Cele mai bune 5 VPN-uri gratuite pentru Suedia pentru streaming și confidențialitate în 2024 - TechRobot

Cele mai bune 5 VPN-uri gratuite pentru Suedia pentru streaming și confidențialitate în 2024

Într-o lume în care securitatea cibernetică devine un subiect din ce în ce mai important, utilizarea Rețelelor Private Virtuale (VPN-uri) a cunoscut o creștere rapidă. Oamenii folosesc cele mai bune VPN-uri pentru o varietate de scopuri, inclusiv pentru a accesa conținut restricționat. De exemplu, accesul la platformele TV suedeze precum Sveriges Television (SVT) este restricționat utilizatorilor din Suedia. Totuși, cu un VPN, poți urmări serialele tale preferate SVT chiar și atunci când ești în străinătate.

Trebuie să plătești pentru serviciile unui VPN premium. Nu este nimic rău în a fi puțin econom și în a căuta să economisești cât mai mult posibil. Această recenzie te ajută să găsești un echilibru între obținerea unor servicii VPN de calitate suficient de bună și economisirea unei sume de bani. Există două seturi de VPN-uri recenzate în acest ghid — VPN-uri fără risc și VPN-uri complet gratuite. Găsește-ți indiciul în mulțime și ține-te de el.

Cele mai bune VPN-uri fără risc pentru Suedia

VPN-urile fără risc au funcții premium și sunt foarte sincere în dedicarea lor de a oferi cele mai bune servicii posibile. Deși au prețuri, deci trebuie să plătiți, sunt 100% fără risc; oferă o garanție de returnare a banilor. Schema de returnare a banilor vă permite să solicitați o rambursare dacă simțiți că nu sunteți mulțumit de serviciile lor într-o perioadă specificată.

Cel mai bun în general în testele noastre

ExpressVPN

Scor general: 9.8

  • Servere super-rapide
  • Criptare AES pe 256 de biți
  • Suportă protocolul privat, Lightway
  • Garanție de returnare a banilor

Garanția de returnare a banilor

ExpressVPN este VPN-ul suprem, fiind în topul listei din mai multe motive. Acest furnizor are o bază de date extinsă de peste 3,000 de servere rapide, ceea ce îți oferă acces potențial la conținut cenzurat în până la 94 de țări. Astfel, ai putea fi acasă în Stockholm și să urmărești conținut restricționat în SUA fără probleme conectându-te la unul dintre serverele sale americane. ExpressVPN are două servere de încredere în Suedia. Asta înseamnă că ai putea totuși să urmărești episoadele tale suedeze preferate când ești în străinătate.

ExpressVPN maschează adresa ta IP reală cu una nouă pentru a-ți oferi acces la conținutul regional corespunzător. Acest VPN are o putere excelentă de deblocare și îți permite să urmărești, să asculți sau chiar să navighezi pe conținut care nu îți este accesibil în mod implicit. Mascherea adresei tale IP oferă de asemenea protecție împotriva spionilor cibernetici. Acest serviciu VPN nu păstrează jurnale ale activităților tale online pentru a-ți acorda un statut anonim. Cu funcția sa de kill switch, anonimitatea ta este întărită.

Acest VPN folosește criptare de grad militar pentru a securiza conexiunile utilizatorilor săi. Este cel mai popular și sigur detaliu de criptare disponibil utilizatorilor de internet. ExpressVPN are de asemenea o funcție de split tunneling care îți permite să direcționezi unele aplicații prin VPN în timp ce altele navighează direct pe internet. Când ești în Suedia, ai acces nelimitat la conținutul mondial. Când nu ești în Suedia, tot nu ai restricții pe conținutul suedez atâta timp cât ești conectat la ExpressVPN.

