5 Beste Gratis VPN-tenester for PS4 i 2024 (Fullt Testa for Speling) - TechRobot

5 Beste Gratis VPN-tenester for PS4 i 2024 (Fullt Testa for Speling)

Spelarar vil gjere kva som helst berre for å få den beste spelopplevinga mogleg. Det er forståeleg, med tanke på kor avslappande og underhaldande videospel er. Prislappar på PlayStation 4 spel varierer frå land til land. Det er berre økonomisk å gå for det billegare alternativet. I eit anna tilfelle, kan du ønskje å løyse inn eit PlayStation gåvekort som berre er gyldig i ein spesifikk region. For det, er tenesta til eit Virtuelt Privat Nettverk (VPN) nødvendig.

Dei fleste gongene gir utviklarar ut nye versjonar av spel i visse regionar først, før dei gjer det tilgjengeleg for andre. For å få tilgang til dette geografisk avgrensa innhaldet tidleg, treng du tenestene til ein VPN, og eit godt tal av desse VPN-ane kan vere tilgjengelege for deg gratis.

Risikofrie VPN-ar er dei beste å velje. Dei er VPN-ar av høg kvalitet som fungerer effektivt på personvern, tryggleik og opplåsing av geografisk avgrensa innhald. Dei er merka som «risikofrie» fordi dei tilbyr ein 100% risikofri pengane-tilbake-garanti for eit fastsett tal dagar. På den andre sida tilbyr heilt gratis VPN-ar gratis plattformar med ein viss mengde nettlesardata. Detaljar vil bli diskutert vidare i denne omtalen.

Beste risikofrie VPN-ar

Desse VPN-ane tilbyr dei beste tenestene. Frå tryggleiken og privatlivet ditt til serverfart og evna til å opne blokkeringar, er dei dei beste du kan få. Dei same funksjonane som er tilgjengelege på den premium, betalte versjonen er dei same funksjonane som er tilgjengelege på den gratis versjonen.

Sjølv om dei ikkje er heilt gratis, får du nytte av premiumtenester i praksis gratis for eit spesifisert tal på dagar. Dei kjem anten med gratis prøveperiodar eller pålitelege pengane-tilbake-garantiar. Nokre tilbyr til og med begge delar.

Dei topp 2 risikofrie VPN-ane blir diskuterte som følgjer:

Totalt sett best i testene våre

ExpressVPN

Samlet poengsum: 9.8

 • Superraske servere
 • AES 256-biters kryptering
 • Støtter den private protokollen Lightway
 • Pengene tilbake-garanti

Pengene-tilbake-garanti

Sjølv om det har ubegrensa båndbreidde på over 3,000 fartsoptimaliserte serverar i 160 lokasjonar, kompromissar ikkje ExpressVPN tryggleiken sin på nokon måte. Det tilbyr AES-256 militærgrad kryptering som held tilkoblinga di sikker og usynleg for cyberkriminelle. Denne VPN-en held ikkje på loggen over aktiviteten din, DNS-forespurnader, eller nokon andre data som kan brukast til å identifisere deg eller lokasjonen din. Dermed er personvernet og anonymiteten din garantert. ExpressVPN har ein fartstestfunksjon som hjelper deg med å bestemme kor rask ein server er. Så du treng ikkje å velje serverar tilfeldig, den har blitt fullstendig optimalisert for komforten din.

Denne leverandøren handterer geografiske restriksjonar ganske utruleg. Den gir deg enkelt tilgang til avgrensa innhald. På denne måten kan du få ein virtuell adresse og nyte online PS4-spel som berre er tilgjengelege i utlandet. ExpressVPN har programvare synkronisert for trådlause ruterar og PC-ar. Du kan enkelt koble PS4-konsollen din til ruteren eller PC-en din for å nyte den beste online speleopplevinga nokon gong.

Denne tenesta har ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti på alle planane sine. Så du kan abonnere på ein plan og før slutten av dei første 30 dagane av abonnementet, be om refusjon. Kundestøtta deira er tilgjengeleg 24/7 også via live chat, så dine førespurnader, førespurnader og klager vil bli handtert på ein høveleg måte.

