețea de servere.

Această companie oferă peste 5000 de servere în 59 de țări, care acoperă regiunile în care operează Vodafone. Rețeaua sa de servere este una dintre cele mai extinse pe care le veți găsi. Fiecare server vă permite să vă bucurați de conexiuni ultra-rapide și, de asemenea, trece cu ușurință peste majoritatea restricțiilor geografice. Mulțumită funcției sale SmartPlay, NordVPN vă oferă acces la conținut restricționat pe Netflix, Hulu, BBC iPlayer și alte platforme de streaming.

NordVPN folosește protocolul său unic de securitate Nordlynx alături de criptarea AES 256-bit, protocoalele OpenVPN și IKEv2 pentru confidențialitate și securitate. Alte funcții de securitate includ un kill switch, split tunneling și CyberSec (pentru a bloca trackerele și malware-ul). NordVPN te protejează și împotriva scurgerilor DNS și IPv6.

Sediul NordVPN este în Panama, o locație excelentă pentru confidențialitate deoarece guvernul nu monitorizează activitățile online ale oamenilor. Astfel, chiar dacă folosești Vodafone într-o regiune unde activitățile tale ar putea fi monitorizate, nu trebuie să-ți faci griji că NordVPN ar fi sancționat. În plus, NordVPN are o politică strictă de nepăstrare a logurilor. Acest lucru înseamnă că furnizorul nu stochează datele tale, deci confidențialitatea ta nu ar fi compromisă chiar dacă ar avea loc o încălcare a securității.

NordVPN este compatibil cu Windows, Android, macOS, iOS și Linux. Dacă folosești orice smartphone Vodafone, cu siguranță vei găsi o aplicație pe care o poți utiliza. De asemenea, cu un singur cont, poți conecta șase dispozitive simultan. Există diferite planuri de abonament din care poți alege. De asemenea, poți primi o rambursare dacă îți închei abonamentul în termen de 30 de zile de la subscriere.

Cea mai bună ofertă: $2.99Lună (Salvați 67% + Obțineți cei 2 ani cu 67% reducere + Cadouri unice)

Garanția de returnare a banilor

Cel mai bun pentru conectarea mai multor dispozitive

Surfshark

Scor general: 9.5

  • Permite un număr nelimitat de conexiuni simultane
  • Integrează modul Stealth
  • Este disponibilă funcția Multihop
  • Peste 3.000 de servere

Garanția de returnare a banilor

Surfshark este, de asemenea, un furnizor de VPN remarcabil la care utilizatorii Vodafone se pot abona. Oferă toate caracteristicile excelente ale unui VPN fără a costa prea mult. Dacă ai nevoie de un serviciu de top, dar ai un buget limitat, aceasta este o opțiune excelentă.

Acest furnizor deține 3200 de servere în 63 de țări. Aceste servere facilitează conexiuni de mare viteză care elimină întârzierile sau buffering-ul. Adăugați astfel de conexiuni de mare viteză la rețeaua dvs. Vodafone și veți avea parte de o experiență de streaming și torrenting mai bună decât înainte. Odată ce încercați să vă conectați la serverele Surfshark, funcția sa Quick Connect vă conectează la cel mai bun server disponibil în acel moment.

Surfshark îți securizează transmisia datelor cu criptarea AES 256-bit. De asemenea, utilizează protocoalele OpenVPN, IKEv2/IPSec, Shadowsocks și WireGuard. Alte caracteristici VPN includ un kill switch, CleanWeb, protecție împotriva scurgerilor DNS și IP, și split tunneling.

Acest serviciu VPN este bazat în Insulele Virgine Britanice, care nu fac parte din alianța 5/9/14 Eyes. Deci, nu se află sub nicio jurisdicție care ar putea forța compania să încalce confidențialitatea ta. Surfshark menține de asemenea o politică strictă fără loguri. Deci, detaliile activităților tale pe internet nu sunt salvate nicăieri.

