Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru BitTorrent - TechRobot

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru BitTorrent

Torrenting vă poate expune la multe pericole online, cum ar fi malware, hackeri și viruși, chiar dacă este o metodă foarte convenabilă de partajare P2P. De aceea este esențial să utilizați o Rețea Privată Virtuală (VPN) pentru a rămâne protejat.

Totuși, nu este o sarcină ușoară să găsești un VPN gratuit și sigur, care să funcționeze perfect pentru BitTorrent. Deci, chiar dacă nu vrei să cheltuiești câțiva dolari pe un serviciu VPN premium, asta nu înseamnă că toate speranțele sunt pierdute.

Acest articol va discuta despre cele mai bune VPN-uri gratuite pentru BitTorrent, și altele care sunt excelente pentru partajarea de fișiere P2P și va evidenția câteva opțiuni fără risc pe care le-ați putea încerca.

Cele mai bune servicii VPN fără risc pentru BitTorrent

VPN-urile gratuite sună grozav pentru că, ei bine, nu te vor costa nimic pentru a le folosi. Totuși, au anumite restricții pe care va trebui să le suporti. Pe de altă parte, serviciile VPN plătite oferă viteze de internet mai rapide, lățime de bandă nelimitată, politici fără jurnale și o experiență de navigare îmbunătățită în general. De aceea, VPN-urile plătite sunt încă opțiuni mai bune.

Totuși, undeva între serviciile VPN plătite și cele gratuite se află VPN-urile fără risc. VPN-urile fără risc îți permit să folosești toate funcțiile premium VPN pe care le dorești, potențial gratuit. Aceste VPN-uri au garanții de returnare a banilor.

Acest aranjament este excelent deoarece beneficiezi de servicii premium, și chiar dacă plătești pentru abonament, la final, pare că ai folosit VPN-ul gratuit. Să aruncăm o privire rapidă asupra a două dintre cele mai bune servicii VPN fără risc înainte de a trece direct la opțiunile complet gratuite:

Cel mai bun în general în testele noastre

ExpressVPN

Scor general: 9.8

  • Servere super-rapide
  • Criptare AES pe 256 de biți
  • Suportă protocolul privat, Lightway
  • Garanție de returnare a banilor

Garanția de returnare a banilor

ExpressVPN este cel mai bun furnizor de VPN fără risc pentru BitTorrent. Compania operează peste 3000 de servere în 94 de țări. Serverele sale sunt optimizate pentru viteze rapide, ceea ce este vital pentru torrenting.

ExpressVPN este echipat cu criptare de grad militar AES 256-bit. De asemenea, are suport integrat pentru protocoalele OpenVPN, L2TP/IPSec și PPTP. În plus, există protecție împotriva scurgerilor WebRTC, servere DNS private și Perfect Forward Secrecy, pe care VPN-ul le folosește pentru a vă asigura siguranța pe BitTorrent. ExpressVPN are și un kill switch și oferă funcții de split tunneling.

Toate serverele ExpressVPN suportă activitățile de partajare P2P pe uTorrent, BitTorrent și alte torrente populare precum Bitport.io, Vuze și Deluge. În plus, serverele îți oferă posibilitatea de a ocoli restricțiile geografice și de a debloca conținut online. 

Cu acest VPN, furnizorul tău de internet nu va putea să monitorizeze și să înregistreze activitățile tale de torrenting. În plus, ExpressVPN menține o politică strictă de nepăstrare a logurilor.

Aplicațiile client ExpressVPN sunt disponibile pentru dispozitive Android, iOS, Windows, macOS și Linux. În plus, există mai multe pachete de abonament din care puteți alege, iar un singur cont vă permite să aveți până la cinci conexiuni simultane.

În final, poți folosi ExpressVPN fără riscuri timp de 30 de zile, iar dacă nu ești mulțumit de serviciu, există o garanție de returnare a banilor care îți asigură un ramburs complet.

