Cele mai bune VPN-uri pentru Lost Ark (pentru deblocare oriunde) - TechRobot

Cele mai bune VPN-uri pentru Lost Ark (pentru deblocare oriunde)

Lost Ark este un joc pentru PC de tipul Joc de Rol de Acțiune Online Multiplayer Masiv (MMORPG) dezvoltat de Tripod Studio și Smilegate RPG. Din păcate, când jocul a fost lansat inițial în 2019, a fost disponibil doar în Coreea de Sud și Rusia.

Cu toate acestea, dezvoltatorii jocului au crescut numărul de regiuni care pot accesa jocul, incluzând Europa Centrală, America de Sud, America de Nord și Oceania. Treizeci și patru de țări noi, inclusiv Estonia, Argentina, Australia, Noua Zeelandă, Brazilia, Columbia și Bolivia, pot acum să se bucure de faza Beta Închisă și vor avea acces când jocul va fi lansat în totalitate în 2022.

Acest lucru înseamnă că Lost Ark va fi inaccesibil dacă nu te afli într-una dintre țările unde are servere. Din fericire, poți folosi o Rețea Privată Virtuală (VPN) pentru a debloca și a juca jocul indiferent de locația ta. Acest articol îți va arăta cele mai bune VPN-uri care pot debloca Lost Ark oriunde.

Cum să deblochezi Lost Ark oriunde cu un VPN

Așa cum am menționat, Lost Ark nu este disponibil pentru multe țări, inclusiv Statele Unite și majoritatea părților Europei, inclusiv Belgia și Olanda, din cauza legilor și politicilor privind obiectele aleatorii din joc și alți factori. Acest lucru înseamnă că sistemul blochează persoanele din oricare dintre țările nesuportate.

Lost Ark te poate bloca de la joc pentru că poate citi adresa ta IP. Deci, când detectează că adresa ta IP este într-o locație nesuportată, nu vei avea acces. Doar adresele IP din locațiile aprobate pot să se conecteze și să joace cu alții.

Totuși, un VPN este util pentru deblocarea jocului online deoarece poate schimba adresa ta IP. În plus, VPN-urile operează servere în multiple locații, deci pentru a debloca Lost Ark dintr-o zonă restricționată, trebuie doar să te conectezi la un server VPN dintr-o locație aprobată. Acest lucru va păcăli sistemul să creadă că te afli în una dintre țările suportate. Acest lucru este valabil și pentru alte jocuri precum Final Fantasy, Mobile Legends, și Valorant.

Cele mai bune servicii VPN pentru deblocarea Lost Ark oriunde

Dacă intenționați să deblocați Lost Ark din orice regiune unde jocul nu este disponibil, cea mai bună soluție este să utilizați cele mai remarcabile servicii VPN disponibile. Există multe opțiuni pe care le puteți întâlni, dar iată cele mai bune VPN-uri care cu siguranță vor debloca Lost Ark oriunde și vor îmbunătăți experiența dvs. de joc:

Cel mai bun în general în testele noastre

ExpressVPN

Scor general: 9.8

  • Servere super-rapide
  • Criptare AES pe 256 de biți
  • Suportă protocolul privat, Lightway
  • Garanție de returnare a banilor

Garanția de returnare a banilor

ExpressVPN și-a câștigat locul ca cel mai bun furnizor de VPN de pe piață datorită caracteristicilor sale de top. Are abilități de deblocare fiabile, viteze impresionante de navigare, securitate robustă și multe altele.

Numărul de servere ale unui VPN este una dintre principalele lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a alege un furnizor de VPN pentru a debloca Lost Ark. Ai nevoie de acces la servere în locațiile potrivite pentru a putea juca jocul. ExpressVPN operează peste 3000 de servere în 94 de țări, inclusiv în țări unde Lost Ark este suportat, cum ar fi Australia, Argentina, și Estonia. Acest lucru este excelent deoarece ai la dispoziție mai multe servere din care poți alege pentru a debloca jocul pe PC-ul tău. Deci, dacă Lost Ark nu este disponibil în regiunea ta, ai putea pur și simplu să te conectezi la un server într-o locație unde jocul nu este restricționat pentru acces facil.

