Live Stream The Ashes 2024 Online van Overal - TechRobot

Live Stream The Ashes 2024 Online van Overal

De Ashes, een cricketserie tussen Australië en Engeland, trekt veel aandacht. Fans van cricket kijken reikhalzend uit naar de confrontatie tussen deze gerenommeerde teams. Fans kunnen The Ashes 2024 live vanuit elke plek ter wereld bekijken dankzij moderne technologie. Laten we onderzoeken hoe we dit moeiteloos kunnen bereiken.

Hoe kijk je gratis naar The Ashes 2024 vanuit overal met een VPN

De Ashes 2023 worden gratis uitgezonden op Channel 9 en zijn streamingdienst, 9Now, in Australië. Stream de Ashes 2023 kosteloos door een paar eenvoudige stappen te volgen:

  1. Selecteer een VPN van hoge kwaliteit. We raden ExpressVPN aan.
  2. Installeer de VPN op het apparaat van uw keuze.
  3. Maak verbinding met een server in een land waar The Ashes gratis worden uitgezonden, bijvoorbeeld Australië (Postcode 0200, 7000, 5374, …)
  4. Geniet van de Testwedstrijden

Welke VPN is het beste voor het streamen van The Ashes 2024?

Verschillende VPN’s vallen op door hun snelheid, veiligheid, en zijn essentieel bij het omzeilen van geografische beperkingen. Aanbevolen VPN-aanbieders voor het live streamen van de Ashes zijn

Algemeen beste in onze tests

ExpressVPN

Totale score: 9.8

  • Supersnelle servers
  • AES 256-bits versleuteling
  • Ondersteunt privéprotocol, Lightway
  • Geld-terug garantie

Geld-terug-garantie

Om de beste ervaring te hebben met het live streamen van The Ashes, heb je een VPN nodig met snelle, betrouwbare servers, meerdere apparaatverbindingen en uitstekende klantenservice in geval van problemen. Op basis van ons onderzoek is ExpressVPN een van de beste VPNs voor het toegang krijgen tot live cricket.

Ontworpen voor snelheid, een ultra-snel netwerk van servers in meer dan 94 landen. Encryptie van de beste klasse om te zorgen dat je gegevens veilig zijn tijdens het verbinden. Een enkel ExpressVPN abonnement dekt tot vijf gelijktijdige apparaatverbindingen. Daarom kun je uitzenden op je smartphone, tablet of computer.

Toegewijde router-app met een handige functie voor Apparaatgroepen, zodat je smart-tv verbonden kan zijn met de Verenigde Staten terwijl je mobiel verbonden is met Australië om cricket te kijken en je laptop in je thuisland blijft. 24-uurs klantenservice via live chat met echte ondersteuningsmedewerkers die je zullen helpen bij het oplossen van je problemen.

>> Bezoek ExpressVPN

Goedkoopste optie

NordVPN

Totale score: 9.6

  • Ongelooflijk snelle servers
  • Geweldige beveiligingsfuncties
  • Geverifieerd no-logs beleid
  • Blokkeert streamingplatforms

Geld-terug-garantie

NordVPN is een extra hoogwaardige VPN-service met meer dan 5.000 servers. Dit maakt het tot een van de weinige VPN’s die het grootste aantal diensten bieden. Bovendien is NordVPN gebruiksvriendelijk dankzij de intuïtieve gebruikersinterface. Gebruikers kunnen met één klik verbinding maken met servers in elke regio van de wereld.

Bovendien ontgrendelt NordVPN zelfs de moeilijkste platforms met gemak. Daarnaast staat een enkel abonnement de gelijktijdige verbinding van maximaal zes apparaten toe. We hebben NordVPN gekozen vanwege zijn betaalbare premiumdiensten.

>> Bezoek NordVPN

Het beste voor het verbinden van meerdere apparaten

Surfshark

Totale score: 9.5

  • Maakt onbeperkte gelijktijdige verbindingen mogelijk
  • Integreert Stealth-modus
  • Multihop-functie beschikbaar
  • 3.000+ servers

Geld-terug-garantie

SurfShark is een betaalbare VPN-service. Net als andere VPN’s biedt deze VPN, ondanks de lage abonnementskosten, uitzonderlijke beveiligingsfuncties. Meerdere servers en militaire encryptie zijn inbegrepen. Daarnaast kun je met één SurfShark-account tegelijkertijd The Ashes kijken op een onbeperkt aantal apparaten.

>> Bezoek Surfshark

Waar kan ik The Ashes 2024 live streamen?

De gemakkelijkste manier om de Ashes 2023 live te streamen is door Australië te kiezen wanneer je een VPN gebruikt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om voor een ander land te gaan, zoals de VS of het VK of een ander land, maar dan moet je wat extra onderzoek doen omdat de wedstrijden niet in elk land ter wereld zijn gelicentieerd.