Aplicațiile Surfshark sunt disponibile pe principalele sisteme de operare, și le puteți folosi pentru dispozitivele Vodafone. Cu un singur cont, puteți conecta simultan cât de multe dispozitive doriți. De asemenea, se laudă cu lățime de bandă nelimitată. Furnizorul oferă planuri ieftine care costă de la doar $2.49 pe lună. Există de asemenea o garanție de returnare a banilor în 30 de zile pe care o puteți folosi dacă nu sunteți impresionat de VPN. 

Cea mai bună ofertă: $2.49Lună (Salvați 79% + Obțineți 2 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Cel mai bun pentru Android

PrivateVPN

Scor general: 9.3

  • Setări de configurare avansate
  • Deblochează platformele restricționate
  • Compatibil cu majoritatea tipurilor de dispozitive
  • Suportă protocoalele OpenVPN, L2TP și IPSec

Garanția de returnare a banilor

PrivateVPN este un furnizor de VPN în rapidă creștere care asigură siguranța și confidențialitatea dvs. online, în timp ce vă bucurați de conexiuni ultra-rapide. Astfel, puteți rămâne în siguranță în timp ce utilizați dispozitivul dvs. Vodafone pentru streaming, torrenting și alte activități online.

Acest VPN operează o rețea de peste 150 de servere în 60 de țări, facilitând conexiuni rapide și fiabile și mascând adresa dvs. IP. De asemenea, beneficiați de lățime de bandă nelimitată. Cu serverele PrivateVPN, veți debloca cu ușurință conținutul și veți trece peste firewall-uri dificile.

PrivateVPN protejează toate transmisiile tale de date cu criptare AES de 256 de biți. Utilizează protocoalele OpenVPN și IKEv2/IPSec, și primești de asemenea un kill switch, IPv6 și protecție împotriva scurgerilor DNS. Dacă nu ești sigur de integritatea rețelei tale Vodafone, PrivateVPN este mai mult decât capabil să te protejeze.

Sediul acestei companii este în Suedia, și deși mulți oameni sunt îngrijorați pentru că Suedia face parte din alianța 5/9/14 Eyes, nu a existat încă un caz de încălcare a confidențialității. De asemenea, PrivateVPN are o politică de nepăstrare a logurilor, ceea ce înseamnă că nu vor stoca datele tale pe serverele lor. 

Puteți instala aplicațiile PrivateVPN pe Windows, Android, macOS și iOS. Acest lucru ar acoperi dispozitivele dvs. Vodafone. Există diferite planuri de abonament accesibile din care puteți alege, iar fiecare dintre ele este acoperit de o garanție de rambursare de 30 de zile. Un singur plan vă poate permite să conectați șase dispozitive. Totuși, puteți utiliza perioada de încercare gratuită de 7 zile înainte de a achiziționa un plan.

Cea mai bună ofertă: $2.00Lună (Salvați 85% + 24 de luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Oferă cea mai bună garanție de rambursare a banilor

CyberGhost

Scor general: 8.8

  • Garanție de rambursare a banilor de 45 de zile
  • Peste 7.000 de servere de încredere
  • Politică strictă de interzicere a înregistrărilor
  • Caracteristici de securitate dure

Garanția de returnare a banilor

CyberGhost este ultimul furnizor de VPN de pe lista noastră, dar este un serviciu fantastic de utilizat. Oferă servere ultra-rapide și lățime de bandă nelimitată. Se numără printre cele mai rapide VPN-uri pe care le-ai putea folosi pentru dispozitivele Vodafone, iar lățimea de bandă nelimitată este utilă dacă Vodafone îți limitează conexiunea.

