Bedste VPN'er til DAZN - TechRobot

Bedste VPN’er til DAZN

Virtuelle Private Netværk er mere udbredte, end de var for et årti siden. På grund af den stigende trussel fra ondsindede aktører, er folk nu mere bevidste om værktøjer, de kan bruge til at beskytte sig selv. Desuden udnytter skadelige enheder også afhængigheden af VPN’er til at udvikle sådanne, der installerer malware eller spyware på din enhed.

En væsentlig anvendelse af en VPN er at omgå den geobegrænsningsteknologi, som streamingtjenester bruger. DAZN er en London-baseret streamingtjeneste med fokus på sport. Oprindeligt tilgængelig kun i Østrig, Japan, Tyskland og Schweiz, er den nu tilgængelig i over 200 lande. Uanset om du ønsker at beskytte dig selv, mens du ser DAZN, eller omgå geobegrænsninger, der forhindrer dig i at se det, har du brug for en VPN. I denne artikel fokuserer vi på de bedste VPN’er, du kan bruge til DAZN. 

Anbefalede VPN’er til DAZN

Du skal bruge en pålidelig VPN-tjenesteudbyder for at streame shows på DAZN med lidt eller intet problem. Nedenfor ser vi på de bedste VPN-tjenester, der vil hjælpe dig med at fjerne blokeringen af DAZN.

Overordnet bedst i vores test

ExpressVPN

Samlet score: 9.8

  • Superhurtige servere
  • AES 256-bit-kryptering
  • Understøtter privat protokol, Lightway
  • Pengene-tilbage-garanti

Penge-tilbage-garanti

ExpressVPN har den nødvendige kraft til at hjælpe dig med at se DAZN fra hvor som helst i verden. Den har over 3000 servere i 94 lande, inklusiv USA, Tyskland, Italien, Canada, Spanien, Østrig, Japan og Schweiz. Da DAZN er tilgængelig i over 200 lande globalt, kan du være sikker på at se alle dine favoritkanaler.

Udover DAZN, unblocker ExpressVPN flere andre streamingtjenester som Netflix, HBO og Amazon Prime Video. Dens ydeevne er konsekvent og pålidelig; der er få eller ingen forsinkelser ved streaming. Den praler også af at have de hurtigste VPN-forbindelser i branchen. Med understøttelse af P2P-aktiviteter tillader ExpressVPN download af torrentfiler uden problemer. 

Dets hovedkvarter er på De Britiske Jomfruøer, hvilket giver brugerne ro i sindet angående privatliv. ExpressVPN gør alt i sin magt for at sikre, at det beskytter sine brugere. En streng No-Log Politik, håndhævet af alle servere, der kun kører på RAM, viser denne VPN’s seriøsitet i at holde dig sikker.

En 256-bit krypteringsciffer, en 4096-bit RSA nøgle og SHA-512 godkendelse arbejder sammen for at sikre, at der er en solid barriere mellem dine data og enhver uautoriseret enhed. ExpressVPN anbefaler kun at bruge sikre VPN-protokoller. Den understøtter OpenVPN, IKEv2 og dens Lightway-protokol. Den har også Tor over VPN, Split Tunneling og en Kill Switch. 

Med native applikationer til de største operativsystemer og manuel installationsstøtte til andre, er ExpressVPN kompatibel på tværs af platforme. Med denne VPN har du adgang til tre abonnementsplaner, en 30-dages refusionspolitik, og du kan forbinde til fem enheder samtidigt. 

Eksklusivt tilbud til Techrobot-læsere: $6.67Måned (Spar 49% + Få 3 måneder gratis)

Penge-tilbage-garanti

Billigste løsning

NordVPN

Samlet score: 9.6

  • Utroligt hurtige servere
  • Fantastiske sikkerhedsfunktioner
  • Bekræftet nul-log-politik
  • Fjern blokering af streamingplatforme

Penge-tilbage-garanti

Næste på listen er denne budgetvenlige premium VPN med mange funktioner. NordVPN har et omfattende servernetværk, der dækker 59 lande. Denne VPN’s over 5400 servere vil hjælpe dig med at komme forbi geografiske begrænsninger, der forsøger at holde dig tilbage fra at få adgang til dine foretrukne DAZN-kanaler. Den kan også hjælpe dig med at omgå censur på samme tid. 