Kijk naar The Ashes in Australië

Je kunt kiezen tussen de volgende kanalen:

9Now

Channel 9 heeft de uitzendrechten voor The Ashes in Australië en biedt gratis live streaming van elke Testwedstrijd op zijn 9Now streamingdienst. Het is ook een uitstekende manier om een verscheidenheid aan Australische cricketwedstrijden te bekijken, inclusief T20 en ODI series gedurende het hele jaar.

Foxtel

Elke Testwedstrijd van de Ashes-serie van [2023] kan bekeken worden op het Fox Cricket kanaal, dat inbegrepen is in het Foxtel Sports HD pakket, beschikbaar voor 74 AUD/maand. Foxtel vereist een Australische creditcard voor abonnementen.

Kayo Sports

Foxtel’s sportstreamingdienst Kayo Sports is een extra optie voor het streamen van elke Ashes-wedstrijd in [2023]. Alle wedstrijden kunnen zowel live als on-demand gestreamd worden. Kayo Sports biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, maar kost 25 AUD/maand. Voor abonnementen op Kayo Sports is ook een Australische creditcard vereist.

Beste VPN om The Ashes 2023 te kijken

Bekijk The Ashes in het VK

Sky Sports

Woon je in het VK? Sky Sports is je beste optie voor live streams van de Ashes in 2023, beginnend bij 22 GBP/maand. Het speciale Sky Sports Cricket kanaal zal de meeste testwedstrijden uitzenden, terwijl Sky Sports Main er een paar zal uitzenden. Voor abonnementen op Sky is speciale apparatuur vereist. Om je te abonneren op Sky Sports, moet je ook een geldige postcode en een geldige creditcard of betaalpas uit het VK/Ierland verstrekken.

BT Sport

Liefhebbers van cricket in het Verenigd Koninkrijk kunnen ook elke Testwedstrijd van de Ashes 2023 bekijken op BT Sport, dat beschikbaar is op zichzelf of als een toevoeging aan Sky Sports, beginnend bij 15 GbP/maand. Om je te abonneren op BT Sport, moet je een geldige Britse postcode en een Britse/Ierse creditcard of betaalpas verstrekken.

De Ashes kijken in de VS

Willow TV

Willow TV is een 24/7 cricketkanaal dat beschikbaar is als een los abonnement (of in combinatie met andere kanalen op cord-cutting diensten) in de Verenigde Staten voor 10 USD/maand of 60 USD/jaar. Streaming is beschikbaar op al uw apparaten, inclusief uw browser en de Willow TV-app voor Android en iOS.

Sling TV

Willow & Willow Extra (beschikbaar met de “World Sports” Sling TV add-on voor 10 USD/maand of 60 USD/jaar). Het Sling TV World Sports pakket bevat Willow TV, dat live streams biedt van elke Ashes Test in de Verenigde Staten in 2023. Willow TV is een cricketkanaal dat internationale wedstrijden de klok rond uitzendt. Een geautoriseerde Amerikaanse creditcard of betaalpas kan vereist zijn om je te abonneren op Sling TV, dat een prijs heeft vanaf 30 USD/maand.

Het Ashes 2024 schema

Verwacht vijf meeslepende Testwedstrijden tussen juni en juli van 2023 op vijf verschillende historische locaties:

Data in 2023WedstrijdLocatie
16-20 juniEngeland vs. Australië – 1e TestEdgbaston Cricket Ground, Birmingham
28 juni-2 juliEngeland vs. Australië – 2e TestLord’s, Londen
6-10 juliEngeland vs. Australië – 3de TestHeadingley Cricket Ground, Leeds
19-23 juliEngeland vs. Australië – 4e TestOld Trafford Cricket Ground, Manchester
27-31 juliEngeland vs. Australië – 5e TestThe Oval, Londen

FAQ

Wat is de oorsprong van de As?

Na de eerste testoverwinning van Australië op Engeland in The Oval in 1882, publiceerde The Sporting Times een humoristisch overlijdensbericht. u0022Het lichaam zal worden gecremeerd en de as zal worden meegenomen naar Australiëu0022 was het overlijdensbericht voor Engels cricket. Vóór de 1882-83 serie in Australië beloofde de Engelse aanvoerder Ivo Bligh u0022die as terug te winnenu0022. Daarom noemden Engelse media de tournee de jacht op de Ashes.

Hoe vaak wordt The Ashes gehouden?

De Ashes vindt minstens eens in de twee jaar plaats, telkens in Engeland of Australië.

Hoeveel wedstrijden zijn er in een Ashes-serie en waar vinden ze plaats?

Traditioneel bestaat een Ashes-serie uit vijf wedstrijden. Het recht om het evenement te houden wordt afwisselend uitgeoefend door Australië en Engeland

Wie won de Ashes 2021-22?

Australië op de Ashes-serie van 2021-22 thuis met 4-0.

Wat testen de teams eigenlijk in Test Cricket?

In tegenstelling tot sporten waar teams regelmatig testwedstrijden houden tussen toernooien, is testcricket al een regelmatige competitie