Hoe Kijk Je Blue TV in het Buitenland in 2024 - TechRobot

Hoe Kijk Je Blue TV in het Buitenland in 2024

Swisscom Blue TV is populair in Zwitserland vanwege de verscheidenheid aan interessante inhoud. Echter, als je probeert het in het buitenland te benaderen, verschijnt er een foutmelding met de tekst “*Niet beschikbaar in het buitenland*”. 

Gelukkig is er een manier om deze geografische beperking te omzeilen en toegang te krijgen tot je favoriete inhoud wanneer je naar het buitenland reist. Je hebt een VPN nodig om je IP-adres te wijzigen en je internetverbinding te beveiligen.

Een Virtual Private Network (VPN) kan je echte IP-adres verbergen en het laten lijken alsof je vanuit Zwitserland aan het browsen bent. Hierdoor kun je toegang krijgen tot BlueTV wanneer je in het buitenland bent. 

Niet alleen geeft een VPN je toegang tot BlueTV, maar het beschermt je ook tegen cyberaanvallen, maakt je anoniem op het web, en bevrijdt je van nieuwsgierige blikken. 

Stappen om Blue TV in het Buitenland te Kijken

Er zijn drie eenvoudige stappen te volgen om toegang te krijgen tot blue TV vanaf elke locatie. Ze zijn: 

1. Download een VPN: De eerste stap is het downloaden en installeren van een betrouwbare VPN. Er zijn duizenden VPN’s beschikbaar, maar je moet ervoor zorgen dat de door jou gekozen VPN-service servers in Zwitserland heeft, sterke beveiliging biedt, evenals optimale privacyfuncties. We hebben enkele top VPN’s aanbevolen die je kunt overwegen te gebruiken.

2. Verbind met een Zwitserse Server: Open je VPN-software op je apparaat en selecteer een server in Zwitserland. Zodra je er een selecteert, zal je IP-adres automatisch veranderen naar Zwitserland.

3. Begin met het kijken naar BlueTV: Met je nieuwe Zwitserse IP-adres kun je nu overal toegang krijgen tot BlueTV en kijken alsof je in Zwitserland bent. 

Top VPN’s voor het Kijken naar Blue TV in het Buitenland

We hebben verschillende VPN-aanbieders getest en hebben enkele top VPN’s gevonden die geweldig zijn voor het kijken naar Blue TV in het buitenland. Lees verder.

Algemeen beste in onze tests

ExpressVPN

Totale score: 9.8

  • Supersnelle servers
  • AES 256-bits versleuteling
  • Ondersteunt privéprotocol, Lightway
  • Geld-terug garantie

Geld-terug-garantie

ExpressVPN is een topklasse VPN met talrijke Zwitserse servers. Het zal je voorzien van een Zwitsers IP-adres om toegang te krijgen tot BlueTV, je internetverbinding beveiligen en ervoor zorgen dat je privé blijft tijdens het browsen. 

De VPN-provider beschikt over meer dan 3.000 servers in meer dan 90 landen. Je kunt binnen enkele seconden verbinding maken met de server en vanuit elk deel van de wereld naar Blue Abroad streamen. Hoewel de meeste VPN’s de internetsnelheid beïnvloeden, is het effect van ExpressVPN nauwelijks merkbaar. Je kunt vrij en veilig streamen. 

Niet alleen zal de VPN-provider je toestaan om BlueTV in het buitenland te kijken, maar het zal ook effectief je internetverbinding beveiligen en cyberaanvallen voorkomen. ExpressVPN gebruikt militaire AES 256 encryptie en voegt verschillende protocollen toe. Het ondersteunt OpenVPN, IPSec, IKEv2, en zijn eigen Lightway-protocol. Met deze functies kun je je online veiligheid garanderen, of je nu een thuis- of openbaar netwerk gebruikt om te streamen. 

Daarnaast heeft de VPN-provider anti-malware, twee lektesters en een automatische kill switch.

De VPN-provider stelt je in staat om BlueTV in het buitenland te kijken en toch toegang te hebben tot lokale sites in jouw omgeving. De split-tunneling functie laat je gemakkelijk kiezen welke sites je met een VPN wilt gebruiken. 

Uw verbinding en online activiteiten worden ook te allen tijde anoniem en privé gehouden. ExpressVPN hanteert een strikt no-logs beleid, dus het zal uw online activiteiten niet opslaan of delen. Bovendien is het hoofdkantoor van de provider gevestigd in de Britse Maagdeneilanden, een land zonder wetten voor gegevensbewaring, zodat u zeker kunt zijn van uw volledige privacy. 

