Cele mai bune VPN-uri pentru Valorant (pentru deblocarea regiunilor Valorant) - TechRobot

Cele mai bune VPN-uri pentru Valorant (pentru deblocarea regiunilor Valorant)

Valorant este un joc gratuit de tip First Person Shooter bine-cunoscut, unde două echipe concurează una împotriva celeilalte, fiecare având cinci jucători. Jucătorii pot fi aleși după țară, set de abilități sau cultură. Jocul a fost dezvoltat de Riot Games și lansat oficial în 2020. În timpul etapei de testare beta, jocul avea deja un număr de 3 milioane de jucători zilnic.

Din păcate, nu toți jucătorii la nivel global pot beneficia de serviciul lor. Acest lucru se datorează faptului că unele funcții au fost restricționate de guvern, sau jocul s-ar putea să nu fie disponibil deloc în regiunea dvs. De exemplu, în unele locații unde utilizatorii pot juca, adresa IP Valorant este blocată de guvern, ceea ce face ca funcția de chat din joc să fie inaccesibilă, făcându-l foarte dificil de jucat. Acestea sunt motivele pentru care mulți jucători caută VPN-ul (Virtual Private Network) perfect pentru Valorant.

Cu utilizarea unui VPN pentru Valorant, identitatea jucătorilor este complet protejată în timp ce se bucură de o experiență de joc generală. Jucătorii pot ascunde adresele lor IP reale de serverele jocurilor pentru a deschide un cont înregistrat într-o locație diferită pentru a juca jocul cu VPN-ul. Această metodă poate fi folosită și pentru a accesa platforme de joc și simulatoare de jocuri precum Geforce NOW, Steam și Gameloop.

Cele mai bune VPN-uri pentru Valorant

Iată o listă cu cele mai bune VPN-uri pe care le poți folosi pentru Valorant:

Cel mai bun în general în testele noastre

ExpressVPN

Scor general: 9.8

  • Servere super-rapide
  • Criptare AES pe 256 de biți
  • Suportă protocolul privat, Lightway
  • Garanție de returnare a banilor

Garanția de returnare a banilor

ExpressVPN este un VPN foarte fiabil care își propune să ofere o intimitate puternică și capacități excelente de deblocare. Mai mult, este un VPN super-rapid pe care te poți baza pentru a reduce întreruperile enervante și pingul mare. Cu peste 3000 de servere în 94 de țări, găsirea unui server într-o țară care te-ar putea interesa este ușoară. 

În ceea ce privește securitatea și confidențialitatea, ExpressVPN este unul dintre cele mai sigure servicii disponibile. Vine cu criptare de 256 de biți și include tunelare divizată, protecție DDoS, și un kill-switch dezvoltat în casă de ExpressVPN, numit NetworkLock.

Funcția sa de split tunneling îți oferă acces simultan la servere străine și locale și îți permite să optimizezi și să te concentrezi pe VPN-ul pentru Valorant pentru viteză maximă și protecție.

ExpressVPN se clasează ca fiind unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming, jocuri online și multe altele, deoarece poate ocoli aproape toate restricțiile geografice cu care se întâlnește. Vei putea accesa Valorant de oriunde te-ai afla, deoarece acest VPN este disponibil pentru utilizare în fiecare țară, chiar și în cele cu restricții severe, precum China și Rusia.

ExpressVPN menține o politică de zero înregistrări, ceea ce înseamnă că activitățile tale online nu sunt monitorizate sau înregistrate în niciun fel. VPN-ul este compatibil cu multe dispozitive și este foarte ușor de configurat. De asemenea, permite 5 conexiuni simultane, suport pentru clienți prin chat live 24/7 și email, și oferă și o garanție de returnare a banilor în 30 de zile.