Ofertă exclusivă pentru cititorii Techrobot: $6.67Lună (Salvați 49% + Obțineți 3 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Cea mai ieftină opțiune

NordVPN

Scor general: 9.6

  • Servere incredibil de rapide
  • Caracteristici de securitate excelente
  • Politică verificată fără loguri
  • Deblochează platformele de streaming

Garanția de returnare a banilor

NordVPN are echilibrul perfect între securitate și conexiuni rapide la internet, făcându-l un serviciu fără riscuri excelent pentru BitTorrent. Sediul companiei este în Panama, și operează peste 5000 de servere în mai mult de 60 de țări. Deși nu fiecare server este optimizat pentru partajarea P2P, instrumentul de recomandare a serverelor de la NordVPN facilitează conectarea la un server potrivit pentru a descărca fișiere prin torrent.

NordVPN dispune de servere Double VPN care îți direcționează traficul prin două servere VPN separate pentru o securitate sporită. În plus, suportă protocoalele IKEv2/IPSec și OpenVPN pentru conexiuni mai private și mai sigure. Și datorită Nordlynx, versiunea NordVPN a WireGuard, oferă conexiuni extrem de rapide.

În plus, NordVPN are o criptare de grad militar AES 256-bit care protejează traficul tău BitTorrent de interceptări și monitorizări. Acest VPN oferă de asemenea mai multe funcții VPN precum un kill switch, protecție împotriva scurgerilor DNS, Onion peste VPN și CyberSec.

NordVPN are o politică strictă fără loguri, ceea ce înseamnă că furnizorul VPN nu stochează date despre activitățile tale. Astfel, te poți conecta la BitTorrent anonim cu o nouă adresă IP, poți descărca sau încărca toate fișierele pe care le dorești, iar VPN-ul asigură că nu rămâne nicio urmă în urmă sau salvată.

NordVPN este disponibil pentru iOS, Android, Windows, macOS și Linux. Cu garanția sa de returnare a banilor în 30 de zile, poți alege diferite planuri VPN pentru a le utiliza fără riscuri, deoarece ești asigurat de o rambursare completă. Totuși, cu un abonament activ, poți conecta până la șase dispozitive simultan.

Cea mai bună ofertă: $2.99Lună (Salvați 67% + Obțineți cei 2 ani cu 67% reducere + Cadouri unice)

Garanția de returnare a banilor

Cele mai bune servicii VPN gratuite pentru BitTorrent

Acum, să aruncăm o privire asupra celor mai bune VPN-uri gratuite de pe piață, care sunt excelente pentru BitTorrent:

Cel mai bun VPN cu o versiune gratuită

ProtonVPN

Scor general: 9.0

  • Versiune gratuită disponibilă
  • Funcții puternice de securitate
  • Politică de confidențialitate strictă fără loguri
  • Permite Secret Perfect Înainte

Garanția de returnare a banilor

ProtonVPN este cel mai bun VPN gratuit pentru BitTorrent. Compania cu sediul în Elveția îți protejează intimitatea, oferă conexiuni rapide la internet și ocolește restricțiile geografice. ProtonVPN operează mai mult de 1200 de servere în 55 de țări, dar ca utilizator gratuit ai acces doar la servere în trei locații.

Toate serverele din rețeaua ProtonVPN sunt optimizate pentru conexiuni rapide și partajare P2P, deci sunt toate potrivite pentru BitTorrent. Dar, din păcate, torrenting-ul nu este suportat pe serverele gratuite. 

ProtonVPN este echipat cu criptare AES 256-bit pentru a asigura integritatea traficului tău BitTorrent. Utilizează RSA de 4096-bit pentru schimbul de chei și SHA384 pentru autentificarea mesajelor. În plus, acest VPN are un kill switch, Tor peste VPN și prevenire a scurgerilor DNS. De asemenea, acest furnizor de VPN are o politică strictă fără jurnale.

ProtonVPN are diverse opțiuni de abonament, iar un plan activ îți permite să conectezi până la zece dispozitive simultan, dar ca utilizator gratuit, ești limitat la un singur dispozitiv. VPN-ul este disponibil pentru Windows, macOS, iOS, Android și Linux, astfel încât poți proteja orice dispozitiv pe care îl folosești pentru BitTorrent.