Ofertă exclusivă pentru cititorii Techrobot: $6.67Lună (Salvați 49% + Obțineți 3 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Cea mai ieftină opțiune

NordVPN

Scor general: 9.6

  • Servere incredibil de rapide
  • Caracteristici de securitate excelente
  • Politică verificată fără loguri
  • Deblochează platformele de streaming

Garanția de returnare a banilor

Întreabă experții în tehnologie de 99 de ori cât de bun este acest VPN, și îți vor da aprobarea de 100 de ori. Având un serviciu atât de fantastic pe locul doi doar subliniază cât de bun este ExpressVPN. NordVPN are peste 5,400 de servere de top în 59 de țări, inclusiv în Suedia. Serverele sunt construite pentru a se adapta la oferirea unor experiențe excelente pentru orice tip de activitate online – streaming, navigare, descărcare. Cu funcția sa unică SmartPlay, acest VPN îți oferă luxul de a te bucura de platforme precum Netflix US în timp ce te afli în Suedia fără a întâmpina vreo problemă.

NordVPN funcționează sub o politică strictă de No-Log. În acest sens, niciun element al datelor tale de trafic nu este înregistrat de serviciul VPN. Ucigând doi iepuri dintr-o lovitură, ei nu pot împărtăși activitatea ta online pentru că nu au niciun fel de înregistrare a traficului tău. De asemenea, NordVPN are un kill switch care te deconectează involuntar de la internet dacă, la un moment dat, pierzi conexiunea cu VPN-ul. O astfel de modificare previne posibila scurgere de date de trafic când conexiunea VPN este întreruptă.

Așa cum te-ai aștepta de la un VPN premium, NordVPN utilizează standardul de criptare “invincibil” Advanced Encryption Standard (AES) cu chei de 256 de biți. Pentru a-ți consolida și mai mult securitatea, acest VPN integrează o criptare Double VPN care îți direcționează traficul prin două servere diferite pentru a cripta datele deja criptate. NordVPN are protecție împotriva scurgerilor DNS și utilizează funcția The Onion Router (Tor). Ești protejat în față, în spate, la stânga, la dreapta și în centru. De asemenea, acest serviciu VPN folosește serviciile unui blocator de reclame — CyberSec. Acesta menține conexiunea ta liberă de bug-uri cibernetice și malware.

Cea mai bună ofertă: $2.99Lună (Salvați 67% + Obțineți cei 2 ani cu 67% reducere + Cadouri unice)

Garanția de returnare a banilor

Cele mai bune VPN-uri complet gratuite pentru Suedia

Lucrurile gratuite entuziasmează. Obiectele gratuite sunt întotdeauna percepute ca fiind inferioare față de omologii lor plătiți, cu toate acestea, toată lumea vrea să profite de ele. Pentru VPN-uri complet gratuite, nu trebuie să plătești sau să te înregistrezi cu cardul tău, dar vei primi totuși servicii decente de la ele.

Chiar dacă modul gratuit pe unele VPN-uri este limitat în perioadele de încercare gratuite, unele sunt gratuite atât timp cât le folosești. Iată selecțiile noastre de top pentru VPN-uri complet gratuite.

Cel mai bun VPN cu o versiune gratuită

ProtonVPN

Scor general: 9.0

  • Versiune gratuită disponibilă
  • Funcții puternice de securitate
  • Politică de confidențialitate strictă fără loguri
  • Permite Secret Perfect Înainte

Garanția de returnare a banilor

Fără îndoială cel mai bun dintre VPN-urile complet gratuite, ProtonVPN îți oferă un “trial gratuit” pe viață. Compania VPN își are sediul în Elveția, deci ca un VPN bazat în Elveția, confidențialitatea ta este o prioritate. ProtonVPN are peste 1,000 de servere rapide în 54 de țări, deși are servere complet gratuite doar în 3 țări. Acest VPN este unul dintre puținele complet gratuite care oferă date nelimitate pentru lățimea de bandă.

Cu ProtonVPN, platforme precum Hulu și Netflix US, care nu sunt accesibile în Suedia, pot curge liber pe ecranul tău fără să părăsești Suedia. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la un server din SUA pe VPN.

