Găsește Cel Mai Bun VPN pentru Gaming în 2024 - Ghidul Tău pentru Gaming pe un VPN - TechRobot

Găsește Cel Mai Bun VPN pentru Gaming în 2024 – Ghidul Tău pentru Gaming pe un VPN

Unii jucători pot alege să folosească VPN-uri alături de jocurile lor preferate, și asta dintr-un motiv întemeiat. Cel mai bun VPN pentru gaming te poate proteja adesea de adversari nemulțumiți care ar putea lansa un atac DDoS împotriva ta, îmbunătăți viteza de joc și chiar să îți permită accesul la alte servere.

Acest articol discută despre cele mai bune VPN-uri pe care le puteți folosi pentru jocurile online, alături de avantajele și dezavantajele lor. De asemenea, am furnizat și alte informații utile de care ați putea avea nevoie pentru utilizarea VPN-urilor de gaming în 2024.

Lista celor mai bune VPN-uri pentru Gaming în 2024

Top VPN-uri pentru Gaming

Cel mai bun VPN pentru Call of Duty

Cel mai ieftin VPN pentru gaming

Cel mai ușor de utilizat VPN pentru gaming

Cel Mai Populat VPN pentru Gaming

Sure, I’d be happy to help with translations, but it seems like you haven’t provided any specific text to translate. Could you please provide the text you need translated from English to Română?

Cele mai bune VPN-uri pentru Gaming Recenzate pentru 2024

Iată o listă cu cele mai bune și de încredere VPN-uri pentru gaming care sunt în prezent pe piață:

ExpressVPN (Cel mai bun VPN pentru Gaming)

Cel mai bun în general în testele noastre

ExpressVPN

Scor general: 9.8

  • Servere super-rapide
  • Criptare AES pe 256 de biți
  • Suportă protocolul privat, Lightway
  • Garanție de returnare a banilor

Garanția de returnare a banilor

De la bun început, ExpressVPN s-a dovedit a fi un instrument excelent pentru gaming. Combinația dintre viteză și securitate asigură că te vei bucura de jocurile tale așa cum îți dorești. De asemenea, are aplicații ușor de utilizat care funcționează excelent pe majoritatea dispozitivelor.

ExpressVPN operează peste 3000 de servere în peste 100 de locații la nivel mondial. Aceste servere sunt optimizate pentru viteze uluitor de rapide. Dar, mai important, nu există limite de viteză sau de lățime de bandă. Deci, te ajută să scapi de întârzieri și de enervanta limitare a datelor de către ISP (Furnizorul de Servicii de Internet).

În plus, ExpressVPN este unul dintre cele mai sigure și private VPN-uri. Utilizează criptare de grad militar AES 256-bit, un kill switch și protecție DDoS pentru a te proteja în timpul jocurilor. Oferă de asemenea split tunneling dacă dorești să direcționezi doar traficul de jocuri prin serverul VPN. În plus, ExpressVPN are o politică strictă de no-log. Asta înseamnă că nu există nicio înregistrare a activității tale online.

ExpressVPN este ideal pentru Call of Duty, GTA Online, Warzone, PUBG, etc. Poți folosi VPN-ul pe orice dispozitiv pe care joci jocuri. În plus, poți conecta până la cinci dispozitive simultan cu un singur cont activ. ExpressVPN oferă de asemenea o garanție de 30 de zile pentru toate planurile sale de abonament.

Avantaje

  • Viteze super-rapide cu toate serverele sale.
  • Politică fără logare.
  • Funcționează cu majoritatea dispozitivelor, inclusiv PlayStation și Xbox.

Contra

  • Mai scump decât alte opțiuni.