Eksklusivt tilbud til Techrobots lesere: $6.67Måned (Lagre 49% + Få 3 måneder gratis)

Pengene-tilbake-garanti

Det billigste alternativet

NordVPN

Samlet poengsum: 9.6

 • Utrolig raske servere
 • Fantastiske sikkerhetsfunksjoner
 • Verifiserte retningslinjer mot loggføring
 • Opphever blokkering av strømmeplattformer

Pengene-tilbake-garanti

NordVPN har over 5,000 ultraraske tenarar. Desse tenarane er spreidde over 59 land i verda. Denne VPN-tenesta forstår kor irriterande buffering er. Så, i tillegg til ultraraske tenarar, kjem den med ubegrensa bandbreidde som tyder at du kan laste opp og ned ubegrensa med data, ulikt nokre andre VPN-er som berre lar deg laste opp og ned ein avgrensa mengde data. Dette gir deg også forsikringa om aldri å måtte oppleve forseinkingar når du spelar spel.

Det har militærgradert kryptering og vern mot brytarfall. NordVPN kanaliserer internett-trafikken din gjennom ein hemmeleg krypteringstunnel og maskerer framleis IP-adressa di. Det er som å passere gjennom ein skjult rute og framleis ha på seg ein forkledning. IP-maskeringa sikrar også at du kan få tilgang til geografisk avgrensa innhald utan problem. NordVPN held ikkje loggar over nokon data, spesielt dei som kan brukast til å identifisere deg. Med dette er du tryggare.

Du kan enkelt installere NordVPN på PC-en din og kople PS4-konsollen din til hotspotet sitt. Denne tilkoplinga gjer speleopplevinga di heilt trygg og privat, samtidig som du også får kjøpe spel som er avgrensa til regionar i utlandet. For å toppe det heile, tilbyr NordVPN ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti på kva som helst plan du abonnerer på. Pass berre på at du ber om refusjon før dei 30 dagane er omme. Då vil du definitivt få full refusjon.

Beste tilbud: $2.99Måned (Lagre 67% + Få 2 år med 67 % rabatt + unike gaver)

Pengene-tilbake-garanti

Beste Helt-Gratis VPN-ar

Med overfloda av gratis VPN-ar på marknaden, er det å få tak i ein påliteleg, ærleg og truverdig gratis VPN eit stort problem for brukarane. Har du nokon gong lurt på korleis gratis VPN-ar genererer inntektene sine? Det er ein forretning. Dei kan ikkje mogleg gi millionar av brukarar heilt gratis tenester. Det kjem alltid med ein hake.

Mange gratis VPN-ar set ei grense anten for tilkoplingshastigheit, båndbreidde, eller talet på tilgjengelege tenarar. Dei kan kanskje ikkje ein gong få tilgang til geografisk avgrensa innhald som dei hevdar. Av og til kompromitterer desse VPN-ane personvernet ditt ved å selje dine private data til ISP-ar og hackarar. På den lysare sida diskuterer denne omtalen dei beste, trygge og pålitelege gratis VPN-ane, sjølv om dei kjem med nokre få restriksjonar her og der.

Beste VPN med ein gratis versjon

ProtonVPN

Samlet poengsum: 9.0

 • Gratis versjon tilgjengeleg
 • Sterke sikkerheitsfunksjonar
 • Påliteleg politikk for ingen loggar
 • Tillèt Perfect Forward Secrecy

Pengene-tilbake-garanti

Denne sveitsbaserte VPN-en har 900+ raske tenarar i 50+ land. Hovudkontoret ligg i Sveits — dette er ein god ting fordi Sveits har svært strenge personvernlover og ligg utanfor jurisdiksjonen til Den europeiske unionen og USA. I denne samanhengen er ikkje ProtonVPN forplikta til å gi nokon dine private data. For å forsegle dette, er dette ein no-logs VPN-teneste. Med AES-256-kryptering, kill switch og alltid-på-funksjonar, er denne VPN-en optimalisert for toppsikkerheit.

