Dei beste VPN-tenestene (Oppdatert: 2024) - TechRobot

Dei beste VPN-tenestene (Oppdatert: 2024)

I desse dagar treng du den beste VPN-en for å surfe på nettet. Dessverre kan den gjennomsnittlege personen lett bli eit bytte for nettkriminelle, hackarar, virus, skadevare og andre truslar. Det er difor det er essensielt å alltid prioritere ditt privatliv og tryggleik uansett kva du gjer på nettet.

Denne artikkelen fremhevar fem av dei beste VPN-ane på marknaden. Ver venleg og les vidare for å oppdage dei beste for gaming, torrenting, strøyming, opplåsing av innhald, osv. Dette er nokre av dei fremste VPN-alternativa i verda som er sikre på å beskytte deg mot eventuelle sårbarheiter som kjem din veg, og gir deg moglegheita til å beskytte PC-en din mot skadevare, virus og andre skadelege truslar.

Topp VPN i 2022

Billigaste alternativet

Beste VPN på Budsjett

Enklaste VPN å Bruke

Dei beste VPN-tenestene vurderte i 2024

Det er mange VPN-leverandørar på marknaden. Likevel har vi avgrensa lista til berre fem av dei best omtalte VPN-ane gjennom nøye forsking. Kva er du interessert i? Personvern, evna til å opne blokkeringar, høge hastigheiter, strøyming eller torrenting? VPN-ane på lista vår er oppgåva vaksne. Her er nokre av dei beste VPN-ane i 2024:

ExpressVPN: Den beste VPN-en på marknaden totalt sett

Totalt sett best i testene våre

ExpressVPN

Samlet poengsum: 9.8

 • Superraske servere
 • AES 256-biters kryptering
 • Støtter den private protokollen Lightway
 • Pengene tilbake-garanti

Pengene-tilbake-garanti

ExpressVPN har halde på førsteplassen sin i fleire år, takka vere sine framifrå tenester. Det har meir enn 3000 tenarar spreidde over 190+ stader rundt om i verda. Heile nettverket deira brukar TrustedServer-teknologi, som sikrar at det aldri finst nokon nettbaserte opptak av brukarane sine aktivitetar. I tillegg driv ExpressVPN også ein streng ingen-logg-policy.

Denne leverandøren tilbyr òg lynraske hastigheiter og påliteleg opplåsingsevne. Begge er viktige for å strøyme sømlaust og surfe på internett utan restriksjonar. I tillegg kan ExpressVPN omgå dei strengaste geografiske restriksjonane, inkludert den store brannmuren i Kina.

I tillegg er ExpressVPN svært sikker. Den brukar ein toppmoderne AES 256-bit krypteringsprotokoll og andre effektive sikkerheitsfunksjonar for å sikre at du ikkje blir offer for dei mange farane som finst på internett.

ExpressVPN er kompatibel med fleire einingar og støttar opp til fem samtidige tilkoplingar. Det har fleire abonnementsplanar du kan velje mellom avhengig av interessa di. Likevel, dei lengre planane er meir fordelaktige. Til dømes, om du vel 12-månaderspakken, får du ein bonus på tre gratis månader. I tillegg tilbyr ExpressVPN ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti på alle planane sine.

Fordelar

 • Robuste tryggingsfunksjonar.
 • Perfekt for torrenting.
 • Superb dekning av serverar.

Ulemper

 • Dyrare enn andre premium VPN-leverandørar.

Les vår fulle ExpressVPN-omtale.

Eksklusivt tilbud til Techrobots lesere: $6.67Måned (Lagre 49% + Få 3 måneder gratis)

Pengene-tilbake-garanti

NordVPN Beste VPN for Torrenting og Streaming

Det billigste alternativet

NordVPN

Samlet poengsum: 9.6

 • Utrolig raske servere
 • Fantastiske sikkerhetsfunksjoner
 • Verifiserte retningslinjer mot loggføring
 • Opphever blokkering av strømmeplattformer

Pengene-tilbake-garanti

Dette er ein nær konkurrent til førsteplassen til ExpressVPN. Dette er fordi NordVPN tilbyr lik kvalitet på tenesta og er like påliteleg som ExpressVPN. I tillegg er NordVPN basert i Panama, der det driv over 5000 tenarar i 60 land.