Ca un VPN bazat în Elveția, legile privind confidențialitatea din Elveția sunt în favoarea ta. ProtonVPN este obligat prin lege să implementeze măsuri care te ajută să îți păstrezi un statut anonim. Una dintre aceste măsuri este politica No-Log. Această politică implică faptul că serviciul VPN nu va păstra un jurnal al activităților tale online. De asemenea, au o politică de Perfect Forward Secrecy care asigură că datele tale nu sunt expuse chiar dacă detaliile criptării sunt compromise în viitor. Cu funcția sa de kill switch, conexiunea ta este securizată pe tot parcursul, și chiar dacă pierzi conexiunea cu VPN-ul, nu va exista scurgere de date.

ProtonVPN îți securizează conexiunea cu criptarea AES 256-bit. În ceea ce privește protocolul de securitate, acest VPN folosește doar protocoalele complet sigure— IKEv2 și OpenVPN. Pare că nu poți greși cu ProtonVPN.

Cea mai bună ofertă: $4.99Lună (Salvați 50%)

Garanția de returnare a banilor

Cel mai bun VPN cu o versiune gratuită

Trust.Zone

Scor general: 8.2

  • Oferă adrese IP dedicate
  • Permite torrenting și partajarea de fișiere P2P
  • Prețuri excelente
  • Versiune gratuită disponibilă

Garanția de returnare a banilor

Trust.Zone este un alt furnizor remarcabil gratuit. Oferă o versiune gratuită pe care o poți folosi timp de 3 zile fără costuri. Ai la dispoziție 1GB de transfer de date și lățime de bandă nelimitată. S-ar putea să nu fie mult. Totuși, dacă ai nevoie de un VPN doar pentru a naviga pe internet câteva zile, acest furnizor este ideal pentru tine.

Are peste 201 servere rapide în peste 100 de zone din întreaga lume. Are un număr de aceste servere în Suedia. Astfel, veți găsi o conexiune fără probleme la serviciile bazate în Suedia. Mai mult, vă puteți conecta la celelalte servere pentru a accesa zone cu trafic intens, cum ar fi Statele Unite și Regatul Unit. Acest lucru înseamnă automat că veți putea accesa conținut blocat geografic de pe aceste servere. Acesta include bibliotecile Netflix, Hulu și iPlayer.

Puteți avea încredere că nu există condiții ascunse atunci când vă înscrieți cu acest furnizor. Acesta solicită doar adresa dvs. de email și parola atunci când vă configurați contul. Acest lucru se leagă bine de politica sa de a nu păstra loguri. Furnizorul nu va reține nicio dată de-a dumneavoastră în timp ce utilizați VPN-ul. Împreună cu suportul său pentru criptarea AES 256-bit și protocoale de încredere precum OpenVPN și L2TP, Trust.Zone vă menține în siguranță din toate punctele de vedere.

Veți găsi aplicații pentru majoritatea dispozitivelor. Indiferent dacă utilizați un dispozitiv iOS, Android, macOS sau Linux, puteți descărca și instala aplicația fără probleme.

Cea mai bună ofertă: $3.33Lună (Salvați 63%)

Garanția de returnare a banilor

Probabil cel mai ieftin furnizor de VPN

Hide.me

Scor general: 9.1

  • Disponibilă protecție avansată împotriva scurgerii IP
  • Peste 1,800 de servere în 72 de țări
  • Criptare AES 256-bit
  • Oferă o versiune complet gratuită

Garanția de returnare a banilor

Magia este în nume. Așa cum sugerează și numele, acest serviciu VPN ascunde adresa ta IP în spatele uneia noi și virtuale. Mascarea adresei tale IP face conexiunea sigură și, la rândul său, îți oferă acces facil la conținutul geo-restricționat. Hide.Me vine cu peste 1,800 de servere în 72 de locații. De oriunde din Suedia, te poți conecta la servere din alte țări pentru a accesa conținut cenzurat. În special pentru conținutul în limba engleză, conectarea la servere din SUA sau Marea Britanie va fi exact ceea ce ai nevoie.