Om du mister tilknytinga til tenaren, vil drepebrytaren avslutte datatrafikken din, og funksjonen som alltid er på, koplar deg automatisk til tenaren igjen. På denne måten er du alltid trygg. ProtonVPN har ubegrensa båndbreidde som eliminerer tidkrevjande buffring medan du spelar dei mest interessante oppdraga på PS4-en din. Å ha ProtonVPN på rutaren eller PC-en din beskyttar alle tilknytte einingar, inkludert PS4-konsollen din.

Den gratis versjonen gir deg tilgang til 3 land (Japan, Nederland og USA) med gjennomsnittleg fart. Du kan oppgradere til eit betalt abonnement for å få tilgang til alle 50+ land, 10 samtidige tilkoplingar og avanserte funksjonar. Den har òg ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti på dei betalte planane.

Beste tilbud: $4.99Måned (Lagre 50%)

Pengene-tilbake-garanti

VPN med dei beste serverane

Hotspot Shield

Samlet poengsum:

 • Super-rask serverfart
 • Merkbar opningsdyktigheit
 • Intuitivt brukargrensesnitt

Pengene-tilbake-garanti

Hotspot Shield har over 3,200 lynraske serverar i 80+ land. Desse raske serverane er komplementerte av militærgradert kryptering og andre tryggleiksfunksjonar tilgjengelege på denne VPN-en. Hotspot Shield held ikkje loggar over nettlesaraktiviteten din. Så, denne VPN-en er ganske trygg for deg.

Den grunnleggjande versjonen er heilt gratis, men du kan berre kople deg til virtuelle tenarar i USA. I tillegg kjem den gratis versjonen med ein anstendig nettlesarhastigheit og ei avgrensa båndbreidde på 500MB dagleg, som legg seg opp til omtrent 15GB per månad. Sjølv om ein slik avgrensa datamengde ville vore flott for nettlesing, er det ikkje godt nok for strøyming. Om du skal spele Ultimate FIFA på PlayStation 4 din over ein rimeleg periode, vil du definitivt trenge meir enn den tildelte datamengda.

Den premium versjonen er flott for strøymingspraksisar, så du kan oppgradere til den og dra nytte av deira 45-dagars pengane-tilbake-garanti. Hotspot Shield støttar alle operativsystemplattformar og er enkel å bruke og hjelper deg framleis med å få tilgang til geoblokkert innhald.

Beste tilbud: $7.99Måned (Lagre 38% + Gratis )

Pengene-tilbake-garanti

Best for Android

PrivateVPN

Samlet poengsum: 9.3

 • Avanserte konfigurasjonsinnstillingar
 • Avblokkerer begrensede plattformer
 • Kompatibel med de fleste enhetstyper
 • Støttar OpenVPN, L2TP og IPSec-protokollar

Pengene-tilbake-garanti

Sjølv om 150+ tenarar i 60 land kan virke lite samanlikna med andre sine, gjer PrivateVPN opp for det med sine krypteringsfunksjonar. Denne VPN-en brukar 2048-bit med AES-256 militærgradskryptering. Med sin null-data-loggføringspolitikk får aldri PrivateVPN ein gong vite kva du gjer på nettet. Så, det er ingen måte dei kan selje deg ut på. Den har også IPv6 lekkasjebeskyttelse som held deg trygg sjølv når servertilkoblingen din fell ut. Lekkasjebeskyttelsen blokkerer alle vegar som kan lekke dataa dine ut til snokar.

I tillegg maskerer PrivateVPN IP-adressa di og tilbyr ubegrensa båndbreidde og veldig anstendig fart, noko som gjer at du ikkje treng å bekymre deg for buffering, trege nedlastingar og tidsavbrot i økta. Denne VPN-en brukar ikkje vanlege frilans kundeservicerepresentantar. Utviklarane deira har ansvar for kundestøtta. Så, du får snakke direkte med dei som har ansvar for heile teknikken.

