Găsește cel mai bun VPN pentru Descărcări în 2024 - TechRobot

Găsește cel mai bun VPN pentru Descărcări în 2024

Căutați cel mai bun VPN pentru descărcări în 2024? Poate căutați cel mai bun VPN pentru filme, muzică sau torrenting? Atunci, ați ajuns în locul potrivit.

Oamenii folosesc multe platforme pentru a descărca filme, emisiuni TV și torrente. Totuși, accesarea acestor platforme cu rețeaua ta implicită te poate expune la amenințări online, limitarea datelor și restricții geografice. Din fericire, un VPN poate rezolva toate acestea și chiar poate crește viteza ta.

Acest articol evidențiază cele mai bune opțiuni de pe piață. Am subliniat tot ce trebuie să știți despre furnizorii respectivi înainte de a alege unul la care să vă abonați.

Cele mai bune VPN-uri pentru descărcări și torrenting

Cel mai bun VPN pentru Descărcări

Cel mai bun VPN pentru Torrente

Cel mai bun VPN la un preț accesibil

Cel mai bun VPN pentru Începători

Cel mai bun VPN pentru toate categoriile

Lista celor mai bune VPN-uri pentru Descărcări în 2024

Alegerea VPN-ului potrivit pentru descărcări nu este întotdeauna un proces simplu. Există mai multe aspecte care pot face dificilă luarea unei decizii. De exemplu, există mulți furnizori pe piață, iar aceștia oferă diverse funcții și servicii. De asemenea, este important să știi ce să cauți la un VPN.

Totuși, am făcut toate cercetările și am restrâns opțiunile disponibile doar la cele mai bune VPN-uri pentru descărcare: 

ExpressVPN (Cel mai bun VPN pentru descărcări)

Cel mai bun în general în testele noastre

ExpressVPN

Scor general: 9.8

  • Servere super-rapide
  • Criptare AES pe 256 de biți
  • Suportă protocolul privat, Lightway
  • Garanție de returnare a banilor

Garanția de returnare a banilor

ExpressVPN este cel mai bun VPN în general pentru descărcări, torrente și orice altceva. Mai mult, oferă toate caracteristicile și serviciile pe care te-ai aștepta de la un VPN de top.

Acest furnizor operează peste 3000 de servere în peste 90 de țări din întreaga lume. Serverele ExpressVPN oferă conexiuni extrem de rapide, esențiale pentru orice VPN pe care doriți să-l utilizați pentru descărcări sau torrente. De asemenea, nu există limite de viteză sau de lățime de bandă, astfel încât vă puteți aștepta să vă desfășurați activitățile fără probleme. În plus, acoperirea serverelor ExpressVPN facilitează menținerea legăturii cu conținutul din alte părți ale lumii.

Un alt motiv pentru care ExpressVPN este perfect pentru descărcări și torrenting este că se laudă cu o capacitate remarcabilă de deblocare. Ca rezultat, poate ocoli cele mai dure blocări geografice cu care te poți întâlni pe platforme populare precum Netflix, Spotify, HBO, Hulu, Deezer și Disney+. Astfel, îți poți descărca întotdeauna emisiunile, cântecele și filmele preferate, indiferent de locația ta.

Pe lângă viteza și capacitatea sa de deblocare, ExpressVPN oferă de asemenea o securitate robustă. Serverele sale sunt echipate cu criptare de grad militar AES 256-bit pentru a menține traficul tău de date privat. Oferă de asemenea protecție WebRTC, servere DNS private, Perfect Forward Privacy, split tunneling protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator automat de oprire. În plus, ExpressVPN menține o politică strictă de fără jurnale, ceea ce garantează că nu există jurnale de activitate sau de conexiune după ce te deconectezi de la VPN.

ExpressVPN este disponibil pentru dispozitive Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Este compatibil și cu routere și televizoare inteligente. ExpressVPN îți permite să conectezi până la cinci dispozitive simultan cu un singur abonament. În plus, toate aceste planuri de abonament includ o garanție de returnare a banilor în 30 de zile.

Avantaje

  • Fiecare server acceptă torrenting.
  • Securitate etanșă.
  • Viteze fulgerătoare.

Contra

  • Planuri de abonament costisitoare.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN review.