În plus, ExpressVPN oferă o securitate de încredere care vă asigură că nu cădeți victimă pericolelor online precum atacurile DDoS și malware. Toate serverele sale sunt echipate cu criptare de grad militar AES 256-bit pentru a asigura că traficul dvs. rămâne privat. ExpressVPN vine cu un comutator de oprire a rețelei, prevenirea scurgerilor de date, tunelare divizată și alte caracteristici de securitate valoroase. De asemenea, acest VPN menține o politică strictă de fără loguri.

Lost Ark este disponibil pe PC, și, din fericire, ExpressVPN este compatibil cu computerele. De asemenea, puteți avea până la cinci conexiuni simultane cu un abonament activ. Există diferite planuri disponibile, și toate au o garanție de returnare a banilor în 30 de zile de care puteți profita.

Ofertă exclusivă pentru cititorii Techrobot: $6.67Lună (Salvați 49% + Obțineți 3 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Cea mai ieftină opțiune

NordVPN

Scor general: 9.6

  • Servere incredibil de rapide
  • Caracteristici de securitate excelente
  • Politică verificată fără loguri
  • Deblochează platformele de streaming

Garanția de returnare a banilor

NordVPN este un furnizor de VPN popular, sinonim cu excelente abilități de deblocare, un sistem de securitate formidabil, viteze fulgerătoare și tot ce este necesar pentru Lost Ark. 

Nu trebuie să fii în Rusia, Coreea de Sud sau în oricare dintre celelalte 34 de țări pentru a te bucura de gameplay-ul epic din Lost Ark. NordVPN are peste 5000 de servere în 59 de țări. Poți debloca jocul conectându-te la orice server disponibil în locațiile unde Lost Ark este accesibil. În plus, serverele NordVPN sunt suficient de rapide încât nu vei suferi de buffering sau întârzieri. De asemenea, te vei bucura de viteză și lățime de bandă nelimitate în timp ce folosești VPN-ul.

În plus, NordVPN se comportă excelent în ceea ce privește securitatea. Acest VPN utilizează criptarea standard a industriei AES 256-bit pentru a-ți securiza traficul de date. De asemenea, are servere mascate care îți permit să joci Lost Ark fără să îți faci griji că sistemul va descoperi că folosești un VPN. Mai mult, NordVPN este echipat cu un kill switch, blocatoare de reclame, split tunneling și suport pentru protocoale VPN precum OpenVPN și NordLynx.

NordVPN este disponibil pentru Windows, macOS, Linux, iOS și dispozitive Android. De asemenea, îl poți instala manual pe routere. NordVPN suportă până la șase conexiuni simultane și oferă, de asemenea, o garanție de returnare a banilor în 30 de zile, ceea ce înseamnă că poți solicita o rambursare completă dacă decizi să îți închei planul mai devreme.

Cea mai bună ofertă: $2.99Lună (Salvați 67% + Obțineți cei 2 ani cu 67% reducere + Cadouri unice)

Garanția de returnare a banilor

Cel mai bun pentru conectarea mai multor dispozitive

Surfshark

Scor general: 9.5

  • Permite un număr nelimitat de conexiuni simultane
  • Integrează modul Stealth
  • Este disponibilă funcția Multihop
  • Peste 3.000 de servere

Garanția de returnare a banilor

Deși Surfshark este oarecum un nou-venit pe piața VPN, deja se dovedește a fi unul dintre cele mai bune servicii premium. În plus, acest VPN este o alegere excelentă pentru fanii MMORPG interesați să joace Lost Ark în locații unde jocul nu este suportat.