Ofertă exclusivă pentru cititorii Techrobot: $6.67Lună (Salvați 49% + Obțineți 3 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Cea mai ieftină opțiune

NordVPN

Scor general: 9.6

  • Servere incredibil de rapide
  • Caracteristici de securitate excelente
  • Politică verificată fără loguri
  • Deblochează platformele de streaming

Garanția de returnare a banilor

Acesta este un alt furnizor de VPN sigur, cu sediul în Panama, care nu are legi privind datele și nu face parte din nicio rețea internațională de supraveghere. NordVPN poate fi utilizat pentru a îmbunătăți cu ușurință experiența ta de joc Valorant. Cu peste 5400 de servere în 59 de țări, NordVPN are servere oriunde ai nevoie pentru a juca Valorant. Oferă o rețea bine distribuită, care conturează vitezele lor de neegalat, care sunt greu de depășit de alții din industria VPN. 

NordVPN este de asemenea echipat cu criptare de grad militar de până la 256-biți care suportă OpenVPN. De asemenea, te poți baza pe protecția lor solidă împotriva scurgerilor DNS, protecția împotriva atacurilor DDoS, split-tunneling și alte funcții de securitate pentru a crea un tunel sigur pentru protejarea datelor tale. Funcția de VPN dublu este o măsură de siguranță adăugată împotriva oricăror scurgeri de trafic de date. Adresa ta IP generată de VPN primește un alt strat de protecție astfel încât identitatea ta și a dispozitivului tău să nu fie detectate.

NordVPN este disponibil pe Linux, Windows, Android și iOS, cu o interfață ușor de configurat. NordVPN oferă o politică fără loguri, suport pentru clienți prin chat live 24/7, conexiune LAN privată și, de asemenea, oferă o garanție de returnare a banilor în 30 de zile dacă nu ești mulțumit de funcțiile VPN-ului.

Cea mai bună ofertă: $2.99Lună (Salvați 67% + Obțineți cei 2 ani cu 67% reducere + Cadouri unice)

Garanția de returnare a banilor

Cel mai bun pentru conectarea mai multor dispozitive

Surfshark

Scor general: 9.5

  • Permite un număr nelimitat de conexiuni simultane
  • Integrează modul Stealth
  • Este disponibilă funcția Multihop
  • Peste 3.000 de servere

Garanția de returnare a banilor

Acesta este un alt furnizor de VPN excelent dezvoltat de Surfshark LTD. Este un VPN cu un raport calitate-preț accesibil care funcționează foarte bine cu Valorant. Are o rețea de servere de peste 3200 de servere în mai mult de 63 de țări.

Aplicația Surfshark vine cu funcții de securitate precum modul camuflaj (obfuscare trafic), DNS privat și suportă de asemenea activități P2P fără impedimente. Mai mult, suportă Shadowsocks, OpenVPN, WireGuard, modul de tunelare divizată, precum și un comutator de oprire eficient. Este un VPN excelent pentru a rezolva problemele de buffering pentru Valorant. Surfshark oferă viteze fulgerătoare pentru apeluri în joc. 

Pe lângă caracteristicile sale de securitate de top, poate ocoli orice blocare geografică întâlnește, chiar și în zone foarte cenzurate cu ajutorul unui protocol standard numit ShadowSocks.

Surfshark este ușor de instalat și de utilizat. Este suportat pe platforme majore precum macOS, Linux, Windows, iOS și Android. Serviciile sale mențin o politică de zero înregistrări și nu stochează niciuna dintre datele utilizatorilor săi.

Este unul dintre cele mai accesibile și de încredere VPN-uri de pe piață, aveți garantat cea mai bună valoare pentru banii dumneavoastră după abonare. Oferă o garanție de returnare a banilor în 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit de rezultate.