Ofertă exclusivă pentru cititorii Techrobot: $6.67Lună (Salvați 49% + Obțineți 3 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

NordVPN (Cel mai bun VPN pentru Torrenting)

Cea mai ieftină opțiune

NordVPN

Scor general: 9.6

  • Servere incredibil de rapide
  • Caracteristici de securitate excelente
  • Politică verificată fără loguri
  • Deblochează platformele de streaming

Garanția de returnare a banilor

NordVPN este un alt VPN foarte recomandat care funcționează excelent pentru torrenting și descărcări. Oferă servere optimizate pentru descărcări și partajare P2P chiar de la început. De asemenea, NordVPN este bine cunoscut pentru caracteristicile sale de securitate de top. Există chiar o opțiune P2P cu un singur clic în aplicațiile sale.

Cu peste 5500 de servere criptate în mai mult de 80 de locații, NordVPN este potrivit pentru utilizatorii interesați de descărcarea filmelor, muzicii și torrentelor. Mai mult, acest VPN este unul dintre cele mai rapide din industrie. Deci, nu trebuie să vă faceți griji pentru descărcări lente sau întreruperi ale conexiunii. În plus, puteți folosi NordVPN pentru a debloca conținuturi geo-restricționate pe care ați dori să le descărcați.

În ceea ce privește securitatea, NordVPN nu este deloc neglijent. Suportă protocoale VPN ultra-secure precum IKEv2/IPsec, NordLynx și OpenVPN. NordVPN oferă de asemenea servere Double VPN, Onion over VPN, kill switches și protecție împotriva scurgerilor DNS. Există de asemenea o politică strictă de zero-logare care a fost auditată de PWC (PricewaterhouseCoopers).

NordVPN este disponibil pe dispozitive Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Este puțin mai ieftin decât ExpressVPN. De asemenea, suportă până la șase conexiuni simultane. În final, NordVPN oferă o garanție de 30 de zile și un serviciu de asistență pentru clienți util.

Avantaje

  • Servere P2P specializate.
  • Folosește NordLynx pentru a îmbunătăți viteza.
  • Criptare dublă a datelor.

Contra

  • Nu toate serverele sunt optimizate pentru torrenting.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cea mai bună ofertă: $2.99Lună (Salvați 67% + Obțineți cei 2 ani cu 67% reducere + Cadouri unice)

Garanția de returnare a banilor

Surfshark (Cel mai bun VPN prietenos cu bugetul)

Cel mai bun pentru conectarea mai multor dispozitive

Surfshark

Scor general: 9.5

  • Permite un număr nelimitat de conexiuni simultane
  • Integrează modul Stealth
  • Este disponibilă funcția Multihop
  • Peste 3.000 de servere

Garanția de returnare a banilor

Surfshark este un alt VPN popular și de încredere pentru descărcări, ideal pentru oricine ar dori o opțiune accesibilă ca preț. Cu toate acestea, VPN-ul vine cu diverse funcții de care vei avea nevoie în timpul descărcărilor sau torrentingului.

Surfshark are un număr de peste 3000 de servere. Aceste servere funcționează perfect pentru site-uri de torrenting și platforme populare de streaming. Surfshark nu are nicio limită de viteză sau de lățime de bandă, deci ești bine protejat chiar și dacă furnizorul tău de internet îți limitează datele. În plus, VPN-ul poate debloca o lungă listă de platforme de streaming de pe internet.

În ciuda costului său, Surfshark oferă un sistem de securitate robust pe care te poți baza. Dispune de criptare de grad militar AES 256-bit, split tunneling, un kill switch, servere DNS cu zero cunoștințe și o politică strictă de no-log. Astfel, poți fi sigur că primești servicii similare cu cele oferite de alți furnizori de top.

Unul dintre principalele motive pentru care Surfshark este o alegere populară este că îți permite să conectezi câte dispozitive dorești! Acest lucru este foarte convenabil și eficient din punct de vedere al costurilor dacă dorești să folosești mai multe dispozitive pentru torrenting sau descărcarea altor fișiere. Pe lângă planurile sale de abonament accesibile, Surfshark oferă o garanție de returnare a banilor în 30 de zile.

Avantaje

  • Conexiuni simultane nelimitate.
  • Planuri de abonament accesibile pentru buget.
  • Întrerupător eficient.

Contra

  • Nu toate serverele sunt optimizate pentru partajarea P2P.

Citește recenzia noastră completă despre SurfShark VPN.

