Hoeveel Kost Surfshark in 2024 - TechRobot

Hoeveel Kost Surfshark in 2024

Hoewel gratis VPN’s verleidelijk lijken, biedt het investeren in een premium VPN robuuste bescherming zonder addertjes onder het gras. Een dergelijke aanbieder, die hoogwaardige functies tegen een betaalbare prijs biedt, is Surfshark. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de prijzen van Surfshark en de waarde ervan bepalen.

Kortom, de redelijke prijsstelling van Surfshark in combinatie met indrukwekkende functies maakt het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en kosteneffectieve VPN-oplossing. De flexibiliteit met betrekking tot apparaatconnectiviteit komt tegemoet aan de behoeften van moderne huishoudens, terwijl het betaalbaar blijft in vergelijking met andere toonaangevende aanbieders zoals ExpressVPN.

Het beste voor het verbinden van meerdere apparaten

Surfshark

Totale score: 9.5

  • Maakt onbeperkte gelijktijdige verbindingen mogelijk
  • Integreert Stealth-modus
  • Multihop-functie beschikbaar
  • 3.000+ servers

Geld-terug-garantie

Surfshark VPN Abonnementsopties

Surfshark presenteert een duidelijk abonnementsmodel met drie beschikbare plannen. Elk plan bevat identieke functies; het enige verschil zit in de prijs en de duur van het abonnement. Kiezen voor een langere verbintenis verlaagt de gemiddelde maandelijkse kosten.

Het 24-maanden abonnement maximaliseert de besparingen; het vereist een vooruitbetaling van $59.76, wat neerkomt op ongeveer $2.49 per maand. Echter, zodra de initiële termijn afloopt, stijgt het jaarlijkse verlengingstarief naar $59.76 of ongeveer $5 per maand.

Vergeleken met concurrenten zoals ExpressVPN, wiens beste aanbod op $8.32 per maand staat voor een jaarplan, blijft Surfshark economisch ($3.99/maand voor dezelfde duur). Bovendien staat Surfshark onbeperkte gelijktijdige apparaatverbindingen toe terwijl ExpressVPN gebruikers beperkt tot vijf apparaten – een belangrijke overweging voor huishoudens met talrijke apparaten die bescherming vereisen.

Maanden in contractMaandelijkse kostenTotaal gefactureerd bedragTotale prijs voor één jaar na de eerste facturatie
1$12.95$12.95$155.40
12$3.99$47.88$59.76
24$2,49$59.76$59.76

Surfshark Betalingsopties

Als een zorgvuldige gebruiker is het garanderen van veilige en vertrouwelijke betalingen voor uw VPN-verbinding van het grootste belang. Verschillende betaalmethoden kunnen uiteenlopende hoeveelheden persoonlijke informatie onthullen, waardoor sommige opties geschikter zijn voor privacybewuste individuen. In dit artikel onderzoeken we het scala aan betaalopties aangeboden door Surfshark VPN.

Surfshark accepteert algemeen erkende creditcards zoals Mastercard, Visa, American Express en Discover. Hoewel deze betaalwijzen gemak en gebruiksgemak bieden, betrekken ze ook financiële instellingen van derden die mogelijk niet de optimale vertrouwelijkheid bieden.

Een andere veelgebruikte optie die door Surfshark wordt geaccepteerd, is PayPal. Deze digitale portemonnee maakt naadloze transacties mogelijk via een e-mailadres of mobiel nummer. Hoewel het een extra beveiligingslaag biedt door uw bankgegevens niet direct met de handelaar te delen, blijft de persoonlijke informatie van gebruikers zichtbaar voor PayPal.

Een populaire keuze voor Android-gebruikers is Google Pay – een mobiel betalingsplatform dat contactloze transacties via smartphones of tablets mogelijk maakt. Met de ingebouwde beveiligingsfuncties van Google Pay, zoals tokenisatie (het vervangen van gevoelige kaartgegevens door unieke tokens), wordt de betalingsbescherming enigszins verbeterd in vergelijking met traditioneel gebruik van creditcards.

Amazon Pay biedt een betrouwbare digitale betaalservice via zijn uitgebreide netwerk wereldwijd aan—een alternatieve methode die toegankelijk is voor Surfshark-abonnees met bestaande Amazon-accounts. Door hun inloggegevens in te voeren tijdens het transactieproces bij het afrekenen, kunnen klanten snelle en probleemloze betalingen ervaren met hun opgeslagen accountgegevens bij Amazon.

Voor degenen die de hoogste privacy bij online transacties met betrekking tot VPN-diensten zoals Surfshark prioriteren, zouden moeten kiezen voor cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Ripple (XRP). Deze gedecentraliseerde digitale valuta’s die via cryptografie werken, garanderen veilige betalingen zonder tussenkomst van enige financiële tussenpersoon – en bieden ongeëvenaarde niveaus van anonimiteit.