De aanbieder biedt een 30-dagen geld-terug-garantie. Het staat ook toe dat tot vijf apparaten tegelijkertijd verbinding maken via een geabonneerd account.

Exclusieve aanbieding voor lezers van Techrobot: $6.67Maand (Besparen 49% + Ontvang 3 maanden gratis)

Geld-terug-garantie

Goedkoopste optie

NordVPN

Totale score: 9.6

  • Ongelooflijk snelle servers
  • Geweldige beveiligingsfuncties
  • Geverifieerd no-logs beleid
  • Blokkeert streamingplatforms

Geld-terug-garantie

NordVPN is een populaire keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een kwalitatieve VPN-service tegen een betaalbare prijs. Deze VPN heeft goede beveiliging en privacy en stelt je in staat om geografisch beperkte inhoud vanuit elk deel van de wereld te benaderen.

De premium VPN-aanbieder heeft meer dan 5.000 servers verspreid over 59 landen wereldwijd. Alleen al in Zwitserland heeft NordVPN meer dan 100 servers. Dit betekent dat je een ruime keuze aan servers hebt om BlueTV in het buitenland te gebruiken. De servers maken snel verbinding en laten je toe om met een goede snelheid te streamen. 

Voor beveiliging gebruikt NordVPN AES 256 bit encryptie. Het voegt ook essentiële protocollen toe zoals Wireguard, IKEv2/IPsec, en OpenVPN. De essentie van deze functies is om ervoor te zorgen dat uw internetverbinding vrij blijft van controlerende ogen, hackers, en online bedreigingen

De VPN-provider heeft ook een kill switch, DNS-bescherming, malwarebeschermer, IP-beschermer en andere functies.

De in Panama gevestigde VPN-provider heeft ook een split-tunneling functie waarmee je BlueTV in het buitenland kunt kijken en toch toegang hebt tot je lokale sites. Het heeft ook een strikt no-logs beleid zodat je zeker kunt zijn van je online privacy en veiligheid. 

NordVPN heeft een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je niet tevreden bent met de service, heb je de mogelijkheid om te annuleren en een terugbetaling te krijgen op je abonnement. Op deze manier kun je de service risicovrij gebruiken. 

De VPN-provider heeft 24/7 klantenservice, dus je kunt gemakkelijk hulp krijgen wanneer dat nodig is. De software is compatibel met bijna alle apparaten. Je kunt ook tot zes apparaten tegelijkertijd met de VPN verbinden.

Beste aanbieding: $2.99Maand (Besparen 67% + Ontvang 2 jaar met 67% korting + unieke cadeaus)

Geld-terug-garantie

Het beste voor het verbinden van meerdere apparaten

Surfshark

Totale score: 9.5

  • Maakt onbeperkte gelijktijdige verbindingen mogelijk
  • Integreert Stealth-modus
  • Multihop-functie beschikbaar
  • 3.000+ servers

Geld-terug-garantie

Surfshark is een andere kwalitatieve VPN-service die je kunt gebruiken om Blue TV in het buitenland te kijken. Het stelt je in staat je IP-adres te wijzigen naar Zwitserland en gemakkelijk te streamen. Het heeft ook goede beveiligings- en privacyfuncties om optimale cyberbeveiliging te garanderen. 

De VPN-provider heeft meer dan 3.200 servers in meer dan 65 landen, waarvan sommige in Zwitserland. De servers maken binnen enkele seconden verbinding en veroorzaken geen aanzienlijke vertraging in de snelheid van je netwerk. Je kunt streamen met de VPN-service zonder enkele minuten te bufferen. 

Surfshark gebruikt AES 256-bit encryptie om je online activiteiten te beveiligen en versterkt je verbinding met protocollen zoals WireGuard, OpenVPN, IPSec, en anderen. Deze functies maken het bijna onmogelijk om je online activiteiten te volgen of te monitoren. 

Bovendien zijn er andere beveiligingsfuncties, zoals een kill switch, malwarebescherming, dubbele VPN, en andere functies. Het heeft ook een split-tunneling functie om je toegang te geven tot lokale sites terwijl je je VPN gebruikt. 

De in Nederland gevestigde VPN-provider hanteert een strikt no-logs beleid om je privacy te waarborgen. Surfshark zal je gegevens niet opslaan of delen met een derde partij. Je online activiteiten blijven privé en anoniem. 

De aanbieder biedt ook een 30-dagen geld-terug-garantie. Je kunt een terugbetaling krijgen op je abonnement als je ontevreden bent met de service. 