Cea mai bună ofertă: $2.49Lună (Salvați 79% + Obțineți 2 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

CyberGhost (Cel mai bun VPN pentru începători)

Oferă cea mai bună garanție de rambursare a banilor

CyberGhost

Scor general: 8.8

  • Garanție de rambursare a banilor de 45 de zile
  • Peste 7.000 de servere de încredere
  • Politică strictă de interzicere a înregistrărilor
  • Caracteristici de securitate dure

Garanția de returnare a banilor

CyberGhost este un VPN remarcabil pentru descărcări care oferă o varietate de caracteristici de top. Este foarte eficient, dar reușește să rămână prietenos pentru începători. CyberGhost ia în serios descărcările și partajarea de fișiere P2P, iar aplicațiile sale sunt indicatori clari ai acestui fapt.

Acest VPN iese în evidență din mai multe motive. De exemplu, are una dintre cele mai extinse acoperiri de servere din lista noastră – peste 70000 de servere în mai mult de 100 de locații. Din fericire, VPN-ul se conectează automat la cele mai bune servere disponibile, deci nu trebuie să le testați pe toate personal. În plus, oferă un buton ‘Torrent Anonymously’ pentru cea mai bună performanță. CyberGhost oferă de asemenea conexiuni de mare viteză, în special cu protocolul WireGuard.

În plus, securitatea oferită de CyberGhost este solidă. Este proiectat cu criptare AES 256-bit, un kill switch, protecție împotriva scurgerilor DNS, un blocator de reclame și alte caracteristici utile. De asemenea, furnizorul are o politică strictă de zero înregistrări.

Puteți instala acest VPN pe orice dispozitiv pe care doriți să descărcați materiale sau să folosiți torrente. În plus, CyberGhost vă permite să conectați până la șapte dispozitive simultan. Un alt punct de vânzare al acestui VPN este că oferă o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Avantaje

  • Selectarea serverului cu un singur clic.
  • Optimizat pentru torrenting
  • Adaptat pentru începători.

Contra

  • Nu este cel mai rapid pentru descărcări.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost VPN.

Cea mai bună ofertă: $1.9Lună (Salvați 84%)

Garanția de returnare a banilor

PIA (Private Internet Access) VPNCel mai bun VPN la general

Cea mai extinsă rețea de servere în testele noastre

PrivateInternetAccess

Scor general: 9.2

  • Capacitate excelentă de deblocare
  • Suportă protocolul WireGuard
  • Viteză decentă pentru streaming
  • Oferte de abonament accesibile

Garanția de returnare a banilor

Private Internet Access s-ar putea să nu fie la fel de proeminent ca ExpressVPN sau NordVPN, dar oferă caracteristici ideale pentru torrente sau utilizatorul mediu care încearcă să descarce un film. În plus, VPN-ul are un număr mare de servere, o capacitate puternică de deblocare și mai mult.

PIA operează peste 8000 de servere, iar toate sunt optimizate pentru torrenting. Aceste servere sunt de asemenea suficient de rapide pentru a funcționa fără probleme cu platforme de streaming precum BBC iPlayer, Netflix, Disney+, etc. La fel ca alți furnizori de top, PIA nu are nicio limită de viteză sau de lățime de bandă.

Acest VPN oferă, de asemenea, un strat suplimentar formidabil de securitate. Utilizează cel mai recent protocol de criptare, kill switches, port forwarding, split tunneling și alte caracteristici de ultimă generație pentru a îmbunătăți experiența dvs. de descărcare și torrenting. Mai mult, PIA operează o politică strictă fără jurnale. Acest lucru indică faptul că furnizorul nu stochează jurnalele de activitate ale utilizatorilor pe un server sau hard disk.

PIA este compatibil cu dispozitive Windows, macOS, iOS, Android și Linux. În plus, suportă până la 10 conexiuni simultane cu un singur abonament activ. Așa cum era de așteptat de la un furnizor de top, PIA oferă o garanție de returnare a banilor pe 30 de zile.

Avantaje

  • Acoperire extinsă a serverelor.
  • Suportă zece conexiuni simultane.
  • Ușor de utilizat.

Contra

  • Nu la fel de puternic ca alte opțiuni de top.

Citiți recenzia noastră despre Private Internet Access.