Planul gratuit nu are nicio limită de viteză sau de date, și un lucru grozav este că atunci când te înscrii pentru planul gratuit, primești un trial de 7 zile pentru a accesa toate funcțiile premium. Dacă decizi să treci la un plan plătit, primești și o garanție de returnare a banilor în 30 de zile.

Cea mai bună ofertă: $4.99Lună (Salvați 50%)

Garanția de returnare a banilor

Probabil cel mai ieftin furnizor de VPN

Hide.me

Scor general: 9.1

  • Disponibilă protecție avansată împotriva scurgerii IP
  • Peste 1,800 de servere în 72 de țări
  • Criptare AES 256-bit
  • Oferă o versiune complet gratuită

Garanția de returnare a banilor

Hide.me oferă o versiune gratuită foarte fiabilă a serviciului său VPN, care funcționează perfect pentru torrenting pe BitTorrent. Mai mult, este ușor să te înscrii, deci nu va trebui să completezi nicio informație personală sau financiară.

Hide.me are 1900 de servere în 75 de țări, dar ca utilizator gratuit, ești limitat la doar cinci locații de server. Din păcate, acest lucru înseamnă că ai putea experimenta viteze lente dacă te conectezi la oricare dintre serverele gratuite din afara Europei sau Americii de Nord.

În plus, toate serverele Hide.me sunt optimizate pentru torrenting, cu excepția celor localizate în SUA. Deci, dacă dorești să accesezi un index pe BitTorrent care este disponibil doar în SUA, s-ar putea să fie necesar să schimbi pe un server prietenos cu P2P pe parcurs pentru a-ți deschide clientul. Pentru conturile gratuite, nu există restricții de viteză. Totuși, există o limită de date de 2GB pe lună.

Hide.me folosește criptarea de grad militar AES 256-bit pentru a se asigura că nicio terță parte nu poate monitoriza activitățile tale online. Acest VPN este de asemenea echipat cu un comutator automat de oprire și protecție împotriva scurgerilor de IP.

În plus, Hide.me are suport integrat pentru alte protocoale VPN precum OpenVPN, WireGuard și IKEv2/IPSec. Furnizorul bazat în Malaezia menține de asemenea o politică strictă fără înregistrarea datelor.

Hide.me este disponibil pe Android, iOS, macOS, Windows, Linux și routere. Pentru a accesa funcțiile premium, va trebui să achiziționați un abonament. Orice plan alegeți are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Cea mai bună ofertă: $4.99Lună (Salvați 61%)

Garanția de returnare a banilor

VPN cu cea mai bună politică de fără jurnale

Windscribe

Scor general: 8.3

  • Disponibil în peste 60 de țări
  • Deblochează platforme cu restricții geografice
  • Oferă o versiune gratuită
  • Blochează reclamele și malware-ul

Garanția de returnare a banilor

Windscribe este un alt serviciu VPN complet gratuit care este perfect pentru torrenting. Totuși, ca și în cazul majorității serviciilor gratuite, există anumite limitări pentru utilizatorii gratuiți. Te poți înscrie la acest serviciu fără a furniza niciun detaliu personal, ceea ce îți oferă 2GB de date lunar.

Totuși, alocația ta lunară de date poate fi crescută la 10GB dacă furnizezi o adresă de email. În plus, dacă interacționezi cu Windscribe pe Twitter, ai oportunitatea de a-ți extinde alocația de date cu 5GB.

Windscribe operează servere în 60 de țări, dar cu un cont gratuit accesul tău este restricționat la servere din 10 țări. Un număr mare dintre aceste servere sunt prietenoase cu P2P, dar nu oferă cele mai rapide viteze. În plus, în perioadele aglomerate, este probabil să experimentezi viteze mai lente din cauza congestiei.

Ca utilizator gratuit, Windscribe protejează traficul tău cu criptare AES 256-bit. În plus, un blocator de reclame integrat, protecția împotriva scurgerilor DNS și mascarea IP te mențin anonim. Acest VPN suportă split tunneling, astfel încât poți securiza activitatea ta pe BitTorrent în timp ce folosești rețeaua obișnuită pentru alte activități.