Citește recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă exclusivă pentru cititorii Techrobot: $6.67Lună (Salvați 49% + Obțineți 3 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

NordVPN (Cel mai bun VPN pentru Call of Duty)

Cea mai ieftină opțiune

NordVPN

Scor general: 9.6

  • Servere incredibil de rapide
  • Caracteristici de securitate excelente
  • Politică verificată fără loguri
  • Deblochează platformele de streaming

Garanția de returnare a banilor

Recomandarea noastră numărul doi este remarcabilul NordVPN. Este unul dintre cei mai populari furnizori de VPN și performează excelent ca VPN pentru gaming. Cu peste 5000 de servere în 59 de țări, NordVPN oferă unele dintre cele mai rapide viteze în timpul testelor noastre. Deci, indiferent de locația dvs., veți putea găsi un server pentru a îmbunătăți experiența de joc.

Datorită protocolului său NordLynx, serverele NordVPN oferă conexiuni extrem de rapide. Mai mult, NordVPN nu are nicio limită de viteză sau lățime de bandă. Astfel, poți juca jocuri precum Final Fantasy, GTA Online și Call of Duty fără întreruperi.

NordVPN are o capacitate incredibilă de deblocare. Ca urmare, nu vei avea probleme în accesarea conținutului sau jocurilor cu restricții geografice pe platforme populare precum Blizzard Launcher, Steam, Origin, Epic Games Launcher, Rockstar launcher, etc.

În plus, acest VPN oferă o protecție adecvată împotriva atacurilor DDoS. NordVPN vine cu criptare AES 256-bit, un comutator automat de oprire (kill switch), split tunneling și multe alte funcții de securitate de care veți avea nevoie. De asemenea, are o politică strictă de nepăstrare a logurilor (no-log policy).

NordVPN este compatibil cu orice dispozitiv și suportă șase conexiuni simultane. În plus, este mai ieftin decât ExpressVPN și are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Avantaje

  • Oferă cele mai rapide viteze cu NordLynx.
  • Protecție DDoS.
  • Mai puțin costisitor decât ExpressVPN.

Contra

  • Nu toate serverele sunt optimizate pentru jocuri.

Citește recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cea mai bună ofertă: $2.99Lună (Salvați 67% + Obțineți cei 2 ani cu 67% reducere + Cadouri unice)

Garanția de returnare a banilor

Surfshark (Cel mai bun VPN pentru gaming la un preț accesibil)

Cel mai bun pentru conectarea mai multor dispozitive

Surfshark

Scor general: 9.5

  • Permite un număr nelimitat de conexiuni simultane
  • Integrează modul Stealth
  • Este disponibilă funcția Multihop
  • Peste 3.000 de servere

Garanția de returnare a banilor

Surfshark este un VPN relativ nou pe piață, dar este deja recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru gaming. Este foarte eficient și ideal pentru utilizatorii care nu doresc să cheltuie prea mult pe un VPN.

Oferă peste 3000 de servere de mare viteză. Acestea sunt optimizate pentru un joc consecvent. De asemenea, aceste servere sunt excelente pentru deblocarea jocurilor și a altor conținuturi suplimentare cu ușurință. De asemenea, Surfshark oferă viteză și lățime de bandă nelimitate ca și alți furnizori de pe lista noastră.

Când vine vorba de securitatea ta, te poți relaxa cu Surfshark. Este echipat cu criptare de grad militar și suportă alte protocoale de securitate. În plus, Surfshark oferă un kill switch, un blocator de reclame, protecție DDoS, protecție împotriva scurgerilor DNS, etc.

Aplicațiile Surfshark sunt disponibile pentru PC și dispozitive mobile. În plus, îl poți configura pe routere pentru a conecta consolele. Un avantaj semnificativ al Surfshark este că suportă conexiuni simultane nelimitate. Acest lucru este convenabil pentru partajarea cu alți prieteni gameri. În final, VPN-ul oferă și o garanție de returnare a banilor în 30 de zile.

Avantaje

  • Protocolul WireGuard rapid.
  • Buget prietenos.
  • Conexiuni simultane nelimitate.

Contra

  • Tunelarea divizată nu este disponibilă pe iOS.

Citiți recenzia noastră completă SurfShark VPN review.