Hide.me are un plan gratuit pe care îl poți reînnoi după fiecare 30 de zile. În planul gratuit, primești o limită de bandă de 10GB pe lună.

Hide.Me folosește o politică de confidențialitate bazată pe principiul No-log, ceea ce înseamnă că nu urmărește, nu înregistrează și cu atât mai puțin nu împărtășește activitatea ta online. De asemenea, creatorii acestui VPN susțin că operează VPN-ul de sine stătător, fără intervenția unei părți externe. Protocoalele cu care operează serverele sunt OpenVPN, IKEv2 IPsec, SoftEther și SSTP. Ceea ce faci online este treaba ta, așa că Hide.Me își face treaba să păstreze conexiunea ta privată.

Un alt avantaj al acestui serviciu VPN este securitatea prin criptare de grad militar. Criptarea AES 256-bit a fost dovedită a fi imposibil de decriptat pentru că ar necesita atât de multe combinații, ceea ce tehnic nu este fezabil. De asemenea, cu Hide.Me, beneficiezi de protecție împotriva scurgerilor de IP, ceea ce este ca o asigurare IP, prevenindu-l să fie spionat de către infractorii cibernetici. Hide.me are de asemenea o funcție de split tunneling.

Cea mai bună ofertă: $4.99Lună (Salvați 61%)

Garanția de returnare a banilor

Cea mai bună versiune gratuită în testele noastre

TunnelBear

Scor general: 8.4

  • Oferă o versiune complet gratuită
  • Disponibil în 26 de țări
  • Criptare AES 256 biți disponibilă
  • Viteză relativă fiabilă

Garanția de returnare a banilor

Serverele TunnelBear sunt proiectate pentru viteză, alături de alte caracteristici interesante. TunnelBear are puțin peste 1,800 de servere în 23 de țări. Funcționează foarte bine în Suedia și pentru Suedia, așa că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu conținutul cenzurat; acest VPN va suporta sarcina de lucru.

TunnelBear consideră că intimitatea ta este o prioritate și, ca atare, nu înregistrează nicio activitate online a clienților săi. Având criptarea AES 256-bit este una dintre caracteristicile care îl fac o alegere de top pentru utilizare în Suedia. Acest serviciu VPN are câteva caracteristici avansate care îl fac să iasă în evidență; “Always-On” și “Vigilant Mode”. Primul asigură că nu trebuie să te conectezi manual de fiecare dată când repornești; te conectează automat la VPN. Pe de altă parte, TunnelBear blochează transmiterea tuturor datelor nesecurizate dacă conexiunea ta cade. Îți securizează traficul până când ești reconectat.

Modul gratuit al TunnelBear te limitează la 500MB pe zi (aproximativ 15GB pe lună). Totuși, poți să scrii un tweet despre companie și să obții un Gigabyte suplimentar de date pentru lățimea de bandă. S-ar putea să nu fie suficient pentru a viziona videoclipuri, dar dacă intenționezi să navighezi pe internet și să descarci câteva fișiere, vei fi satisfăcut.

Cea mai bună ofertă: $3.33Lună (Salvați 67% + Aplicații TunnelBear și asistență prioritară pentru clienți)

Garanția de returnare a banilor

Ideal pentru deblocarea Netflix SUA conform testelor noastre

UrbanVPN

Scor general: 0

  • Oferă lățime de bandă nelimitată
  • Deblochează cu ușurință Netflix SUA
  • Caracteristici decente de securitate și confidențialitate

Garanția de returnare a banilor

UrbanVPN a fost fondat în 2018. Se laudă că sunt “Singurul VPN 100% GRATUIT, 100% rapid & 100% anonim din lume”. UrbanVPN este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune VPN-uri disponibile pentru suedezi. Are 32 de servere și în medie 2700+ utilizatori online doar în Suedia. Serverele sunt de mare viteză.