NordVPN understøtter torrenting, og dets servere tillader enhver P2P-aktivitet. Så du kan downloade torrentfiler og også spille alle spil, der bruger P2P-teknologi. Det er også en af de hurtigste VPN-tjenesteudbydere, da det tillader dig at streame i Ultra HD. Med ingen begrænsninger på båndbredde og hastighed vil du nyde at bruge NordVPN til at se shows på DAZN. 

Panama huser NordVPN’s hovedkvarter, hvilket sikrer, at nysgerrige regeringer ikke har nogen autoritet over kundernes data. Med Panamas venlige privatlivslove opererer NordVPN under en streng Ingen-Log Politik uden frygt for konsekvenser. Denne VPN-tjeneste har også bestået to revisioner for at verificere, at den virkelig ikke gemmer nogen logs.

NordVPN’s robuste sikkerhedsfunktioner inkluderer en 256-bit krypteringsciffer, Double VPN, Tor over VPN, forklædte servere og sikre VPN-protokoller—OpenVPN, NordLynx og IKEv2. Den tilbyder også CyberSec, en sikkerhedspakke, der forhindrer malware og annoncer i at infiltrere din enhed. 

Du kan bruge NordVPN på mange enheder, da det har tilpassede applikationer til nogle og manuelle guider til andre. Det tilbyder også et 24/7 supportteam, forbindelse til seks enheder på samme tid, og budgetvenlige abonnementsplaner. Derudover har det en 30-dages pengene-tilbage-garanti, du kan udnytte. 

Bedste tilbud: $2.99Måned (Spar 67% + Få 2 år med 67% rabat + unikke gaver)

Penge-tilbage-garanti

Bedst til at forbinde flere enheder

Surfshark

Samlet score: 9.5

  • Tillader ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Integrerer Stealth-tilstand
  • Multihop-funktion tilgængelig
  • Mere end 3.000 servere

Penge-tilbage-garanti

Surfsharks tilstedeværelse i 65 lande, inklusiv lande hvor DAZN ikke er begrænset, gør det attraktivt for brugere der søger en pålidelig VPN-tjeneste til en god pris. Med servere i Canada, Italien, Spanien, Østrig, Japan, Tyskland, Schweiz og USA, giver Surfshark nem adgang til DAZN globalt. 

Streaming i høj kvalitet kræver en hurtig forbindelse og ubegrænset båndbredde, hvilket Surfshark leverer. Ved at bruge Surfshark får du adgang til et hurtigt og pålideligt netværk. Du kan se dine foretrukne sportskanaler med lidt eller ingen buffering. Desuden vil streaming i Full HD eller Ultra HD blive en almindelig begivenhed. 

Med en Camouflage Mode, en NoBorders Mode og en warrant canary, sigter Surfshark mod at tilbyde den ultimative beskyttelse af dit privatliv. Det har sit hovedkvarter på De Britiske Jomfruøer, og dets servere kører under en stram No-Log Politik. Surfshark har også tilbudt en betalingsplatform for sine brugere, der ejer visse kryptokurver. 

Du har kraftfulde sikkerhedsfunktioner, der beskytter dine data, inklusive AES-256 kryptering, Double VPN, indbygget lækagebeskyttelse og en Kill Switch. Surfshark, ligesom enhver premium VPN-tjeneste, bruger sikre VPN-protokoller (OpenVPN, WireGuard, Shadowsocks og IKEv2). CleanWeb, en annonceblokerer, er også en del af dine sikkerhedsmuligheder. 

Der er ikke mange enheder, som Surfshark ikke understøtter. Dens månedlige plan er dyr til $12.95, men for funktioner såsom et ubegrænset antal af samtidige forbindelser og en 30-dages refusionspolitik, vil du få værdi for dine penge. Den har også andre prisvenlige planer. 

Bedste tilbud: $2.49Måned (Spar 79% + Få 2 måneder gratis)

Penge-tilbage-garanti

Bedste VPN med en gratis version

ProtonVPN

Samlet score: 9.0

  • Gratis version tilgængelig
  • Stærke sikkerhedsfunktioner
  • Pålidelig ingen-log-politik
  • Tillader Perfect Forward Secrecy

Penge-tilbage-garanti

ProtonVPN er en VPN-tjenesteudbyder, der har opbygget et ry for sit fokus på privatliv. Den har 54 lande, der tilsammen huser over tusind servere. Det er også den eneste VPN på denne liste, der har en helt gratis plan. Denne VPN er i stand til at fjerne blokeringen af DAZN og andre streaming-sider.