PrivateVPN har ein 7-dagars gratis prøveversjon som tilbyr alle funksjonane diskutert, og også ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti. Alle desse funksjonane utfyller kvarandre for å gi deg tilgang til å spele dine favoritt PS4 kampspel på nettet utan nokon reell kostnad.

Beste tilbud: $2.00Måned (Lagre 85% + 24 måneder gratis)

Pengene-tilbake-garanti

VPN med den beste politikken for ingen loggføring

Windscribe

Samlet poengsum: 8.3

 • Tilgjengeleg i over 60 land
 • Opnar for geografisk avgrensa plattformar
 • Tilbyr ein gratis versjon
 • Blokkerer annonser og skadevare

Pengene-tilbake-garanti

Windscribe har serverar med god fart i 63 land. Trass i at den ikkje kan konkurrere med dei aller beste premium VPN-ane, står Windscribe framleis som ein favoritt på kortlista over gratis VPN-ar. Denne VPN-en beskyttar surfehistorikken din mot internettleverandøren din, statlege etatar, og hackarar. Den oppnår dette ved å ikkje halde nokon loggar over nettlesingsdata som kan brukast til å identifisere deg. Den blokkerer òg annonser ved hjelp av R.O.B.E.R.T-verktøyet som du kan tilpasse etter eige ønske.

Windscribe gir deg ubegrensa tilgang til geoblokkert innhald. Med dette kan du få rabattar når du handlar på PlayStation sin nettbutikk. Dette er fordi, med den maskerte IP-adressa, handlar du som om du er i utlandet — når kjøpet er billegare. Denne VPN-tenesta stoppar potensielle datalekkasjar, særleg når du er kopla til eit offentleg WiFi-nettverk.

Det bør merkast at den gratis versjonen gir deg 10GB trafikkdata per månad og tilgang til tenarar i heile 10 land, mykje meir enn det andre gratis VPN-ane tilbyr. I tillegg får du 1GB trafikkdata kvar månad for kvar henvisning du gjer. Og om brukaren du har henvist registrerer seg for ein Pro-konto, får du også den same Pro-versjonen gratis. Det er tilgjengeleg for PC-ar og ruterar.

Beste tilbud: $4.08Måned (Lagre 60% + 1 måned gratis)

Pengene-tilbake-garanti

Tilknytt: Beste VPN-ane for fjernarbeidarar & frilansarar for å arbeide frå kvar som helst

Truleg den billigaste VPN-leverandøren

Hide.me

Samlet poengsum: 9.1

 • Avansert IP-lekkasjebeskyttelse tilgjengeleg
 • Over 1,800 serverar i 72 land
 • AES 256-bit kryptering
 • Tilbyr ein heilt gratis versjon

Pengene-tilbake-garanti

Denne VPN-en tilbyr deg opptil 1,800 serverar i 72 lokasjonar. På den gratis planen har du derimot berre tilgang til 5 av desse lokasjonane. Hide.Me tilbyr avanserte tryggleiksfunksjonar og digitalt personvern, og held den verkelege IP-adressa di skjult. Den hjelper deg med å omgå geografiske restriksjonar og leverer innhaldet til deg som om du var i regionen der slikt innhald opphavleg er tilgjengeleg.

Hide.Me helder ein streng ingen-loggar-policy og køyrer på den sterke AES-256-krypteringa. Den har nokre andre avanserte personvernfunksjonar som gjer nettoppspelopplevinga di sikker. Ein av desse funksjonane er avansert IP-lekkasjebeskyttelse. Den har ein split tunneling-funksjon som lar deg velje appane du vil ha tilgang til internettet direkte, medan konsollen din framleis går gjennom det sikre nettverket og gir deg ein godt kryptert nettoppspeloppleving.

Det 24-månaders premiumabonnementet kjem med 2 gratis månader og ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti. Den gratis versjonen på den andre sida krev ikkje registrering av kredittkort. Det er enkelt. Det er tilgjengeleg for PC-ar som du kan koble til PlayStation-konsollen din utan stress.