Acest VPN are servere în 21 de țări și are o capacitate remarcabilă de deblocare pentru a vă oferi acces facil la conținut cenzurat, indiferent de locația dvs. De asemenea, beneficiați de lățime de bandă nelimitată pentru a transmite platforme precum Netflix atâta timp cât rămâneți la UrbanVPN. De asemenea, permite accesul la platformele de socializare care ar putea fi restricționate în locația dvs.

Acest VPN de nouă generație criptează datele tale foarte sigur și îți oferă foarte puține sau deloc motive de îngrijorare când vine vorba de securitatea conexiunii. UrbanVPN folosește protecție împotriva scurgerilor DNS/IPv6 și blochează toate posibilele breșe pe care hackerii le-ar putea exploata. Are aplicații software pentru principalele platforme de Sisteme de Operare – Android, iOS, Windows și extensii pentru Browser. UrbanVPN nu este la fel de sofisticat ca celelalte VPN-uri discutate anterior, dar credeți-mă că merită timpul vostru și banii… nu, doar timpul vostru. Este absolut gratuit.

Cea mai bună ofertă: $0Lună (Salvați 100%)

Garanția de returnare a banilor

Sunt Serviciile VPN Gratuite Bune?

Economisirea este un obicei foarte bun. Ca utilizator de internet, dacă încerci să economisești obținând un VPN complet gratuit în locul unuia premium, este de înțeles, dar cu siguranță nu este cea mai bună opțiune. De ce? Această secțiune a ghidului îți arată dezavantajele încredințării intimității și securității tale unui VPN complet gratuit.

Pentru început, trebuie să știi că, optând pentru VPN-uri premium, plătești pentru valoare. Nu putem sublinia suficient calitatea și valoarea pe care le obții de la aceste VPN-uri plătite. Chiar dacă VPN-urile gratuite susțin că deblochează tot conținutul cenzurat pentru tine, unele dintre ele au dificultăți în deblocarea acestor conținuturi și uneori reușesc doar din noroc. De asemenea, este destul de inevitabil că VPN-urile premium sunt mult mai rapide decât cele gratuite.

În plus, majoritatea VPN-urilor gratuite nu sunt complet sincere cu informațiile pe care ți le prezintă despre înregistrarea datelor. Ele păstrează înregistrări ale datelor tale de trafic pe la spate și te-ar putea înjunghia chiar acolo dacă apare o taxă rezonabilă. Un alt dezavantaj este că cantitatea de date pe care o poți încărca și descărca este limitată la majoritatea serviciilor de VPN gratuite. Pe de altă parte, cu VPN-urile premium, ai mereu la dispoziție o lățime de bandă nelimitată a datelor.

Am putea continua la nesfârșit, dar faptul rămâne că poți încerca VPN-uri gratuite dacă nu există consecințe grave pentru că s-ar putea să te dezamăgească. VPN-urile fără risc pot fi folosite tehnic gratuit pentru primele 30 de zile de abonament. Ele asigură că ai toate avantajele unui plan plătit, menținând în același timp caracteristici puternice de confidențialitate și securitate. Mai mult, deoarece poți solicita întotdeauna o rambursare, sunt tehnic gratuite. Nu este o dezbatere; un VPN fără risc este cea mai bună alegere.

Funcții de căutat la un VPN gratuit

Doar câteva VPN-uri gratuite sunt credibile și de încredere; majoritatea sunt sub standarde. Pentru ca tu să știi cărui VPN gratuit îi poți acorda încrederea, există câteva întrebări caracteristice pe care VPN-ul ar trebui să le răspundă. Acestea sunt discutate în continuare.

Locații Servere

Are servere în regiunea sau regiunile dorite de tine? Locația este o caracteristică esențială, deoarece nu se poate face nimic dacă nu există serviciu în regiunea ta de interes.

Viteza de Conexiune

Cât de rapide sunt serverele? De cele mai multe ori, nu poți fi sigur de acest lucru doar din informațiile de pe site-ul VPN-ului. Niciun brand nu își va vorbi de rău serviciile. Poți pur și simplu să selectezi oricare dintre VPN-urile din acest ghid. Poți avea încredere în ele.