Windscribe este un serviciu bazat în Canada. Totuși, are o politică strictă de nepăstrare a jurnalelor, deci nu îți salvează datele sau nu le transmite autorităților guvernamentale.

Acest VPN este disponibil pe Windows, macOS, Linux, Android, iOS și alte platforme. Un cont gratuit îți permite să te conectezi la cât de multe dispozitive dorești. Totuși, există diverse planuri plătite disponibile. Aceste planuri au o garanție de returnare a banilor în 3 zile.

Cea mai bună ofertă: $4.08Lună (Salvați 60% + 1 mês grátis)

Garanția de returnare a banilor

Cea mai bună versiune gratuită în testele noastre

TunnelBear

Scor general: 8.4

  • Oferă o versiune complet gratuită
  • Disponibil în 26 de țări
  • Criptare AES 256 biți disponibilă
  • Viteză relativă fiabilă

Garanția de returnare a banilor

TunnelBear este un VPN gratuit excepțional, prietenos pentru începători, excelent pentru cei noi în domeniul torrentingului cu un VPN. Oferă o gamă largă de servere prietenoase cu P2P în întreaga lume pe care le-ai putea folosi pentru BitTorrent. Compania are o rețea de servere în peste 20 de locații accesibile unui utilizator gratuit.

Conectarea la un server este la fel de simplă ca un singur clic, iar furnizorul de VPN recomandă servere pentru torrenting.

Utilizatorii gratuiți au un plafon de date de 500MB de date gratuite lunar. Aceasta este o cantitate minimă de date care ar putea fi epuizată într-o singură sesiune pe BitTorrent. Totuși, dacă postezi un tweet către companie, primești un 1GB suplimentar de date gratuite. De asemenea, va trebui să postezi un tweet de fiecare dată când ai nevoie de o completare a datelor.

TunnelBear este de asemenea un VPN foarte sigur. Utilizează criptarea AES 256-bit pentru a proteja traficul tău. Alte caracteristici de securitate și confidențialitate includ GhostBear și VigilantBear, care maschează traficul tău și acționează ca un kill switch.

Acest VPN este compatibil cu Windows, macOS, Android și iOS. Un cont gratuit îți permite să conectezi până la cinci dispozitive.

Cea mai bună ofertă: $3.33Lună (Salvați 67% + Aplicații TunnelBear și asistență prioritară pentru clienți)

Garanția de returnare a banilor

VPN cu cele mai bune servere

Hotspot Shield

Scor general:

  • Viteză super-rapidă a serverului
  • Capacitate remarcabilă de deblocare
  • Interfață intuitivă a utilizatorului

Garanția de returnare a banilor

Următorul pe lista noastră este Hotspot Shield. Acesta este un VPN gratuit care oferă o cantitate generoasă de date și viteze rapide de internet. Hotspot Shield operează o rețea largă de servere răspândite în 80 de țări. Din păcate, utilizatorii gratuiți pot accesa doar serverul din SUA.

Utilizatorii gratuiți primesc o alocare de 500MB pe zi, ceea ce înseamnă că obții aproximativ 15 GB într-o lună. Totuși, deoarece multe fișiere torrent video de pe BitTorrent sunt peste 500MB, este mai potrivit pentru descărcarea documentelor și muzicii.

Hotspot Shield este unul dintre cele mai rapide VPN-uri gratuite, dar în ceea ce privește partajarea P2P, performanța sa este cel mult medie. Utilizează protocolul său proprietar Catapult Hydra pentru a te asigura că obții cele mai bune viteze și securitate în timp ce ești pe BitTorrent.

În plus, Hotspot Shield este echipat cu criptare AES 256-bit și tehnologie de blocare a malware-ului. De asemenea, are un kill switch, dar nu suportă redirecționarea porturilor, care este esențială pentru seeding. În final, deși furnizorul VPN are o politică de nepăstrare a logurilor, tot colectează unele informații despre activitățile tale pe perioada conexiunii tale.