Med nokon av serverane sine er du garantert raske tilkoplingar uansett kvar du er. Sjølv om serverane deira ikkje dekkjer like mange stader som ExpressVPN, får du framleis tilgang til nesten kvar region. I tillegg er serverane til NordVPN utstyrte med NordLynx-protokollen deira for meir stabile og raskare tilkoplingshastigheiter.

Denne VPN-en er eit utmerka val for strøyming og torrenting utan problem. Du treng ikkje bekymre deg for fart eller båndbreiddegrenser. I tillegg kan du bruke denne VPN-en til å omgå geografiske restriksjonar på Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime, Disney+, HBO, og så vidare.

NordVPN gir òg eit ekstra lag med tryggleik. Det brukar militærgradert AES 256-bit kryptering for å halde inntrengande partar vekke frå dataa dine. Du får òg ein automatisk kill switch, Onion over VPN, Double VPN, delt tunnelering, osv. I tillegg har NordVPN nyleg lansert ein innovativ funksjon kalla Threat Protection.

I tillegg tek denne VPN-en ikkje personvernet ditt for gitt. Plasseringa er ideell fordi Panama har personvernvennlege lover. Også har NordVPN ein streng ingen-logg-policy.

NordVPN er kompatibel med alle dei store operativsystema som Windows, macOS, iOS og Android. Det har òg fleire attraktive abonnementstilbod og ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti.

Fordelar

 • NordLynx sikrar dei raskaste hastigheitene mogleg.
 • Førsteklasses tryggleik.
 • Høgt tal på tenarar.

Ulemper

 • Det er ganske dyrt.

Les vår fullstendige NordVPN-omtale.

Beste tilbud: $2.99Måned (Lagre 67% + Få 2 år med 67 % rabatt + unike gaver)

Pengene-tilbake-garanti

Surfshark Beste Budsjettvennlege VPN

Best for tilkobling av flere enheter

Surfshark

Samlet poengsum: 9.5

 • Tillater et ubegrenset antall samtidige tilkoblinger
 • Integrerer Stealth-modus
 • Multihop-funksjon tilgjengelig
 • Mer enn 3000 servere

Pengene-tilbake-garanti

Surfshark er ein av dei få VPN-leverandørane som tilbyr premiumtenester til overkommelege prisar. Det er ein ideell VPN for torrenting, gaming, strøyming osv. Denne lette VPN-en si ytelse er tett rangert med toppval som ExpressVPN og NordVPN.

Den driv over 3200 tenarar i 65 land. Desse tenarane er optimaliserte for å gi lynraske hastigheiter. Dei er utmerka for å opne opp for geografisk avgrensa innhald på Netflix, Disney+, BBC iPlayer, osv. Med WireGuard kan du seie farvel til buffering eller forseinkingar.

Surfshark er fullpakka med ei rekkje nyttige tryggleiksfunksjonar. Du får den nyaste bransjestandarden AES 256-bit kryptering, ein automatisk kill switch, delt tunnelering, MultiHop, og VPN-protokollar som OpenVPN og IPSec. Desse funksjonane garanterer at du er beskytta medan du er tilkobla nokon av VPN-tenaren.

Vidare er ein av dei største attraksjonane med Surfshark at den tillèt ubegrensa samtidige tilkoplingar med eitt aktivt abonnement. Dette betyr at du kan få mest mogleg verdi medan du betalar mindre. I tillegg tilbyr Surfshark ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti. Du kan bruke VPN-en og be om full refusjon dersom du avsluttar planen din innanfor perioden. Surfshark er utmerka for alle som ønskjer ein budsjettvennleg VPN utan å gå på kompromiss med kvaliteten på tenesta.

Fordelar

 • Ubegrensa samtidige tilkoplingar.
 • Budsjettvennleg.
 • Raske tilkoplingar.

Ulemper

 • Seinare OpenVPN-fartar.

Les vår fulle SurfShark VPN omtale.