Cu peste 7000 de servere în 90 de țări, CyberGhost are cea mai mare rețea de servere dintre toți furnizorii de VPN pe care i-am listat. Serverele sale sunt excelente pentru streaming și torrenting. În aplicațiile CyberGhost, există o listă de servicii de streaming, iar când faceți clic pe oricare dintre ele, sistemul vă conectează la cel mai bun server disponibil pentru aceasta. Serverele sale ‘No Spy’ ocolesc foarte ușor blocările geografice.

CyberGhost utilizează criptarea de grad militar AES 256-bit pentru a securiza transmisiile pe toate serverele sale. Dispune de un blocator de reclame, protecție împotriva malware-ului, un comutator automat de oprire și implementează OpenVPN, WireGuard, IKEv2/IPSec, și protocoale L2TP. Compania menține o politică strictă fără jurnale, astfel încât poți fi sigur că nu lași urme digitale pe care Vodafone sau alte terțe părți le-ar putea urmări până la tine.

Aplicațiile acestui VPN funcționează perfect pe smartphone-urile Vodafone și pe alte dispozitive, precum macOS, Windows, Linux și iOS. Există diferite planuri disponibile pentru cea mai bună valoare. Indiferent de planul la care vă abonați, beneficiați de o garanție de returnare a banilor de 45 de zile, ceea ce este mai mult decât oferă orice VPN din lista noastră.

Cea mai bună ofertă: $1.9Lună (Salvați 84%)

Garanția de returnare a banilor

Caracteristici de luat în considerare când alegi un VPN pentru Vodafone

Selectarea unui VPN pentru Vodafone poate fi un proces dificil, chiar și dacă aveți ceva experiență cu VPN-urile. Este important să obțineți cea mai bună valoare de la un serviciu. Iată câteva caracteristici importante când sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru Vodafone:

Compatibilitate Dispozitiv

În primul și în primul rând, cel mai bun VPN pentru Vodafone ar trebui să fie suportat pe mai multe dispozitive astfel încât să poți fi sigur că dispozitivele tale pot fi protejate de acesta.

Viteză

Viteza este foarte importantă la VPN-urile pentru streaming video, sporturi live și torrenting. VPN-urile pot fi mai lente din cauza caracteristicilor lor de securitate, dar cele mai bune VPN-uri încă mențin conexiuni de mare viteză.

Rețea de Servere

Serviciile VPN care operează multe servere VPN îți oferă mai multe opțiuni de conectare, ceea ce este important pentru a rămâne anonim online și pentru a accesa conținutul geo-restricționat.

Politica fără jurnale

Când un VPN are o politică strictă de zero înregistrări, ai garanția că furnizorul nu colectează date despre sesiunile tale de navigare. Politicile de zero înregistrări îți garantează confidențialitatea și securitatea.

Cum să configurezi și să folosești un VPN cu Vodafone

După ce ați ales un VPN pe care să-l utilizați, trebuie doar să-l configurați și să începeți să-l folosiți. Întregul proces este simplu și foarte asemănător cu modul în care configurați un VPN pe alte dispozitive. Iată câțiva pași pe care îi puteți urma:

1. Instalați VPN-ul

După ce ați parcurs lista noastră de servicii VPN recomandate și ați făcut o alegere, puteți vizita site-ul companiei sau magazinul de aplicații al telefonului dvs. pentru a descărca aplicația. Urmați pur și simplu instrucțiunile ușoare pentru a instala VPN-ul.

2. Conectează-te la un server

Cu aplicația instalată și contul conectat, următorul pas este să te conectezi la un server. Unii furnizori de VPN te vor conecta automat la cel mai bun server disponibil. Totuși, poți să te conectezi întotdeauna la servere specifice pe care le operează furnizorul. 

3. Verifică-ți Adresa IP

Acest pas este necesar pentru a confirma că VPN-ul tău funcționează corect. VPN-urile ascund adresa ta IP reală oferindu-ți noi adrese IP de pe serverele lor. Când verifici adresa ta IP, rezultatul ar trebui să fie o adresă IP diferită dacă VPN-ul funcționează.