De VPN-software is compatibel met de meeste apparaten, waaronder Android, iOS, Mac, Windows en Linux apparaten. Het heeft ook een 24/7 klantenserviceteam om je te helpen navigeren. Daarnaast staat Surfshark onbeperkte apparaten toe om tegelijkertijd verbinding te maken met de VPN-service. Je kunt al je apparaten verbinden met een enkel abonnement.

Beste aanbieding: $2.49Maand (Besparen 79% + Ontvang 2 maanden gratis)

Geld-terug-garantie

Biedt de beste geld-terug-garantie

CyberGhost

Totale score: 8.8

  • 45 dagen geld-terug-garantie
  • 7.000+ betrouwbare servers
  • Strikt no-log beleid
  • Sterke beveiligingsfuncties

Geld-terug-garantie

De volgende VPN die het vermelden waard is, is CyberGhost. Het is een premium VPN-aanbieder die bekend staat om het omzeilen van geografische beperkingen en het voorkomen van cyberinbraken.

Met meer dan 7.400 servers in 88+ landen en meer dan 100 in Zwitserland alleen, kun je gemakkelijk je IP-adres wijzigen en SRF of Blue TV in het buitenland kijken. De servers maken binnen enkele seconden verbinding en hebben nauwelijks invloed op je internetnetwerk. 

De beveiligingsfuncties zijn ook van een hoge standaard. Het gebruikt de AES 256 bit encryptie om ervoor te zorgen dat je verbinding niet gehackt of gemonitord wordt door cybercriminelen. Het ondersteunt ook OpenVPN, IPSec, IKEv2, en anderen om een extra laag van bescherming toe te voegen. Je blijft vrij van online bedreigingen of overheidstoezicht terwijl je in het buitenland naar Blue TV kijkt. 

Daarnaast heeft CyberGhost andere functies zoals een automatische kill switch om datalekken te voorkomen wanneer je verbinding met de VPN wegvalt, DNS-lekbescherming, IP-bescherming, malwarebeschermer en andere. Het heeft ook een split-tunneling functie, zodat je BlueTV in het buitenland kunt streamen en tegelijkertijd andere sites kunt bezoeken met je lokale ISP. 

De VPN-provider heeft zijn hoofdkantoor in Roemenië en hanteert een strikt no-logs beleid. Uw gegevens worden niet gelogd of gedeeld door de provider met enige partij. Het biedt u volledige anonimiteit en garandeert uw privacy. 

Je kunt de VPN-service risicovrij uitproberen met de aanbieding van de 45-dagen geld-terug-garantie. Als je niet tevreden bent met de service binnen 45 dagen na gebruik, krijg je een terugbetaling op je abonnement. 

CyberGhost heeft indrukwekkende 24/7 klantenservice en staat een gelijktijdige verbinding van zeven (7) apparaten toe.

Beste aanbieding: $1.9Maand (Besparen 84%)

Geld-terug-garantie

Beste voor Android

PrivateVPN

Totale score: 9.3

  • Geavanceerde configuratie-instellingen
  • Deblokkeert beperkte platforms
  • Compatibel met de meeste apparaattypen
  • Ondersteunt de OpenVPN, L2TP en IPSec protocollen

Geld-terug-garantie

De laatste VPN-provider die we aanbevelen is PrivateVPN. Het is een gestaag groeiende VPN met uitstekende beveiligings- en privacyfuncties en omzeilt geografische beperkingen. Het geeft je gemakkelijk toegang tot BlueTV vanuit elk deel van de wereld. 

PrivateVPN heeft meer dan 200 servers in meer dan 63 landen. Het heeft Zwitserse servers om je te helpen geoblokkades te omzeilen en toegang te krijgen tot Blue TV. De VPN beïnvloedt je internetsnelheid niet significant, zodat je gemakkelijk kunt streamen. 

Bij het openen van Blue TV zal PrivateVPN je verbinding beschermen tegen cyberaanvallen met de AES 256 bit encryptie. Beveiligingsprotocollen zoals OpenVPN, IKEv2 en anderen zijn ook aanwezig om een cyberinbraak te voorkomen en je online veiligheid te garanderen. 

Daarnaast heeft PrivateVPN andere functies, waaronder een kill-switch, DNS-lekbescherming, en malwarebescherming om een extra beveiligingslaag toe te voegen. Het heeft ook een split-tunneling functie, zodat je de sites kunt kiezen die de VPN-service gebruiken. 

Private VPN heeft zijn hoofdkantoor in Zweden, een land zonder verplichte wetgeving voor gegevensbewaring. De aanbieder hanteert een strikt no-logs beleid. Uw online activiteiten worden niet gelogd of gedeeld voor marketingdoeleinden, waardoor u volledig privé blijft bij het surfen op het web. 