Beste tilbud: $4.99Måned (Lagre 61%)

Pengene-tilbake-garanti

Er gratis VPN-tenester gode?

Så mykje som gratis ting freistar, er ikkje alt som glitrar gull. På ein eller annan måte vil du definitivt betale på ein måte. Ein eller fleire av ting som serverfart, tryggleik, privatliv og databruk vil definitivt bli kompromittert. Fleirtalet av desse gratis VPN-ane klarar ikkje å konsekvent opne opp for geografisk avgrensa innhald. Dei fleste gongane opnar dei det ved ein tilfeldigheit.

Gratis VPN-ar er ikkje heilt pålitelege. Dei er vanlegvis ikkje 100% ærlege med informasjonen dei gir deg om tenestene sine. Det er betre å gå for det tryggare alternativet — risikofrie VPN-ar. Desse VPN-ane er fullt optimaliserte og dei er ærlege med detaljane. Det er berre logisk at du stolar meir på risikofrie VPN-ar fordi du kan vere trygg på at du betalar for noko som er verdt det. Og om du synest ein spesiell VPN er for dyr, er det mange andre risikofrie alternativ du kan vurdere til lågare prisar.

Funksjonar å sjå etter i ein gratis VPN

 1. Tilgjenge på tenarar — Tilgjenge på tenarar avgjer kva geografisk avgrensa innhald ein VPN kan opne opp for.
 2. Serverfart — Uavhengig av kor sikker VPN-en er, gjer treg tilkopling og buffering ein forferdeleg speleoppleving.
 3. Personvern og Sikkerheit — Teknisk sett heile grunnlaget for å bruke ein VPN.
 4. Månadleg datagrense — Kor mykje data ein gratis VPN lar deg laste opp og ned per månad tyder på kva VPN-en kan brukast best til.
 5. Plattformar som er støtta — Det er viktig å vite om VPN-en du ønskjer har programvare for den føretrekte eininga di.

Korleis setje opp ein VPN for PS4

Å setje opp ein VPN på smarttelefonar eller datamaskiner er ganske enkelt. Men, vi kan ikkje seie det same for Sony sin PS4. Dette er fordi Sony sin PS4-plattform ikkje er kompatibel med VPNar. Så, du kan ikkje installere ein VPN-app på spelekonsollen din. Heldigvis er det likevel to effektive måtar å kome rundt dette problemet på.

Setje opp ein PS4 VPN via Ruterar

PS4-spelkonsollar får tilgang til internett gjennom ei ruter-tilkopling. Så, du kan installere ein VPN på rutaren din før du koplar til PS4-en din. VPN-tilkoplinga til rutaren din beskyttar då PS4-en din og alle andre tilkopla einingar. Likevel er ikkje alle ruterar kompatible med VPN.

Om din ikkje er det, kan det hende du må skaffe ein meir moderne ruter. Vanlegvis må du få tilgang til VPN-klienten på rutaren din frå innstillingane. Deretter må du skrive inn detaljane for VPN-tilkoblinga di, inkludert:

 • Brukarnamn 
 • Passord, og 
 • Din føretrekte VPN-tenaradresse 

Etter det kan du lagre desse endringane på rutaren din. Når du koplar PS4-en din til rutaren, vil du nyte VPN-tilkoblinga.

Setje opp ei PS4 VPN-tilkopling på datamaskina di

Du kan setje opp ei PS4 VPN-tilkopling gjennom Windows- eller Apple-datamaskina di. Du vil gjere PC-en din om til ein virtuell ruter for PS4-en din. Det er verdt å merke seg at du treng ein PC med ein Ethernet-kabel. Men, dersom eininga di ikkje har ein Ethernet-port, kan du alltid kjøpe ein USB-til-Ethernet-portadapter.

Følg stega nedanfor for å setje opp din PS4 VPN med ein Windows-datamaskin.