Cea mai bună ofertă: $2.49Lună (Salvați 79% + Obțineți 2 luni gratuite)

Garanția de returnare a banilor

Oferă cea mai bună garanție de rambursare a banilor

CyberGhost

Scor general: 8.8

  • Garanție de rambursare a banilor de 45 de zile
  • Peste 7.000 de servere de încredere
  • Politică strictă de interzicere a înregistrărilor
  • Caracteristici de securitate dure

Garanția de returnare a banilor

CyberGhost este un serviciu VPN absolut favorit pentru majoritatea jucătorilor, deoarece oferă viteze fulgerătoare, ping scăzut și la un preț accesibil. Alimentat de cele mai recente tehnologii VPN, CyberGhost are peste 7000 de servere în 90 de țări, cu viteze rapide chiar și pe serverele locale. Acest lucru le permite utilizatorilor Valorant să își aleagă locația preferată pentru jocuri. Rețeaua sa impresionantă de servere, complet optimizate, este perfectă pentru jocuri, torrente și streaming. Acest VPN abordează cu ușurință problema întârzierii datorită serverelor sale de mare viteză.

CyberGhost vine cu funcții precum un OpenVPN, un killswitch, split tunneling și securitate împotriva scurgerilor DNS. De asemenea, este echipat cu criptare de grad militar AES 256-bit care garantează securitatea maximă, blochează reclamele și protejează dispozitivul împotriva malware-ului și spyware-ului în timp ce joci. Poți să-l personalizezi și cu funcții personale suplimentare pentru a-ți păstra dispozitivul în siguranță.

Mai mult, cu ajutorul modului de camuflaj al CyberGhost, poți ocoli restricțiile geografice din orice locație fizică te-ai afla pentru a juca Valorant liber. 

CyberGhost permite conectarea simultană a șapte dispozitive fără întârzieri. Asta înseamnă că experiența ta de gaming nu este afectată, chiar dacă alte dispozitive ar putea folosi VPN-ul în același timp. Mai mult, cu serverele sale optimizate pentru peer-to-peer, te poți bucura de un joc multiplayer precum Valorant, deoarece serverele sunt dedicate și sigure.

Oferă un serviciu de asistență pentru clienți 24/7 pentru întrebările sau problemele tale. CyberGhost oferă de asemenea o garanție de returnare a banilor în 45 de zile.

Cea mai bună ofertă: $1.9Lună (Salvați 84%)

Garanția de returnare a banilor

Cel mai bun VPN cu o versiune gratuită

ProtonVPN

Scor general: 9.0

  • Versiune gratuită disponibilă
  • Funcții puternice de securitate
  • Politică de confidențialitate strictă fără loguri
  • Permite Secret Perfect Înainte

Garanția de returnare a banilor

ProtonVPN oferă servicii excelente jucătorilor. Dispune de o rețea considerabilă de peste 1000 de servere în aproximativ 55 de țări, permițându-vă să vă conectați ușor la servere VPN la nivel de oraș sau locale, ceea ce este excelent pentru viteză și durabilitate. De asemenea, reduce congestia, întârzierile și lag-ul pe rețelele de servere. În plus, puteți accesa Valorant fără stres cu unul dintre serverele ProtonVPN.

Mai mult, oferă un plan gratuit și unul plătit, iar există o diferență notabilă de viteză între cele două planuri. Ca jucător de Valorant, pentru a te bucura de experiența de joc, este recomandabil să optezi pentru planul plătit, deoarece acesta îți oferă acces la rețele de performanță superioară.

ProtonVPN este protejat cu protocoalele OpenVPN și IKEv2/IPsec, precum și cu un kill switch. Ca urmare, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu adware, malware sau alte amenințări malicioase în timp ce jucați Valorant. De asemenea, sunteți sigur de protecție maximă cu criptarea sa sigură AES-256, care are unul dintre algoritmii cei mai siguri.

Acest VPN este ușor de instalat, de utilizat și este compatibil cu toate platformele majore. Planul gratuit ProtonVPN oferă doar o conexiune VPN cu acces la doar trei țări, în timp ce planul plătit permite cinci conexiuni simultane, cu acces la servere în 50 de țări. În plus, versiunea plătită îți oferă o garanție de returnare a banilor în 30 de zile dacă îți schimbi părerea după plată.