Cea mai bună ofertă: $2.49Lună (Salvați 79% + Obțineți 2 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

CyberGhost (Cel mai Bun VPN pentru Gaming Prietenos cu Începătorii)

Oferă cea mai bună garanție de rambursare a banilor

CyberGhost

Scor general: 8.8

  • Garanție de rambursare a banilor de 45 de zile
  • Peste 7.000 de servere de încredere
  • Politică strictă de interzicere a înregistrărilor
  • Caracteristici de securitate dure

Garanția de returnare a banilor

Acesta este un furnizor de VPN veteran cu o performanță remarcabilă. CyberGhost este o alternativă excelentă pentru oricine caută un VPN rapid pentru gaming. Pe lângă aplicațiile sale ușor de utilizat, oferă soluții simple pentru Xbox, PS4 și Nintendo Switch pe site-ul său.

CyberGhost te poate proteja de atacurile DDoS și oferă, de asemenea, o listă de funcții minunate care îți duc securitatea la un alt nivel. Aceasta include un comutator de oprire automat, conectare automată la serverul tău preferat, split tunneling, etc.

Spre deosebire de ceilalți furnizori de pe această listă, CyberGhost oferă o garanție de returnare a banilor de 45 de zile. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a-i testa funcțiile înainte de a te angaja pe termen lung. În plus, CyberGhost este disponibil pentru dispozitive Windows, macOS, iOS și Android. Poți să-l configurezi și pe un router. Cu un singur cont, poți conecta până la șapte dispozitive simultan.

Avantaje

  • 45-day money-back warranty.
  • Outstanding Speeds.
  • Beginner-friendly apps.

Contra

  • No app for routers.

Citește recenzia noastră completă despre CyberGhost VPN.

Cea mai bună ofertă: $1.9Lună (Salvați 84%)

Garanția de returnare a banilor

PIA (Private Internet Access) VPN (VPN de Gaming cu Cel Mai Mare Număr de Servere)

Cea mai extinsă rețea de servere în testele noastre

PrivateInternetAccess

Scor general: 9.2

  • Capacitate excelentă de deblocare
  • Suportă protocolul WireGuard
  • Viteză decentă pentru streaming
  • Oferte de abonament accesibile

Garanția de returnare a banilor

PIA este ultimul VPN pe care îl recomandăm pentru gaming rapid, sigur și de încredere. PIA îți permite de asemenea să te bucuri de libertatea ta online. Poți configura acest VPN pe dispozitive populare Windows, macOS, iOS, Android și Linux. În plus, poți folosi Smart DNS pentru a-ți schimba locația pe consolele tale PlayStation și Xbox. PIA îți permite să conectezi până la 10 dispozitive cu un singur abonament și oferă de asemenea o garanție de returnare a banilor în 30 de zile.

PIA oferă o criptare de încredere pentru traficul tău, făcându-l dificil pentru terțe părți să îți monitorizeze activitățile. Deci, dacă furnizorul tău de internet limitează viteza de conexiune pentru că joci jocuri, PIA ascunde conexiunea ta, astfel încât ei nu pot face nimic în legătură cu asta.

În plus, acest VPN are 30000 de servere în 83 de țări. Aceasta este mai mult decât suficient de multe opțiuni pentru a schimba locațiile pentru a accesa jocuri, funcții și conținut în joc blocate geografic sau pentru a profita de prețuri mai bune în anumite regiuni.

PIA te protejează împotriva atacurilor DDoS oferindu-ți adrese IP care redirecționează atacurile către inovativa sa infrastructură de servere NextGen. În plus, oferă adrese IP dedicate dacă preferi să nu împarți adresele IP cu alți jucători. De asemenea, are funcții de securitate suplimentare și o politică de zero înregistrări pentru a-ți păstra activitățile private.

Avantaje

  • Numeroase locații ale serverului.
  • Aplicații simple.
  • Viteze impresionante.

Contra

  • Nu există versiune gratuită.

Citiți recenzia noastră despre Private Internet Access.