Cea mai bună ofertă: $2.11Lună (Salvați 83% + 2 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Găsește VPN-ul Potrivit pentru Tine

Găsirea VPN-ului potrivit care funcționează perfect pentru tine nu este la fel de simplă precum alegerea oricărei opțiuni care pretinde că este una dintre cele mai bune din domeniu. În schimb, trebuie să iei în considerare ce vrei să faci și dacă VPN-ul poate să gestioneze asta. În acest caz, trebuie să te asiguri că VPN-ul este ideal pentru filme, torrente, muzică și orice altceva ai dori să descarci.

Cel mai bun VPN pentru descărcarea torrentelor

Torrentele au fost întotdeauna un subiect sensibil în multe părți ale lumii. Deși sunt legale, autoritățile sunt mai preocupate de faptul că site-urile de torrente ar putea găzdui conținut piratat, cum ar fi filme, muzică, jocuri, etc. Ca rezultat, veți descoperi că multe țări precum SUA, China, Italia și Malaezia au interzis funcționarea site-urilor de torrente.

Din fericire, puteți evita astfel de restricții utilizând un VPN pentru torrenting. ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru serviciile de torrenting. Vă permite să ocoliți restricțiile guvernamentale sau ale ISP-ului pentru a accesa platformele de torrenting fără probleme. Capacitatea sa de deblocare este de neegalat, și operează servere în locații unde torrenting-ul este permis. Cu toate acestea, este încă ilegal să folosiți un VPN pentru a descărca filme piratate, emisiuni TV, seriale și muzică. Totuși, nu aveți de ce să vă faceți griji dacă ați plătit pentru servicii.

Cel mai bun VPN pentru descărcarea filmelor

Filmele sunt iubite la nivel global, și există mai multe titluri de succes în fiecare an. În unele cazuri, acestea sunt lansate oficial doar în cinematografe și pe platforme de streaming. Totuși, oamenii caută și site-uri terțe care pun la dispoziție unele dintre aceste filme și seriale pentru descărcare. Aceste site-uri sunt de obicei ilegale și te pot expune riscului de hacking, malware și viruși. Un VPN și practici corecte de descărcare pot face toată diferența.

Folosirea unui VPN de încredere pentru descărcarea filmelor tale elimină șansele de a deveni victimă a unei infracțiuni cibernetice. De asemenea, îmbunătățește viteza de descărcare și îți oferă acces la conținut blocat geografic. Cele mai bune VPN-uri pentru descărcarea filmelor sunt NordVPN, ExpressVPN și Surfshark. Cu oricare dintre acestea, poți să te abonezi la servicii precum Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video și Disney+ pentru a te bucura de acces nelimitat la filme și seriale uimitoare.

Cel mai bun VPN pentru descărcarea muzicii

Muzica este un alt tip de conținut care este piratat online. Deci, când descarci de pe site-uri de muzică care pun la dispoziție melodii licențiate pentru descărcări gratuite, acest lucru ar putea fi ilegal în unele regiuni. Asta înseamnă că ai putea să te confrunți cu unele acțiuni legale când încerci în mod inocent să îți obții melodiile preferate pe dispozitiv. Deci, utilizarea unui VPN pentru a descărca muzică este o idee excelentă.

Unele dintre platformele legale de unde îți poți obține toată muzica includ Spotify, YouTube, Deezer și Audiomack. Acestea îți permit să descarci câte melodii dorești. Cu unul dintre cele mai bune VPN-uri, obții de asemenea conexiuni rapide, securitate de top și capacitatea de a debloca melodii care nu sunt disponibile implicit pentru tine. Atâta timp cât folosești VPN-ul pe aceste platforme, nu trebuie să îți faci griji că te angajezi în descărcări ilegale.

spotify

Torrenting și Descărcarea cu un VPN

Așa cum am menționat anterior, este ilegal să descarci copii piratate ale filmelor, serialelor și muzicii. De asemenea, trebuie să precizăm clar că nu încurajăm sau promovăm ideea de a folosi un VPN pentru activități ilegale. Dimpotrivă, încurajăm utilizatorii să folosească metode legale pentru a-și îmbunătăți experiența cu un VPN.

De exemplu, un VPN te poate ajuta să eviți limitarea vitezei de către furnizorul tău de servicii. De asemenea, te menține anonim prin mascarea adresei tale IP. Torrentarea și descărcarea cu un VPN sunt de asemenea excelente pentru creșterea vitezelor. Deci, dacă rămâi de partea legii, poți folosi un VPN cât de mult îți place.

Înțelegerea unui VPN – Care este cel mai bun VPN?