Cea mai bună ofertă: $4.99Lună (Salvați 50%)

Garanția de returnare a banilor

Un veteran solid

HideMyAss

Scor general: 8.5

  • Încercare gratuită a serviciului
  • Funcții de securitate puternice
  • Criptare AES de 256 de biți
  • 2,79$/lună (economisiți 75%)

Garanția de returnare a banilor

HideMyAss (HMA) este un serviciu VPN cu mai mulți ani de experiență la activ. Oferă capacități de deblocare fiabile, care cu siguranță vor debloca regiunile Valorant. HMA oferă, de asemenea, conexiuni rapide la internet, securitate robustă, confidențialitate și mai mult.

Acest VPN are peste 1000 de servere în peste 190 de țări. Deși numărul serverelor nu este foarte mare, acestea sunt situate în toate regiunile potrivite pentru a debloca Valorant. În plus, HMA are viteze incredibile și nicio limită de lățime de bandă, astfel încât să te poți bucura de un joc fără întreruperi.

În plus, HMA este o alegere de încredere pentru securitate. Serverele sale utilizează criptarea AES 256-bit pentru a proteja traficul tău de interceptare. VPN-ul este, de asemenea, echipat cu un kill switch, protecție împotriva scurgerilor de date, anti-DDoS și alte caracteristici minunate ale VPN-urilor.

HMA este disponibil pentru computerele cu Windows, Mac OS și Linux, astfel încât îl poți folosi pe orice PC pe care joci Valorant. De asemenea, VPN-ul are aplicații mobile. HMA îți permite să ai până la 10 conexiuni simultane.

Cea mai bună ofertă: $2.79Lună (Salvați 75%)

Garanția de returnare a banilor

Sfaturi pentru alegerea unui VPN pentru Valorant

Chiar și cu lista de VPN-uri cele mai bune pentru Valorant redusă la doar cinci opțiuni, a face o alegere poate fi o sarcină dificilă. Puteți, totuși, să căutați aceste caracteristici înainte de a face alegerea:

Viteză 

O mulțime de date sunt transferate între dispozitivul tău și serverele Valorant în fiecare secundă. Din acest motiv, o conexiune super-rapidă este esențială. Deși un VPN sigur va încetini cu siguranță conexiunea la internet într-o oarecare măsură, unele sunt mai rapide decât altele. Ia în considerare lățimea de bandă și limitele de date înainte de a face alegerea.

Suport pentru conexiuni Peer-to-Peer (P2P)

Valorant este un joc multiplayer, și ca atare, trebuie să alegi un serviciu VPN care permite conexiuni P2P, permițându-ți să te conectezi la alți jucători.

Rate Mici de Ping

Un VPN cu un ping scăzut este esențial pentru a te bucura de jocul Valorant. Ratele mari de ping înseamnă că ai conexiuni mai lente și timp de întârziere mai lung în timpul jocului. Cu cât ratele de ping sunt mai scăzute, cu atât experiența ta de joc este mai plăcută.

Fără Limită de Date

Valorant este un joc multiplayer, ceea ce înseamnă că utilizează tone de date și lățime de bandă. Unele VPN-uri nu au restricții de date; alegeți unul cu lățime de bandă nelimitată pentru a vă bucura de jocul dvs. fără a vă face griji în legătură cu limitările de date.

Cum să accesezi Valorant cu un VPN

Abonează-te la un furnizor de VPN

Puteți face alegerea dvs. dintre VPN-urile listate în articol. Apoi, continuați să vizitați site-ul VPN-ului pentru a crea un cont și a achiziționa un abonament.