Beste tilbud: $2.49Måned (Lagre 79% + Få 2 måneder gratis)

Pengene-tilbake-garanti

CyberGhost Beste Nybyrjarvennlege VPN

Tilbyr den beste pengene-tilbake-garantien

CyberGhost

Samlet poengsum: 8.8

 • 45 dagers pengene tilbake-garanti
 • Mer enn 7 000 pålitelige servere
 • Strenge retningslinjer mot loggføring
 • Strenge sikkerhetsfunksjoner

Pengene-tilbake-garanti

CyberGhost har vore med oss i fleire år og har halde på ein topplassering på grunn av sine mange fantastiske funksjonar og pålitelege VPN-teneste. Gjennom åra har det blitt anerkjent for sitt framifrå personvern og serverar optimalisert for strøyming og torrenting.

Denne leverandøren driv over 7000 «No Spy»-tenarar spreidde over meir enn 90 land. Dette er det mest omfattande tenarnettverket på lista vår. Uansett kva tenar du vel, vil du kunne unngå statleg sensur og opne opp for tonnevis av innhald på nettet. I tillegg tilbyr CyberGhost tenarar som er optimaliserte for strøymetenester som Netflix og BBC iPlayer. Desse tenarane kan opne opp for geografisk avgrensa innhald uansett kor du er!

Vidare tek CyberGhost tryggleiken din på alvor. Serverane deira er utstyrte med AES 256-bit kryptering for å sikre at ingen tredjepartar kan blande seg inn i datatrafikken din. Du får også ein automatisk kill switch, DNS/IP lekkasjebeskyttelse, og delt tunnelering. I tillegg støttar CyberGhost andre VPN-protokollar som IKEV2/IPSec, OpenVPN, WireGuard, og L2TP. Denne VPN-en har også ein streng ingen-logg-policy.

CyberGhost fungerer perfekt med Windows, macOS, Android, Linux og iOS-einingar. I tillegg kan du koble til opptil sju einingar med nokon av abonnementsplanane sine samtidig. Ein unik ting med CyberGhost er at det tilbyr det lengste refusjonsvindauget. Det har ein 45-dagars pengane-tilbake-garanti.

Fordelar

 • 45-dagars pengane-tilbake-garanti.
 • Meir enn 7000 tenarar.
 • Appar som er enkle for nybyrjarar.

Ulemper

 • Ingen tryggleiksrevisjon.

Les vår fulle CyberGhost VPN omtale.

Beste tilbud: $1.9Måned (Lagre 84%)

Pengene-tilbake-garanti

Finn den rette VPN-en som fungerer for deg

Før du vel ein VPN for nokon føremål, må du vurdere berre dei beste alternativa. Til dømes, om du vil omgå geografiske restriksjonar, vel du ikkje ein tilfeldig leverandør. I staden vel du ein som har den mest pålitelege evna til å opne blokkeringar.

Likevel, vi vil ikkje at du skal søkje gjennom internett på jakt etter ein VPN, for det vil krevje tid og innsats. For å gjere det enklare for deg å finne den rette VPN-en som fungerer, har vi laga denne lista for deg:

Beste VPN for Speling
Treng du ein VPN for PC-en, Xbox eller PlayStation? Denne lista vil framheve det beste spele-VPN-et.
Beste VPN for strøyming
Oppdag det beste VPN for Netflix, HBO, Disney+, Hulu, og dine andre favorittstrøymeplattformer.
Beste VPN for Nedlasting Nedlasting av store filer eller torrenting, sjå her for å finne den beste VPN for nedlasting her.Beste VPN for arbeid
Sikra arbeidstrafikken din og jobb betre på avstand eller på kontoret med ein topp VPN.
Beste VPN for Mobil
Les denne artikkelen for å finne dei beste VPN-ane for iPhone og Android-einingar.
Beste VPN med Utvidingar
Enten du surfar med Firefox, Chrome, eller Microsoft Edge, er effektive VPN-utvidingar tilgjengelege. Klikk her for å finne ut meir.
Beste Gratis VPN
Uavhengig av kva du har høyrt om gratis VPN-ar, kan dei framleis vere nyttige.
Best betalte VPN
Du fortener å få den beste verdien for pengane dine. Finn den beste betalte VPN-en her.

Forstå ein VPN – Kva er den beste VPN-en?

Ein VPN (Virtuelt Privat Nettverk) er designa for å gi personvern og tryggleik for brukarar på nettet. Det skapar ein kryptert tunnel mellom eininga di og internett slik at det vil beskytte dataoverføringa di frå uautorisert tilgang frå tredjepart.