Surfshark oferă utilizatorilor acces la peste 3200 de servere în 60 de țări. Aceste servere te pot ajuta să deblochezi Lost Ark în orice locație la nivel global și să îți îmbunătățești viteza în joc. Surfshark are una dintre cele mai bune capacități de deblocare. Poate trece peste cele mai dure blocări geografice de pe internet. Astfel, poți domina și să devii unul dintre cei mai buni eroi din Arkesia, indiferent de unde joci. Totuși, este o idee excelentă să te conectezi la o locație aprobată, cea mai apropiată de tine, pentru cea mai bună viteză.

Surfshark oferă, de asemenea, o securitate remarcabilă. Utilizează modelul de criptare AES 256-bit pentru a oferi un nivel superior de confidențialitate a datelor. De asemenea, alte caracteristici de securitate includ un kill switch, protecție împotriva scurgerilor de date DNS și IPv6, și MultiHop. În plus, Surfshark menține o politică strictă de zero loguri, ceea ce înseamnă că nu se ocupă de colectarea datelor utilizatorilor săi.

Acest VPN este compatibil cu PC-uri și dispozitive mobile. Un singur cont îți permite să ai un număr nelimitat de conexiuni simultane pentru a obține mai multă valoare din abonamentul tău. În plus, Surfshark are și o politică de rambursare de 30 de zile.

Cea mai bună ofertă: $2.49Lună (Salvați 79% + Obțineți 2 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Oferă cea mai bună garanție de rambursare a banilor

CyberGhost

Scor general: 8.8

  • Garanție de rambursare a banilor de 45 de zile
  • Peste 7.000 de servere de încredere
  • Politică strictă de interzicere a înregistrărilor
  • Caracteristici de securitate dure

Garanția de returnare a banilor

Numărul patru pe lista noastră este CyberGhost. Funcțiile acestui VPN sunt de asemenea perfecte pentru deblocarea Lost Ark în întreaga lume. CyberGhost are mai mulți ani de experiență și și-a continuat să își îmbunătățească funcțiile. Când combini capacitățile sale de deblocare, rețeaua de servere, viteza, securitatea și multe altele, vei realiza că este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Lost Ark.

CyberGhost are cel mai mare număr de servere din lista noastră. Are peste 7000 de servere în mai mult de 80 de țări, iar multe dintre aceste servere sunt situate în țări unde Lost Ark nu este restricționat. Asta înseamnă că nu vei avea dificultăți în a te conecta la un server care deblochează Lost Ark în regiunea ta. De asemenea, poți să joci jocul cât dorești pentru că acest VPN nu are limite de lățime de bandă sau de viteză.

Acest VPN oferă exact standardul de securitate necesar când joci online cu alte persoane. Este echipat cu un model de criptare AES-256 bit de top, un kill switch, un adblocker, funcții de split tunneling, protecție împotriva scurgerilor de IP și DNS și mai multe alte caracteristici care te mențin în siguranță. Mai mult, CyberGhost nu înregistrează datele utilizatorilor și menține o politică de no-log care confirmă acest lucru.

CyberGhost este compatibil cu sistemele de operare Windows, macOS și Linux. Este disponibil și pentru dispozitive mobile și routere. Mai mult, poți conecta până la șapte dispozitive cu un abonament activ. De asemenea, CyberGhost oferă o fereastră de returnare a banilor de 45 de zile.

Cea mai bună ofertă: $1.9Lună (Salvați 84%)

Garanția de returnare a banilor

Cel mai bun VPN cu o versiune gratuită

ProtonVPN

Scor general: 9.0

  • Versiune gratuită disponibilă
  • Funcții puternice de securitate
  • Politică de confidențialitate strictă fără loguri
  • Permite Secret Perfect Înainte

Garanția de returnare a banilor

ProtonVPN este un alt furnizor de VPN de mijloc excepțional, foarte recomandat pentru oricine este interesat de o experiență captivantă pe Lost Ark în locații unde jocul nu este disponibil. Acest VPN are capacități de deblocare de încredere, securitate excelentă și multe altele. ProtonVPN este, de asemenea, singurul VPN din lista noastră care oferă o versiune gratuită, chiar dacă aceasta nu te va ajuta să joci Lost Ark în anumite locații.