Cea mai bună ofertă: $2.11Lună (Salvați 83% + 2 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Găsește VPN-ul Potrivit care Funcționează pentru Tine

În termeni simpli, găsirea celui mai bun VPN pentru jocuri depinde de ceea ce aveți nevoie de la VPN. Adică, un VPN este excelent pentru jocuri sau platforme de jocuri specifice. De exemplu:

Găsirea unui VPN pentru Steam

Steam este o piață și rețea populară pentru jucători din întreaga lume. Oferă o varietate incitantă de jocuri video. Cu un VPN, creezi o conexiune mai sigură în timp ce descarci toate jocurile care te interesează. De asemenea, un VPN te poate ajuta să deblochezi conținut și să cumperi jocuri la un preț mai mic.

Acordul Abonatului Steam (SSA) nu menționează nicio restricție legată de VPN. Totuși, acesta interzice utilizarea „proxy-urilor IP sau a altor metode” pentru a falsifica locația ta în scopul de a ocoli restricțiile geografice sau pentru a cumpăra jocuri mai ieftin în altă regiune. Deci, chiar dacă folosești un VPN doar pentru securitate, Steam îți poate bloca contul.

Cu toate acestea, atâta timp cât folosești unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Steam, obții un strat suplimentar de protecție pe care platforma nu îl poate detecta.

Găsirea unui VPN pentru uPlay

Există o oportunitate de a folosi un VPN pentru uPlay care le va oferi jucătorilor acces la un catalog de jocuri Ubisoft atât pentru PC cât și pentru consolă. Acesta le va permite jucătorilor să se aventureze în jocuri din multe serii diferite, cum ar fi Rainbow Six și seria Tom Clancy.

Cei care se conectează la servere de la distanță ar putea, de asemenea, să experimenteze viteze mai rapide atunci când folosesc un VPN, în funcție de locul în care se află, și chiar ar putea direcționa traficul într-un mod mai eficient, dacă aveți o înțelegere solidă și cunoașterea modului în care funcționează rutarea.

Găsirea unui VPN pentru Origin

Folosirea unui VPN pentru Origin îți permite să deblochezi și să joci jocuri EA în regiuni diferite și să te conectezi cu jucători din întreaga lume. De asemenea, îți permite să joci jocuri Origin din serii precum Battlefield, Titanfall, FIFA și Star Wars.

De asemenea, un VPN poate îmbunătăți semnificativ viteza atunci când joci jocuri pe Origin. Acest lucru este necesar pentru jocurile de tip first-person shooter și de curse, unde viteza este esențială pentru a obține un avantaj față de alți jucători.

Un VPN Origin te protejează și de expunerea adresei tale IP reale și te protejează de atacurile DDoS. În plus, VPN-urile te ajută să descarci conținut din diverse regiuni.

Folosirea unui VPN pentru PlayStation

Conectarea la un VPN pentru PlayStation îți oferă acces la servere răspândite în toată lumea. Ca rezultat, poți face cumpărături în PlayStation Store din alte regiuni și poți beneficia de oferte exclusive, bonusuri și prețuri mai mici. De asemenea, îți permite să joci jocuri cu jucători din întreaga lume.

Jucând pe PlayStation cu un VPN oferă confidențialitate în timp ce te protejează de atacurile DDoS. De asemenea, te pot conecta la servere apropiate pentru a-ți reduce timpul de ping. Totuși, vei avea nevoie de un VPN compatibil cu routerele deoarece nu poți să configurezi direct unul pe PlayStation 3, PlayStation 4 și PlayStation 5.

playstation

Folosirea unui VPN pentru Xbox

Un VPN oferă multe beneficii pentru jucătorii care folosesc Xbox One și Xbox Series X/S. Un VPN pentru Xbox poate ajuta consola ta să acceseze conținut exclusiv pentru anumite regiuni. Acesta include servicii video, jocuri, aplicații și așa mai departe.

În plus, un VPN te ajută să îți îmbunătățești securitatea. Acest lucru include protecția împotriva atacurilor DDoS. Deși consolele Xbox nu au suport nativ pentru VPN, poți să configurezi unul pe PC sau pe router înainte de a te conecta.