Selvom vi ikke kan klassificere ProtonVPN som en af de hurtigste, er den pålidelig og udfører arbejdet. Du vil sandsynligvis ikke have nogen problemer med streaming, og i nogle tilfælde kan du muligvis streame i Ultra HD. Dog er din internetudbyder den primære faktor for den hastighed, du opnår, når det kommer til hastighed. 

Leder du ikke længere, hvis du søger en VPN, hvor dit privatliv er hovedmålet. Schweiz er guldstandarden for lande, der fremmer privatliv, og ProtonVPN har sit hovedkvarter i Genève. Dette gør det muligt for dem at operere efter en standard No-Log Politik og sikrer, at brugernes data er sikre. Dets Secure Core servere gør det også yderst vanskeligt for internetudbydere at overvåge din forbindelse.

ProtonVPN indeholder også formidabel sikkerhedsfunktioner, herunder 256-bit kryptering, Tor over VPN, indbygget lækagebeskyttelse og en Kill switch. Den bruger også en 4096-bit RSA nøgle og SHA384 til autentifikation. Derudover bruger ProtonVPN kun sikre IKEv2/IPSec og OpenVPN. 

Du kan bruge ProtonVPN på flere styresystemer. Alle tilpassede applikationer er open-source, og SEC Consult har bekræftet, at de er sikre. ProtonVPN har fire abonnementsplaner og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. 

Bedste tilbud: $4.99Måned (Spar 50%)

Penge-tilbage-garanti

Tilbyder den bedste pengene-tilbage-garanti

CyberGhost

Samlet score: 8.8

  • 45 dages pengene-tilbage-garanti
  • Mere end 7.000 pålidelige servere
  • Streng nul-log-politik
  • Stærke sikkerhedsfunktioner

Penge-tilbage-garanti

CyberGhost’s servernetværk er bemærkelsesværdigt. Otteogfirs lande huser mere end 6700 servere. Dets imponerende servernetværk betjener DAZN-abonnenter, der ønsker at omgå geografiske begrænsninger, fremragende. Med servere i Europa, Amerika, Asien og andre områder giver Cyberghost dig nem adgang til flere streamingtjenester og blokeret indhold.

Den understøtter aktivt enhver P2P-aktivitet, så du kan downloade torrents uden nogen begrænsninger. Du har også adgang til streams af høj kvalitet, da CyberGhost tilbyder ubegrænset båndbredde og hurtige forbindelser. Når det kommer til ydeevne, er denne VPN hver en krone værd, du investerer i den. 

CyberGhosts hovedkvarter i det privatlivsvenlige Rumænien gør det muligt for dem at følge deres No-Log Politik uden regeringsindblanding. Som CyberGhost-bruger har du adgang til deres NoSpy-servere, som tilbyder total anonymitet. Deres servere er krypterede og fungerer kun på flygtig hukommelse. De udgiver også regelmæssigt en gennemsigtighedsrapport. 

I forsvar mod ondsindede angreb bruger CyberGhost militærgrad kryptering sammen med perfekt fremadrettet hemmeligholdelse for at holde angribere væk. Det understøtter WireGuard, OpenVPN og IKEv2. Du kan bruge nogen af disse protokoller, da de holder dine data sikre. CyberGhost-brugere har også adgang til app-beskyttelse, Tor over VPN, en Kill Switch, og en Split Tunneling funktion.

CyberGhost er kompatibel på tværs af platforme, tilgængelig på forskellige operativsystemer og enheder. Det har en af de mest overkommelige abonnementspakker blandt premium VPN’er. Derudover kan hver abonnent bruge det på syv enheder samtidigt. CyberGhost tilbyder også en 45-dages pengene-tilbage-garanti på sine abonnementspakker, undtagen den månedlige.

Bedste tilbud: $1.9Måned (Spar 84%)

Penge-tilbage-garanti

En solid veteran

HideMyAss

Samlet score: 8.5

  • Gratis prøveperiode af tjenesten
  • Kraftfulde sikkerhedsfunktioner
  • 256-bit AES-kryptering
  • 2,79 $/måned (spar 75%)

Penge-tilbage-garanti

HMA’s serverflåde er fordelt over mere end 200 lande globalt. Den har over 1000 servere, som brugere kan bruge til at omgå internetcensur og få adgang til geografisk begrænset indhold. HMA har servere i USA, Tyskland, Italien, Holland, Schweiz, Storbritannien osv. Med HMA har du adgang til ikke kun DAZN, men også andre streamingtjenester, der er geoblokerede.