Acest furnizor de VPN operează puțin peste 1200 de servere în 60 de țări. Aceste servere pot ocoli blocările geografice dificile pentru a debloca jocuri precum Lost Ark și alte servicii precum Netflix, Disney+ și altele. În plus, ProtonVPN oferă conexiuni rapide și lățime de bandă nelimitată, ceea ce este perfect pentru jocuri fără întreruperi.

ProtonVPN este unul dintre cele mai sigure VPN-uri capabil să deblocheze Lost Ark oriunde. Folosește modelul de criptare AES 256-bit ca și alte servicii de top. Este echipat și cu Secure Core pentru a-ți păstra datele în siguranță. Alte caracteristici pe care le obții cu ProtonVPN includ un kill switch, politica de no-log, perfect forward secrecy, un adblocker, Tor peste VPN, protecție împotriva scurgerilor de date și split tunneling.

ProtonVPN funcționează perfect cu fiecare dispozitiv și suportă zece conexiuni simultane. În final, vine cu o garanție de returnare a banilor în 30 de zile. 

Cea mai bună ofertă: $4.99Lună (Salvați 50%)

Garanția de returnare a banilor

Un veteran solid

HideMyAss

Scor general: 8.5

  • Încercare gratuită a serviciului
  • Funcții de securitate puternice
  • Criptare AES de 256 de biți
  • 2,79$/lună (economisiți 75%)

Garanția de returnare a banilor

HideMyAss (HMA) este ultimul VPN care este foarte recomandat pentru deblocarea jocului Lost Ark oriunde. În ciuda poziției sale pe lista noastră, depășește atât de multe alte VPN-uri de pe piață. Capacitățile de deblocare ale HMA îți vor permite să joci Lost Ark fără restricții. Acest VPN oferă de asemenea viteze consistente, securitate și alte caracteristici care îmbunătățesc experiența ta de joc.

HMA operează puțin peste 1000 de servere în peste 210 țări.  Aceste țări includ toate locațiile populare pentru VPN, cum ar fi SUA și Marea Britanie, și țări unde Lost Ark are servere, precum Brazilia, Australia și Noua Zeelandă. Deci, indiferent unde te afli, trebuie doar să te conectezi la un server disponibil în locația potrivită. Serverele acestui VPN sunt de asemenea optimizate pentru viteză, deci nu trebuie să-ți faci griji în privința buffering-ului sau a întârzierilor.

Acest VPN îți protejează traficul din Lost Ark cu un model de criptare AES 256-bit de grad militar. Acest lucru asigură că nicio terță parte neautorizată nu poate monitoriza datele tale. De asemenea, HMA te protejează de inconveniențele provocate de limitarea datelor de către Furnizorul de Servicii de Internet (ISP). În plus, HMA are o politică strictă de nepăstrare a logurilor, un kill switch, protecție împotriva scurgerilor de date și suport pentru alte protocoale VPN.

HMA este disponibil pentru computere cu Windows, macOS și Linux, precum și pentru alte tipuri de dispozitive. Poți folosi un cont pentru a conecta cinci dispozitive, dar dacă îți actualizezi planul, poți conecta până la zece dispozitive simultan.