Cel mai bun VPN fără întârzieri

Este întotdeauna enervant să fii întrerupt în mijlocul unui joc din cauza conexiunii slabe sau a ping-urilor mari pe serverele de joc. Totuși, un VPN fără întârzieri garantează o experiență de joc fluidă oriunde.

Cel mai bun VPN fără lag este optimizat pentru jocuri precum Call of Duty, Warzone, PUBG și Fortnite. Acestea pot direcționa doar traficul legat de jocuri prin serverele lor. Astfel, îți poți direcționa traficul obișnuit de internet ca de obicei. În plus, cel mai bun VPN fără lag are viteze incredibile care îți permit să te joci jocurile preferate fără probleme.

Cel mai bun VPN pentru gaming – Un VPN fără lag

Când căutați cel mai bun VPN pentru gaming, știind ce să căutați face procesul mai ușor de gestionat. Deși VPN-urile funcționează în mod similar, unele se concentrează mai mult pe funcții specifice, cum ar fi torrentingul, streamingul și gamingul.

Pentru jucători, cea mai bună opțiune este un VPN fără lag. Aceste VPN-uri funcționează ca multe alte servicii de pe piață, dar sunt mai optimizate pentru jocuri. Un VPN fără lag are servere în toată lumea, dar nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu întârzierile atunci când vă conectați la oricare dintre aceste servere. Acest lucru se datorează faptului că sunt rapide și stabile.

Sunt perfecte pentru jocuri deoarece permit jocurilor să ruleze fără probleme și garantează că nu veți suferi scăderi de viteză. Deci, dacă ești interesat de jocuri fără întârzieri, ia în considerare VPN-uri fără lag precum ExpressVPN, NordVPN sau Surfshark.

Ce este Lag-ul?

Lagul se referă la latența sau întârzierea dintre dispozitivul unui utilizator și serverul care răspunde la solicitare. În gaming, acest lucru înseamnă că jocul tău tinde să încetinească sau să se blocheze pe măsură ce joci. Există mai multe motive pentru acest lucru, inclusiv:

  • Prea mulți jucători se conectează la un server de jocuri.
  • Distanța dintre dumneavoastră și servere.
  • Limitarea datelor de către furnizorii de servicii de internet.

Din fericire, puteți evita acestea cu un VPN. Ei bine, nu orice VPN, ci un VPN fără întârzieri. Acest VPN vă permite să vă conectați la diferite servere fără întârzieri. Cea mai bună opțiune îmbunătățește viteza dvs. și, de asemenea, securizează conexiunea. În plus, un VPN fără întârzieri vă permite să vă conectați la alte servere, astfel încât să puteți juca alături de utilizatori din întreaga lume. Cel mai bun VPN fără întârzieri de pe piață este ExpressVPN. Nu are limite de viteză sau de lățime de bandă și alte caracteristici robuste de securitate. 

Cum Recomandăm Cele Mai Bune VPN-uri

Am descărcat și testat personal pentru a ne asigura că recomandăm doar cele mai bune VPN-uri pentru gaming pentru tine. Le-am folosit pentru a încerca să accesăm lobby-uri restricționate pe diverse jocuri precum Call of Duty, Warzone, GTA Online, Fortnite și PUBG. De asemenea, le-am folosit pentru a juca jocuri pe Steam, Origin, Blizzard, Epic Games Launcher și Rockstar Launcher.

call of duty

Mai mult, am folosit diferite versiuni ale VPN-urilor pentru a ne asigura că funcționează perfect cu toate gadgeturile pe care joci jocuri. De asemenea, am testat lățimea de bandă și alte funcții de securitate. Pentru jocuri precum FIFA și GTA Online, am încercat și să cumpărăm articole mai ieftine sau să revendicăm bonusuri. Pentru a rezuma, iată o listă a criteriilor pe care le luăm în considerare:

  • Deblocarea conținutului restricționat din punct de vedere geografic
  • Limitarea vitezei și a lățimii de bandă
  • Acoperirea serverului.
  • Protecție DDoS.
  • Caracteristici de securitate.