De VPN-provider biedt een 7-daagse gratis proefperiode en een 30-dagen geld-terug-garantie. Deze aanbiedingen stellen je in staat om te zorgen dat de VPN aan je behoeften voldoet zonder enig risico. Als je niet tevreden bent met de service, kun je een terugbetaling krijgen op je abonnement. 

De VPN-service is compatibel met de meeste apparaten en staat toe dat zes (6) apparaten tegelijkertijd verbinding maken.

Beste aanbieding: $2.00Maand (Besparen 85% + 24 maanden gratis)

Geld-terug-garantie

De Beste VPN Kiezen voor het Kijken naar Blue TV in het Buitenland

Het zou het beste zijn om enkele factoren te overwegen die u kunnen helpen bij het kiezen van de beste VPN voor het kijken naar Blue TV. Ze zijn:

Locatie/ Aantal Servers

Bij het kiezen van je VPN, moet je ervoor zorgen dat deze servers in Zwitserland heeft. Zonder die servers kun je je IP-adres niet wijzigen naar een in Zwitserland en Blue TV niet toegankelijk maken. Zorg er ook voor dat het over talrijke servers beschikt om trage snelheid te voorkomen. Als de VPN weinig servers heeft, zal dit je internetsnelheid beïnvloeden wanneer er veel verkeer op is.

Beveiliging 

Optimale beveiliging is iets waarop je nooit compromissen zou moeten sluiten. Jouw VPN-service moet overheidstoezicht en elke vorm van online dreiging voorkomen. Zorg ervoor dat het gebruikmaakt van AES 256-bit encryptie en protocollen zoals OpenVPN heeft om je verbinding te beveiligen. 

Geen-Logbeleid 

Om uw privacy en anonimiteit te waarborgen, moet u ervoor zorgen dat uw VPN-provider een strikt no-log beleid hanteert. Een no-log beleid betekent dat uw VPN-provider uw online activiteiten niet zal opslaan. Het zal niet worden gedeeld met een derde partij of gebruikt worden voor marketingdoeleinden. Op deze manier wordt uw privacy behouden.

Kosten

Hoewel je niet moet inleveren op de kwaliteit van de VPN’s, hoef je ook geen fortuin uit te geven om een goede VPN te krijgen. Zorg ervoor dat je provider een flexibel betalingsplan biedt en een eerlijke prijs vraagt voor de dienst. VPN’s zijn over het algemeen niet duur.

Echter, je kunt ook overwegen om een VPN te gebruiken met een gratis proefperiode of een aanbieding met geld-terug-garantie, vooral als je de dienst slechts voor een korte periode nodig hebt. 

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Blue TV in het buitenland te kijken?

Er is een kleine kans dat een gratis VPN je toegang kan geven tot Blue TV, maar het is niet aan te raden. Gratis VPN’s zitten vol met gebreken en kunnen je een slechte streamingervaring bezorgen en je beveiliging in gevaar brengen. 

Ten eerste is er slechts een kleine kans om toegang te krijgen tot Blue TV met een gratis VPN, aangezien niet veel van hen Zwitserse servers hebben, en sommige van hun IP-adressen zijn geblokkeerd. 

Gratis VPN’s hebben beperkte servers, en wanneer er veel verkeer op de server is, heeft dit aanzienlijk invloed op je internetsnelheid. Dus als je uiteindelijk een vindt met een Zwitserse server, zou je enkele minuten kunnen besteden aan het proberen te streamen. 

Bovendien kun je je online veiligheid niet garanderen wanneer je een gratis VPN gebruikt. Ze hebben over het algemeen niet de adequate beveiligingsfuncties die nodig zijn om elke vorm van online dreiging te bestrijden. Je kunt nog steeds het slachtoffer worden van een cyberinbraak wanneer je er een gebruikt.

Bovendien verspreiden sommige gratis VPN’s malware op apparaten via talloze advertenties. 

We raden u aan een premium VPN te gebruiken, zoals een van de eerder in dit artikel genoemde. U kunt ook overwegen er een te gebruiken met een geld-terug-garantie of een gratis proefaanbieding als u deze slechts voor korte tijd nodig heeft. 

Conclusie 

Hoewel Blue TV alleen beschikbaar is in Zwitserland, kan een VPN je helpen de geoblokkade te omzeilen en er vanuit elk deel van de wereld toegang toe te krijgen. Een betrouwbare VPN zorgt er ook voor dat je optimale cyberbeveiliging hebt, voorkomt overheidstoezicht en garandeert je online privacy.