Hotspot Shield este compatibil cu Windows, macOS, Android, iOS și alte dispozitive. Cu un singur cont, poți conecta până la 5 dispozitive, dar doar unul poate fi conectat pe planul gratuit.

Cea mai bună ofertă: $7.99Lună (Salvați 38% + Gratis )

Garanția de returnare a banilor

Cum să configurezi un VPN gratuit pentru BitTorrent

Nu trebuie să fii un expert în tehnologie pentru a începe să folosești un VPN pentru a accesa BitTorrent de oriunde din lume. Iată pașii simpli pe care îi poți urma:

Alegeți un Serviciu VPN Gratuit și Înregistrați-vă

În primul rând, va trebui să decizi care VPN gratuit îndeplinește cerințele tale. Am enumerat cele mai bune opțiuni de pe piață, așa că mergi înainte și fă o alegere.

După ce ți-ai făcut alegerea, continuă să vizitezi site-ul furnizorului de VPN pentru a crea un cont gratuit.

Descarcă și Instalează VPN-ul

În continuare, va trebui să descărcați și să instalați aplicația client a furnizorului de VPN compatibilă cu dispozitivul dvs. După aceea, veți găsi diverse linkuri pe site-ul furnizorului, sau puteți vizita magazinul de aplicații al dispozitivului dvs.

Nu ar trebui să descarci aplicații de pe site-uri terțe pentru că ar putea conține malware sau viruși.

Conectare la un server VPN

După instalarea VPN-ului pe dispozitivul tău, următorul pas este să te conectezi la un server VPN. VPN-urile gratuite care funcționează pentru BitTorrent au toate o varietate de servere din care poți alege.

Verifică-ți Conexiunea la VPN

Înainte de a vizita BitTorrent pentru a începe torrenting-ul, trebuie să te asiguri că conexiunea ta VPN este solidă pentru a evita scurgerile de date sau IP. Poți face acest lucru verificând noua ta adresă IP.

Vizitează ipleaks.net sau tastează “care este adresa mea IP?” în bara de căutare a browserului tău. Dacă rezultatul arată adresa ta IP reală, există o problemă cu conexiunea ta. Prin urmare, nu ar trebui să descarci o aplicație VPN.

Întrebări frecvente despre VPN-urile gratuite pentru BitTorrent

Este important un VPN pentru BitTorrent?

Da, este, și îl recomandăm cu încredere, mai ales dacă doriți să accesați conținut restricționat sau să vă îmbunătățiți securitatea pe internet. VPN-urile deblochează o mulțime de conținut și oferă protecție și funcții de confidențialitate de top.

Este un VPN gratuit ideal pentru torrenting?

Deși VPN-urile gratuite de calitate funcționează perfect pentru BitTorrent, acestea sunt destul de limitate în ceea ce privește viteza și limitele de lățime de bandă. În plus, tind să aibă și mai puține servere disponibile. Așadar, pentru torrenting, cea mai bună opțiune este reprezentată de VPN-urile fără risc precum ExpressVPN și NordVPN.

Este torrentingul ilegal?

Nu, torrenting-ul nu este ilegal. Este legal să descarci protocolul BitTorrent. Totuși, partajarea conținutului protejat prin drepturi de autor este ilegală. În plus, câteva țări au închis site-uri de torrenting, inclusiv China, Malaezia și Italia.

Concluzie

Descărcarea de torrente fără un VPN este o afacere riscantă. Furnizorul tău de Servicii de Internet (ISP), autoritățile guvernamentale, persoanele rău-intenționate și alte persoane care folosesc partajări de fișiere p2p pot accesa cu ușurință activitățile și identitatea ta.

Un VPN oferă cea mai bună formă de protecție și, de asemenea, îmbunătățește experiența ta pe BitTorrent. Deși serviciile VPN plătite sunt mai fiabile, am discutat despre cele mai bune servicii VPN gratuite pentru BitTorrent pentru a te ajuta să alegi opțiunea potrivită.