Descarcă și Instalează Software-ul VPN

După ce ați achiziționat abonamentul, descărcați și instalați aplicația de pe site-ul furnizorului VPN sau din magazinul de aplicații al dispozitivului dumneavoastră. Nu descărcați VPN-ul de pe un site terț pentru a evita posibila infestare cu malware sau viruși.

Conectare la un server VPN

În continuare, acum vă puteți conecta la un server VPN dintr-o regiune unde Valorant și VoIP sunt permise sau unde aveți prieteni. Odată ce sunteți conectat la VPN, veți putea să vă conectați la Valorant cu locația dorită. În unele cazuri, VPN-urile aleg cele mai bune servere pentru voi.

Joacă Valorant

Asigurați-vă că VPN-ul este încă conectat înainte de a accesa site-ul Riot, unde trebuie să creați un cont Valorant înregistrat în noua dvs. regiune. Odată ce acest lucru este realizat, veți putea să vă luptați cu tone de jucători din întreaga lume.

Întrebări Frecvente (FAQ) Despre Deblocarea Valorant cu un VPN

VPN-urile sunt legale?

Da, VPN-urile sunt legale atâta timp cât nu le folosești pentru activități ilegale. Ca urmare, unele țări au interzis utilizarea lor. Totuși, în alte țări, utilizarea VPN-urilor este legală deoarece scopul lor principal este de a cripta datele, de a oferi anonimat și de a accesa platforme blocate geografic.

Cum îți verifici regiunea actuală?

Pentru a verifica regiunea actuală pentru Valorant, începeți prin a vă autentifica în contul dvs. Riot Games pe site-ul oficial. Acolo, veți vedea o pagină de destinație care conține toate informațiile personale, inclusiv Tagline-ul și ID-ul Riot.

După aceasta, mergeți la o a doua secțiune văzută ca “informații personale”, acolo, veți verifica iconița “țară/regiune” situată sub adresa dvs. de email. Ceea ce vedeți acolo este regiunea înregistrată pentru contul dvs. Riot.

Folosirea unui VPN pentru Valorant îmi va încetini conexiunea?

În cele din urmă, da, va încetini. Un VPN va încetini viteza generală într-o oarecare măsură. Acest lucru se întâmplă deoarece internetul tău este criptat și redirecționat de serverul VPN înainte de a fi trimis către serverele Valorant în acest caz. Pentru a juca jocuri precum Valorant, vei avea nevoie de viteze de peste 10 Mbps chiar și cu VPN-ul activat. VPN-urile recomandate în acest articol vor încetini rețeaua doar cu o mică fracțiune. Deși, dacă conexiunea ta la internet este foarte lentă de la început, întârzierea va fi notabilă.

Pot să am mai mult de un cont Valorant?

Da, poți. Jocul este gratuit, și poți crea mai mult de un cont Valorant fără a încălca termenii și condițiile Riot. Totuși, pentru a crea mai mult de un cont, trebuie să înregistrezi fiecare cont separat pe adrese de email diferite pentru a crea un ID Riot unic.

Poți folosi VPN-uri gratuite pentru a juca Valorant?

Vi se recomandă insistent să nu utilizați un VPN gratuit pentru a juca Valorant. Multe dintre aceste servicii VPN gratuite sunt groaznice. Multe își câștigă banii vânzând informațiile și datele private ale utilizatorilor lor. De asemenea, au caracteristici de securitate instabile care vă lasă expuși la malware, spyware, adware și, deoarece împart servere în loc să-și gestioneze propriile, este probabil să întâmpinați multe probleme legate de întârzieri. Evitați pur și simplu VPN-urile gratuite cu orice preț. În schimb, abonați-vă la unul premium. 

Concluzie

VPN-urile sunt soluția ideală atunci când încerci să accesezi conținut cu restricții geografice. Articolul discută despre cinci VPN-uri excelente care sunt perfecte pentru Valorant. ExpressVPN rămâne alegerea noastră de top pentru gaming datorită serviciului său rapid, eficace și eficient.