Fără îndoială, cel mai bun VPN de pe piață este ExpressVPN. Un VPN, sau Rețea Privată Virtuală, este în esență un instrument care poate masca adresa ta IP reală cu una virtuală și poate falsifica locația ta. Furnizorii de VPN operează servere criptate securizate în multiple locații la nivel mondial. Deci, când te conectezi la un server din Marea Britanie sau din SUA, de exemplu, părțile terțe precum furnizorul tău de internet nu vor putea să vadă adresa ta reală și vor crede că te afli de fapt acolo.

Mai mult, un VPN este probabil să îmbunătățească vitezele de navigare. De asemenea, pot ocoli restricțiile geografice pentru a accesa conținut din alte țări. Cu tot ceea ce pot oferi VPN-urile, acestea sunt ideale pentru o mulțime de activități, de la descărcarea de torrente, filme, muzică, streaming, etc.

Cu ExpressVPN, obții tot ce este mai bun din toate funcțiile VPN pe care le poți aștepta de la un furnizor de top.

Cum Recomandăm Cele Mai Bune VPN-uri

Alegerea celui mai bun VPN pentru descărcări poate fi dificilă, chiar dacă aveți o idee despre ce căutați. De aceea, vă recomandăm alegerile noastre de top pentru utilizatori. În plus, am descărcat diferite versiuni ale VPN-urilor și le-am testat pe diverse dispozitive ca parte a cercetării noastre.

De asemenea, am monitorizat nivelurile de lățime de bandă și vitezele de descărcare și am verificat legitimitatea politicii lor fără jurnale. De asemenea, ne-am conectat la serverele lor pentru a testa capacitățile lor de deblocare. Aceste teste și cercetări au fost pentru a evalua următoarele criterii:

  • Viteză
  • Limita lățimii de bandă.
  • Capacitatea de deblocare.
  • Acoperirea serverului.
  • Compatibilitatea dispozitivelor.
  • Caracteristici de securitate.

Concluzie

Dacă doriți să îmbunătățiți modul în care descărcați conținut de pe internet, sperăm că această listă v-a fost de ajutor. VPN-urile menționate sunt cele mai bune de pe piață. Sunt excelente pentru torrenting și descărcarea de filme și seriale. De asemenea, ajută la deblocarea conținutului restricționat.

Cel mai bun VPN pe care îl recomandăm pentru descărcări este ExpressVPN. Oferă un serviciu de top pe care mulți alți furnizori nu pot concura. Puteți începe cu oricare dintre planurile sale de abonament. Totuși, dacă nu este ceea ce vă interesează, puteți încerca oricare dintre celelalte recomandări ale noastre.

Întrebări Frecvente

Care VPN este cel mai bun pentru descărcări?

ExpressVPN este cel mai bun pentru descărcări. Este rapid, sigur și capabil să ocolească restricțiile geografice dificile. Poți folosi ExpressVPN pentru a descărca filmele tale preferate de pe platforme populare precum HBO, Netflix, Hulu, Disney+, etc. VPN-ul este de asemenea perfect pentru torrenting.

Cum folosesc un VPN în timp ce descarc?

Pentru a folosi un VPN pentru descărcări, urmați acești pași simpli:

  • Descărcați un VPN
  • Instalați VPN-ul pe dispozitivul dvs.
  • Conectați-vă la un server VPN.
  • Vizitați platforma care vă interesează pentru a descărca sau pentru a face torrent.

Este un VPN bun pentru torrenting?

Da, un VPN este bun pentru torrenting. Totuși, trebuie să te asiguri că folosești VPN-ul doar pentru a descărca conținut legal. Nu este împotriva legii să folosești torrente sau VPN-uri în unele țări, atâta timp cât nu te angajezi în activități ilegale.

Funcționează VPN-urile pentru descărcări?

Da, într-adevăr. Atâta timp cât folosești un VPN de top precum ExpressVPN, nu vei avea probleme la descărcarea de fișiere, filme sau episoade din seriale.

Care este cel mai bun VPN?

ExpressVPN este cel mai bun VPN. Este bazat în Insulele Virgine Britanice și are peste 3000 de servere în mai mult de 100 de locații. În plus, este ideal pentru descărcarea muzicii și filmelor de pe platforme populare precum Spotify, Youtube, HBO, Hulu, Netflix și Deezer. ExpressVPN are, de asemenea, conexiuni rapide, capacități remarcabile de deblocare și mai mult.