Funcționează un VPN gratuit pentru gaming?

Nu există un răspuns simplu la această întrebare. Poți folosi un VPN gratuit pentru jocuri, dar nu toate sunt eficiente. Unele VPN-uri gratuite colectează jurnale de date, cauzează aglomerație, întârzieri și altele. De aceea nu le recomandăm ca prima opțiune. Totuși, dacă chiar dorești un serviciu gratuit, poți folosi ExpressVPN fără riscuri timp de 30 de zile. Acest lucru se datorează faptului că oferă o garanție de returnare a banilor.

Deși nu este complet gratuit, acesta îți permite să folosești funcțiile premium pentru o perioadă scurtă de timp. Acest lucru este mai bun decât VPN-urile gratuite pentru că nu vei obține un serviciu de top de la un VPN. De exemplu, s-ar putea să întâmpini dificultăți în a ocoli restricțiile geografice sau să ai dificultăți în a găsi un server la care să te conectezi.

Concluzie

VPN-urile pentru gaming sunt esențiale pentru oricine prețuiește intimitatea și are nevoie de securitate, viteză și acces. Am evidențiat cele mai bune VPN-uri la care vă puteți abona. Acestea au servere rapide, protejează împotriva atacurilor DDoS și ajută jucătorii să interacționeze cu jucători din orice parte a lumii sau să se bucure de oferte exclusive.

Deci, puteți parcurge lista noastră și să vedeți care furnizor îndeplinește nevoile dumneavoastră. Indiferent pe care îl alegeți, veți beneficia de un serviciu de top.

Întrebări Frecvente

Este un VPN bun pentru gaming?

Da, este adevărat. Un VPN poate crește semnificativ vitezele tale și poate reduce rata de ping pentru a face jocurile mai fluide. În plus, te poate ajuta să deblochezi jocuri și conținut restricționat de oriunde. Cu VPN-uri de încredere, primești un strat suplimentar de protecție și nu trebuie să îți faci griji în legătură cu conexiunile instabile.

Un VPN reduce pingul?

Da, într-adevăr. Un VPN îți permite să te conectezi la diferite servere. Astfel, poți alege să te conectezi la unul mai apropiat sau mai rapid pentru a juca jocuri cu pinguri mai mici.

Pot folosi un VPN pentru GTA Online?

Da, poți. Trebuie să instalezi un VPN pe dispozitivul tău și să te conectezi la un server înainte de a începe să joci jocul.

Cum îmi repar ping-ul?

Un mod simplu de a-ți îmbunătăți ping-ul este să schimbi serverul de joc la care ești conectat. Dacă joci un joc precum PUBG, poți alege să te conectezi la alte servere dacă rata ping-ului tău este mare.

De asemenea, puteți folosi un VPN rapid pentru gaming cu servere optimizate pentru a îmbunătăți rata de ping. Acest lucru vă va permite să alegeți servere în diferite locații pentru a decide care este suficient de rapid pentru voi.

Care este cel mai bun VPN gratuit pentru gaming?

Nu recomandăm VPN-urile gratuite pentru gaming ca primele opțiuni. În schimb, VPN-urile fără risc sunt opțiuni mai bune. Acestea vă permit să utilizați servicii de top, deși pentru o perioadă scurtă. Cel mai bun VPN pentru gaming pe care îl puteți folosi gratuit este ExpressVPN. Acesta are o garanție de returnare a banilor pe 30 de zile și un proces gratuit de 7 zile.

Pentru a-l utiliza gratuit timp de 30 de zile, va trebui să alegeți un plan de abonament și să anulați înainte de sfârșitul garanției. ExpressVPN va oferi un ramburs complet, fără a pune întrebări. Alternativ, puteți instala aplicația mobilă pentru a beneficia de perioada de încercare gratuită.