 • Registrer deg for og installer ein VPN på datamaskina di.
 • Kopla saman PC-en og PS4-en din med Ethernet-kabelen.
 • For Windows, opne Kontrollpanelet og finn Nettverk- og delingssenter.
 • Vel Endre adapterinnstillingar.
 • Høgreklikk på VPN-tilkoblinga og vel Eigenskapar.
 • Opna Deling-fanen og vel “Løyv andre nettverksbrukarar å kople seg til gjennom denne datamaskina si internettforbindelse”.
 • Vel Heimenettverkstilkobling og vel Ethernet-tilkoblinga di frå nedtrekksmenyen.
 • No kan du kople deg til din føretrekte VPN-tenar på PC-en din.
 • Start PS4-en din.
 • Klikk på Innstillingar > Nettverksinnstillingar > Sett opp internett-tilkopling.
 • Bruk ein LAN-kabel når du ser oppmodinga.
 • Vel Enkel som tilkoplingsmetode og vel Ikke bruk ein proxyserver.
 • Godta innstillingane, og byrja å bruka PS4-en din.

Ofte stilte spørsmål om å spele PS4 med ein VPN

Hva er det beste VPN-et for å spille PS4-spill med et VPN?

ExpressVPN er det beste VPN-et du kan bruke til å spille PS4-spill. Dette er fordi det konsekvent har vært på toppen av VPN-bransjen. Når det gjelder ytelse, bruker det robuste protokoller som kombinerer sikkerhet og ytelse for å sikre at du har få eller ingen problemer med å spille spill på PS4. I tillegg har det servere i 94 land. Dette betyr at du kan fjerne blokkeringen av landspesifikke spillbiblioteker på PS4. I tillegg sørger det alltid tilgjengelige supportteamet for å løse alle VPN-relaterte problemer du måtte støte på;

Kan et VPN påvirke tilkoblingshastigheten min på PS4?

Ja, et VPN vil påvirke tilkoblingshastigheten din på PS4. Overheadkostnadene som følger med kryptering, reduserer hastigheten. VPN-serveren som fungerer som et mellomledd, gjør også veien for dataene dine lengre. Dermed tar det lengre tid før dataene når frem til destinasjonen, noe som resulterer i redusert hastighet. Til tross for redusert hastighet har du ingen problemer hvis du bruker en av de beste VPN-tjenestene. Tvert imot, bruk av et gratis VPN eller et lavt rangert VPN vil ikke garantere 

Er det ulovlig å bruke et VPN for PS4?

Nei, det er ikke ulovlig å bruke et VPN for PS4. VPN-tjenester sikrer tilkoblingen din og er generelt akseptert i de fleste land i verden. Noen regjeringer bestemmer seg imidlertid for å blokkere eller kontrollere hvem som kan bruke VPN. I slike tilfeller er det loven som avgjør om bruk av VPN er ulovlig eller ikke. En viktig ting å merke seg er at en forbrytelse alltid vil være en forbrytelse uansett om du bruker et VPN eller ikke. En person som for eksempel hacker en PS4-konto med et VPN, er en kriminell person;

Hvilke spill kan jeg spille med et VPN på PS4?

Det er så mange spill du kan spille på PS4. Noen av dem er God of War, Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Warzone, Grand Theft Auto V, The Last of Us, Persona 5, Uncharted 4, Metal Gear Solid og The Witcher 3. Du finner mange andre spill i PlayStation Store.

Konklusjon

Dei gratis VPN-ane som er diskuterte i denne omtalen er langt meir imponerande enn mange andre på marknaden. Likevel, om du er ein gamer til sjela, er det i din beste interesse å velje risikofrie VPN-ar. Dette er fordi dei er raskare, meir sikre og meir effektive i å opne opp for geografisk avgrensa innhald. I tillegg kjem dei med ubegrensa båndbreidde og er generelt veldig pålitelege. Du kan framleis bruke desse VPN-ane av premium kvalitet gratis fordi dei begge kjem med ein risikofri pengane-tilbake-garanti. Ein risikofri VPN er vegen å gå.