Kill Switch

Trebuie să intru în panică dacă pierd conexiunea cu VPN-ul în timp ce navighez? Securitatea este unul dintre elementele critice ale unui VPN. Dacă nu are un kill switch, nu ești în siguranță.

Politica Fără Jurnale (Loguri)

Serviciul VPN păstrează înregistrări ale activității mele online? Un VPN bun ar trebui să aibă o politică de nepăstrare a logurilor pentru a-ți asigura confidențialitatea. Chiar dacă nu intenționează să le folosească împotriva ta, agențiile guvernamentale le pot cere, iar hackerii le pot vâna. Dar fără nicio înregistrare, nu va fi nimic de exploatat.

Limită de lățime de bandă

Cât de multe date pot încărca/descărca într-o lună? VPN-urile gratuite au de obicei restricții privind datele. Este important să cunoști limita de lățime de bandă pentru a fi sigur pentru ce poți folosi VPN-ul. Nu ai vrea să alegi o lățime de bandă de 1GB pe lună pentru streaming.

Dispozitive Suportate

Există o aplicație software pentru dispozitivul meu?

Întrebări Frecvente Despre Cele Mai Bune VPN-uri Gratuite pentru Suedia

De ce am nevoie de un VPN în Suedia?

Puteți folosi un VPN pentru a accesa conținutul cu restricții geografice de pe platforme precum Netflix, Hulu și chiar platforme TV suedeze precum Sveriges Television (SVT). Activitatea dvs. online este ascunsă atunci când folosiți un VPN pentru a vă conecta la un server din altă țară, inclusiv adresa dvs. IP. De asemenea, este una dintre cele mai bune metode de a evita atacurile, deoarece îi face dificil pentru hackeri să vă urmărească online.

Este ilegal să folosești un VPN în Suedia?

Utilizarea VPN-urilor este 100 la sută legală în Suedia. Suedia pare să fie în fruntea oricărei discuții privind reglementările privind confidențialitatea pe internet. Guvernul suedez nu impune nicio limitare asupra utilizării internetului. Totuși, ar trebui să ții minte că VPN-urile nu ar trebui folosite pentru a accesa site-uri ilegale sau pentru a efectua tranzacții ilicite.

Sunt VPN-urile gratuite bune?

Nu, nu recomandăm un VPN gratuit. Pentru a rămâne în siguranță atunci când accesați internetul, vă sfătuim să nu utilizați servicii VPN gratuite. În primul rând, companiile de VPN gratuite s-ar putea să nu fie capabile să vă ofere un serviciu bun. De obicei, au doar un număr mic de servere. Ca rezultat, nu veți putea schimba serverele când conectivitatea la rețea este slabă. Mai mult, majoritatea VPN-urilor gratuite fie au numeroase reclame, fie au lățime de bandă limitată. S-ar putea să nu puteți face streaming mult timp cu un VPN gratuit care are lățime de bandă zilnică limitată.

Cum aleg cel mai bun VPN?

Când alegeți cel mai bun serviciu VPN, trebuie să luați în considerare factori precum locația serverului, viteza conexiunii, kill switch, politica de zero înregistrări și caracteristicile de securitate.

Această întrebare este crucială deoarece Rețelele Private Virtuale (VPN-uri) devin din ce în ce mai populare. Cu cât un VPN oferă un număr mai mare de servere, cu atât ai mai multe alternative; poți debloca numeroase conținuturi blocate la nivel global. Totuși, unele dintre serialele tale preferate pot fi în continuare indisponibile din cauza lipsei serverelor. Pentru a-ți proteja intimitatea, VPN-ul tău ar trebui să aibă o politică strictă de nepăstrare a logurilor.

Concluzie

La final, totul depinde de tine să decizi la ce VPN vei rămâne. Toate VPN-urile recenzate în articol sunt solide pe diferite fronturi, dar toate sunt foarte fiabile. Motivul pentru care ai nevoie de un VPN determină pe care îl vei alege. În general, îți vom recomanda VPN-ul fără risc din motive evidente.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru alte țări