Med understøttelse af P2P-aktiviteter opfordrer HMA til at downloade torrents, men ikke til at bryde loven i processen. Alle servere på tværs af dets over 200 lokationer understøtter torrenting, men det har P2P-optimerede servere for bedre ydeevne. HMA’s Lightning Connect forbinder dig automatisk til de hurtigste servere. Denne VPN leverer fremragende hastighed på tværs af sit netværk.

Storbritannien er en del af en fælles overvågningsdelingspagt med andre lande i 14 Eyes Alliance. På trods af at være baseret i Storbritannien, overholder HMA nu en gennemsigtig No-Log Politik. Den gemmer kun datoen for din forbindelse til en server og mængden af data, du bruger. Dog sletter den disse oplysninger efter femogtredive dage. 

HMA tilbyder robust sikkerhed, da det bruger militærgrad 256-bit kryptering. Du har også mulighed for at vælge mellem OpenVPN, L2TP/IPSec og PPTP. Vi anbefaler OpenVPN på grund af dets sikkerhed, pålidelighed, stærke open-source fællesskab og hastighed. HMA tilbyder også en Kill Switch, Split Tunneling, DDoS-beskyttelse og private DNS-servere. 

At beslutte, hvilken enhed du skal bruge HMA på, vil ikke være et problem, da det er kompatibelt på tværs af platforme. Det er også overkommeligt, og du kan bruge det på fem eller ti enheder samtidigt, afhængigt af dit abonnementsplan. 

Bedste tilbud: $2.79Måned (Spar 75%)

Penge-tilbage-garanti

Bedst til Android

PrivateVPN

Samlet score: 9.3

  • Avancerede konfigurationsindstillinger
  • Fjern blokering af begrænsede platforme
  • Kompatibel med de fleste enhedstyper
  • Understøtter protokollerne OpenVPN, L2TP og IPSec

Penge-tilbage-garanti

PrivateVPN’s mere end 200 servere spredt ud over 60 lande kan hjælpe dig med at omgå geografiske begrænsninger på populære streamingtjenester, herunder DAZN. Det har servere i alle større regioner i verden, med mange af dem i Europa. På trods af sit lille servernetværk, får det arbejdet gjort med få eller ingen problemer. 

I forhold til ydeevne skiller PrivateVPN sig ud. Det har designet sit globale netværk for at give brugerne hurtige og pålidelige forbindelser. Med denne VPN-tjeneste kan du streame programmer på DAZN i høj videokvalitet, såsom Full HD eller 4k Ultra HD. Hastigheden falder dog drastisk, når du forbinder til servere, der geografisk er langt fra din placering.

Sverige huser hovedkvarteret for PrivateVPN. Sverige er medlem af 14 Eyes Alliance. På trods af at hovedkvarteret ligger i et land, der er medlem af en overvågningsdelingsaftale, overholder PrivateVPN en vandtæt No-Log Politik. Den gemmer ikke brugernes internet historik. Du kan også betale med kryptocurrency, hvis du ønsker at forblive anonym.  

Sikkerhedsmæssigt bruger PrivateVPN sikre VPN-protokoller sammen med en uigennemtrængelig krypteringsciffer—AES-256. OpenVPN, IKEv2, IPSec og andre VPN-protokoller er tilgængelige til brug. Den inkluderer også en Kill Switch, Stealth Mode og indbygget lækagesikring for at holde dine data sikre og skjulte om nødvendigt. 

PrivateVPN er kompatibel på tværs af platforme. Du kan bruge det på Windows, Linux, iOS, macOS, Android og andre enheder. Det giver også installationsinstruktioner til dem, der har brug for hjælp. Det er overkommeligt og tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle abonnementsplaner.

Bedste tilbud: $2.00Måned (Spar 85% + 24 måneder gratis)

Penge-tilbage-garanti

Skal jeg bruge en gratis VPN til DAZN?