Cea mai bună ofertă: $2.79Lună (Salvați 75%)

Garanția de returnare a banilor

Funcții de luat în considerare atunci când alegi un VPN pentru deblocarea Lost Ark

Nu este întotdeauna ușor să alegi cel mai bun serviciu VPN, deoarece există atât de multe opțiuni remarcabile, cât și neînsemnate disponibile. Totuși, este mai ușor să decizi dacă știi la ce să fii atent. Iată câteva criterii cheie pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a folosi un VPN pentru a juca Lost Ark:

Rețeaua de servere 

Serverele VPN sunt importante pentru accesarea jocului Lost Ark în afara regiunilor suportate. Totuși, serverul este util doar dacă este localizat în țările aprobate precum Coreea de Sud, Rusia, Brazilia și Columbia. Asta înseamnă că VPN-ul ideal pentru deblocarea Lost Ark de oriunde trebuie să aibă unul sau mai multe servere în oricare dintre acele țări. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine, deoarece înseamnă mai puțină congestie pe servere.

Viteză

Unul dintre cei mai importanți factori pentru o experiență de joc excelentă este viteza. Cu cât internetul tău este mai rapid, cu atât gameplay-ul este mai fluid. Așadar, asigură-te că furnizorul pe care îl alegi nu îți încetinește viteza conexiunii. Un truc este să te conectezi la serverul cel mai apropiat de locația ta.

Securitate

Securitatea este importantă chiar și atunci când te distrezi jucându-te Lost of Ark cu prietenii tăi. Atacurile DDoS și malware sunt provocări comune cu care se confruntă jucătorii online, așa că utilizarea unui VPN care te protejează de aceste pericole este o idee excelentă.

Cele mai bune VPN-uri sunt echipate cu cele mai recente protocoale de criptare. De asemenea, acestea vin cu funcții de ultimă generație, cum ar fi întrerupătoare automate de oprire a internetului, split tunneling, și multe altele.

Compatibilitatea Dispozitivelor

În final, orice VPN pe care îl alegeți trebuie să fie compatibil cu computerul dumneavoastră. Altfel, nu va funcționa. Așadar, verificați întotdeauna lista de compatibilitate a VPN-ului înainte de a vă abona.

Întrebări Frecvente Despre Utilizarea VPN-urilor pentru Deblocarea Lost Ark

Va încetini un VPN jocul Lost Ark?

Ei bine, acest lucru depinde de câteva aspecte. Cel mai important, depinde de calitatea VPN-ului pe care îl folosești. Cele mai bune VPN-uri nu vor încetini jocul după deblocarea acestuia.

De exemplu, ExpressVPN este cel mai rapid furnizor de VPN premium. În ciuda protocoalelor sale de criptare, este încă fulgerător de rapid.

Cum pot să configurez un VPN pentru a debloca Lost Ark?

Este foarte ușor să configurezi un VPN pe computerul tău pentru a te ajuta să joci Lost Ark de oriunde din lume. Deși pașii specifici pot varia ușor, pașii generali de urmat sunt: mai întâi, decizi care furnizor de VPN din lista noastră se potrivește cel mai bine nevoilor tale și apoi cumperi un abonament. Apoi, instalezi software-ul pe computerul tău. În final, alegi un server. Deoarece vrei să joci Lost Ark, serverul trebuie să fie într-o locație suportată.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a debloca Lost Ark?

Da, este posibil, dar nu este o idee grozavă. Pentru început, VPN-urile gratuite abia dacă au capacitățile de deblocare de care ai nevoie pentru a accesa Lost Ark în afara regiunilor suportate. De asemenea, VPN-urile gratuite au mai multe limitări care pot interfera cu jocul tău, iar unele dintre ele compromit intimitatea ta.

Concluzie

Lost Ark este un joc de acțiune captivant de tip Role-Playing cu mulți fani în întreaga lume. Din păcate, mai multe persoane nu pot juca jocul deoarece accesul este limitat în unele regiuni. Vestea bună este că un VPN îți permite să devii un erou al Arkesiei chiar dacă joci dintr-o țară în care jocul este blocat. În această recenzie, am evidențiat cele mai bune opțiuni care deblochează jocul astfel încât să poți alege cu ușurință.