După ce te-ai conectat la un server, deschide browserul și vizitează ipleak.net. Site-ul va afișa informații despre conexiunile tale actuale. Dacă vezi adresa ta IP de la ISP și locația ta, s-ar putea să suferi de o scurgere de IP. Verifică setările conexiunii sau contactează-ți furnizorul dacă este cazul. Altfel, ar trebui să fii pregătit.

Întrebări frecvente despre cel mai bun VPN pentru Vodafone

Pot folosi VPN-ul meu de la Vodafone pe alte dispozitive?

Da, puteți folosi VPN-ul Vodafone cu alte gadgeturi. Desigur, aceste alte dispozitive nu trebuie să fie neapărat de la Vodafone. Deoarece Vodafone produce telefoane mobile, este posibil să credeți că un VPN Vodafone nu ar funcționa pe orice alt gadget. Totuși, majoritatea VPN-urilor permit mai multe conexiuni simultane. În plus, aceste conexiuni pot fi pe Android, Windows, Mac și alte dispozitive, inclusiv televizoare inteligente. Puteți chiar să instalați un VPN pe routerul dvs. și să conectați mai multe gadgeturi.

Ce este un Vodafone IP-VPN?

Dacă căutați VPN-uri Vodafone, este posibil să întâlniți Vodafone IP-VPN. Mai mult, este posibil să credeți că acest IP-VPN este același lucru cu VPN-urile obișnuite. Totuși, IP-VPN-ul Vodafone este doar o funcție pe care a dezvoltat-o pentru clienții săi de afaceri. Permite companiilor să stabilească rețele de comunicație stabile și criptate pentru angajați. Totuși, IP-VPN-ul Vodafone nu este la fel de sigur ca VPN-urile menționate mai sus. Deci, nu vă poate proteja de urmărirea ISP-ului, cybercriminali, viruși, malware și alte amenințări online. Deci, este cel mai bine să vă abonați și la VPN-urile de mai sus.

Pot folosi un VPN gratuit pentru Vodafone?

Tehnic, poți găsi un VPN gratuit care funcționează cu Vodafone. Totuși, utilizarea acestuia este nerecomandată deoarece VPN-urile gratuite adesea au deficiențe care le fac nepotrivite pentru Vodafone. De exemplu, cu un VPN gratuit, ai acces doar la câteva servere. Acest lucru înseamnă că vei experimenta supraaglomerarea serverelor și viteze lente. În plus, multe VPN-uri gratuite stochează și vând jurnalele utilizatorilor către terți. Și mai rău, un VPN gratuit s-ar putea să nu aibă o criptare de încredere. O astfel de criptare slabă sau lipsa acesteia te expune la amenințări online pe Vodafone.

Da, este legal să folosești un VPN cu dispozitivele tale Vodafone și alte servicii. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea VPN-urilor este legală în majoritatea țărilor în care Vodafone este prezent. Doar foarte puține țări au interzis sau restricționat utilizarea VPN-urilor. Totuși, majoritatea țărilor dezaprobă utilizarea VPN-urilor pentru activități criminale. Deci, dacă comiți infracțiuni cibernetice cu VPN-ul tău Vodafone, va trebui să te confrunți cu consecințele legale ale unor astfel de acțiuni. Prin urmare, va fi cel mai bine să cercetezi și să te conformezi legilor VPN din țara ta de rezidență.

Concluzie

Indiferent cât de sigur a fost promovat dispozitivul tău Vodafone, tot ai nevoie de protecție suplimentară. De asemenea, folosind Vodafone, s-ar putea să fi întâmpinat câteva probleme, cum ar fi limitarea vitezei de către ISP. Cu toate acestea, un VPN servește drept soluția perfectă pentru problemele tale de securitate și confidențialitate. De asemenea, permite conexiuni la internet mai rapide și fiabile. În articol, am evidențiat câteva dintre cele mai bune recomandări de VPN pentru Vodafone.