Gratis VPN’er har ofte begrænsninger. Mens nogle af dem kan lykkes med at fjerne blokeringen af streaming-sider, er det sandsynligt, at du vil få en dårlig oplevelse. På mange måder er det bedre at bruge en anerkendt betalt VPN-tjeneste til DAZN. Lad os se på nogle begrænsninger ved VPN-tjenester. 

1. Hastighed og Båndbredde

For at nyde en streamingtjeneste som DAZN, skal du have høj eller ubegrænset båndbredde og en hurtig forbindelse. Mange gratis VPN’er tilbyder ikke dette. Derfor kan de gøre oplevelsen af at se dine yndlingskanaler på DAZN forfærdelig.

2. Sikkerhed

De fleste gratis VPN’er er usikre at bruge. Ondsindede aktører kan udnytte efterspørgslen på gratis VPN’er til at udvikle en, der installerer malware på din enhed. I et andet tilfælde kan de sælge dine data til den højest bydende for at tjene penge, da de ikke tjener noget ved at tilbyde en gratis service. De mangler også robuste sikkerhedsfunktioner.

3. Evnen til at Omgå Blokeringer

Gratis VPN’er vil sandsynligvis have svært ved at fjerne blokeringer på populære streamingtjenester som DAZN. Disse streamingsteder leder regelmæssigt efter nye måder at blokere VPN-tjenester på. De fleste gratis VPN’er har ikke den avancerede teknologi, der kræves for at omgå nogle af disse IP-blokeringer.

Ofte stillede spørgsmål om de bedste VPN’er til DAZN

Hvad er den bedste VPN til DAZN?

ExpressVPN er den bedste VPN til DAZN. Den har et omfattende netværk, der kan give dig mulighed for at se DAZN fra hvor som helst i verden. Derudover har den superhurtige og pålidelige servere, der vil holde dig sikker og sikre en behagelig oplevelse. Desuden er ExpressVPN kompatibel på tværs af platforme og har et altid tilgængeligt supportteam.

Hvilke skridt skal jeg tage for at bruge en VPN til DAZN?

Først skal du vælge en pålidelig premium VPN-tjeneste, såsom dem ovenfor. Efter at have foretaget dit valg, abonner på en betalingsplan og download applikationen til din enhed. Det næste skridt er at installere VPN’en, logge ind med dine legitimationsoplysninger og forbinde til en server i et land, hvor DAZN er tilgængeligt. Til sidst skal du gå over til DAZN, logge ind på din konto og se dine yndlingskanaler.

Er privatlivspolitikken for en DAZN VPN vigtig?

Ja, privatlivspolitikken for en DAZN VPN er vital, fordi den bestemmer, hvad der sker med dine data. Enhver VPN’s privatlivspolitik bør angive, om og hvorfor de gemmer dine data. Dette skyldes, at nogle VPN’er videregiver data til tredjeparter, og du kan utilsigtet acceptere det, hvis du ikke læser privatlivspolitikken. 

Er det sikkert at bruge en VPN til DAZN?

Ja, det er for det meste sikkert at bruge en VPN til DAZN. Det afhænger dog helt af den VPN-service, du bruger. Nogle VPN-tjenester er ikke pålidelige eller troværdige, især gratis VPN’er. At bruge sådanne VPN’er kan være usikkert. På den anden side vil brugen af en pålidelig VPN-service som de ovennævnte holde dig sikker på DAZN.

Hvor mange enheder kan jeg se DAZN på med en VPN?

DAZN-abonnenter kan bruge en enkelt konto på seks enheder. Dog har VPN’er forskellige politikker, når det kommer til flere forbindelser. For eksempel tillader ExpressVPN seks samtidige forbindelser per abonnementskonto, NordVPN tillader én mere end ExpressVPN, og Surfshark er ligeglad, hvis du forbinder til hundrede enheder.

Konklusion

Da DAZN nu er tilgængelig i mange lande, bruger flere mennesker deres tjenester til at streame deres foretrukne sportskanaler. VPN-tjenesterne ovenfor vil beskytte dig mod dårlige aktører og give dig adgang til DAZN, hvis det er blokeret i dit land. ExpressVPN’s enorme pålidelige servernetværk, hurtige forbindelseshastigheder og robuste sikkerhedsfunktioner gør det til den bedste VPN, du kan bruge til DAZN. Der er andre budgetvenlige VPN’er ovenfor, hvis du ikke har råd til ExpressVPN. Nu kan du gå videre til at streame din foretrukne sportskanal på DAZN.