VPN-ar driv sikre tenarar rundt om i verda. Likevel, når du koplar til desse tenarane, vil ein VPN skjule den verkelege IP-adressa di med ein ny. Dette gjer det vanskeleg for styresmakter, reklameselskap, nettkriminelle og andre å halde auge med nettaktivitetane dine.

Vidare kan ein VPN effektivt kome seg forbi statleg sensur og geografiske restriksjonar. Ein VPN kan få deg til å sjå ut som om du surfar frå ein spesifikk stad, sjølv om du ikkje er der. VPN-ar kan utan problem opne opp for tonnevis av strøymeplattformar, inkludert Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime, osv. 

Likevel er den beste VPN-en i 2024 ExpressVPN. Den tilbyr førsteklasses VPN-tenester du kan stole på, og den er enkel å bruke. For å lære meir om denne VPN-en, sjekk ut vår detaljerte ExpressVPN-gjennomgang.

Korleis Vi Tilrår dei Beste VPN-ane

Før vi anbefaler dei beste VPN-ane for 2024, har vi teke omsyn til fleire faktorar for å sikre at vi berre tilbyr dei framståande alternativa. Til dømes har vi vurdert alle aktivitetane du kanskje vil bruke ein VPN til, kor mykje du ønskjer å bruke, funksjonane du treng, osv.

Det er så mange VPN-ar å velje mellom. Dette er grunnen til at det å velje ein sjølv kan vere litt komplisert. Her er meir spesifikke kriterium vi vurderte før vi laga lista vår:

 • Personvernstandardar
 • Sikkerheitsfunksjonar
 • Fart
 • Enhetskompatibilitet
 • Evnene til å opne blokkeringar
 • Serverdekning

Konklusjon

Det er så mange grunnar til at du kanskje vil bruke ein VPN. Denne artikkelen har diskutert dei beste VPN-ane i 2024 som er sterkt anbefalte. Vi har gjort all forskinga, så alt som står att er den enkle delen; å velje ein for deg sjølv.

Om du treng å bruke ein VPN på nettet, er det beste du kan gjere å velje berre det beste. Du bør aldri kompromisse med tryggleiken og privatlivet ditt.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det høyest rangerte VPN-et?

ExpressVPN er for øyeblikket det høyest rangerte VPN-et på markedet. Det tilbyr en rekke pålitelige funksjoner som forbedrer internettopplevelsen din. Med mer enn 3000 servere kan du endre IP-adressen din til nesten hvor som helst i verden. I tillegg er disse serverne perfekte for strømming, torrent-fildeling og spilling. De kan omgå vanskelige geobegrensninger og oppheve blokkeringen av populære strømmeplattformer som Netflix, Hulu, HBO osv.
ExpressVPN tilbyr også robuste sikkerhetsfunksjoner. Den er kompatibel med de fleste operativsystemer og tillater opptil fem samtidige tilkoblinger. Selv om ExpressVPN er ganske dyrt, kan du prøve det risikofritt i 30 dager.

Hvilket er det beste gratis VPN-et?

Det beste gratis VPN-et er HideMyAss. Vi anbefaler ikke brukere å nøye seg med gratis VPN-tjenester på grunn av risikoen. HMA er imidlertid veien å gå hvis du må bruke et. HMA tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode. Dette gir deg ubegrenset tilgang til alle premiumfunksjonene, om enn for en kort periode.

Hva er det sikreste VPN-et å bruke?

Det tryggeste VPN-et å bruke er ExpressVPN. For det første gir det en pålitelig tilkobling. Det har også en automatisk nødstopp som kutter internett hvis VPN-et kobles fra av en eller annen grunn. ExpressVPNs servere bruker AES 256-bit kryptering, og støtter flere VPN-protokoller. I tillegg har de strenge retningslinjer mot loggføring. Alt dette garanterer et ekstra lag med beskyttelse.

Er ExpressVPN eller NordVPN bedre?

Dette er et vanskelig spørsmål å svare på. Begge VPN-tjenestene er unike, men ExpressVPN er bedre. Dens funksjoner er kraftigere, serverne er raskere, og den har en mer pålitelig opphevelse av blokkering. ExpressVPN og NordVPN er imidlertid bedre alternativer i et utvalg av flere leverandører.