Beste VPN-tenester for Valorant (for å opne opp Valorant-regionar) - TechRobot

Beste VPN-tenester for Valorant (for å opne opp Valorant-regionar)

Valorant er eit kjent First Person Shooter gratis-å-spele spel der to lag konkurrerer mot kvarandre med fem spelarar. Spelarar kan veljast etter land, ferdigheitssett, eller kultur. Spelet vart utvikla av Riot Games og offisielt lansert i 2020. Under beta-testingsfasen hadde spelet allereie ein siderekkjevidde på 3 millionar spelarar dagleg.

Dessverre kan ikkje alle spelarar over heile verda nytte tenesta deira. Dette er fordi nokre funksjonar har blitt avgrensa av regjeringa, eller spelet kan vere heilt utilgjengeleg i din region. For eksempel, på nokre stader der brukarar kan spele, er Valorant IP-adressa blokkert av regjeringa, noko som gjer at chattefunksjonen i spelet blir utilgjengeleg, og det blir veldig vanskeleg å spele. Dette er grunnane til at mange spelarar ser etter den perfekte VPN (Virtuelt Privat Nettverk) for Valorant.

Med bruk av ein Valorant VPN er spelarane sin identitet fullstendig beskytta medan dei nyter ei samla speleoppleving. Spelarar kan skjule sine ekte IP-adresser frå spelets tenarar for å opne ein konto registrert til ein annan stad for å spele spelet med VPN. Denne metoden er også mogleg å bruke for å få tilgang til speleplattformer og spelesimulatorar som Geforce NOW, Steam og Gameloop.

Beste VPN-tenester for Valorant

Her er ei liste over dei beste VPN-ane du kan bruke for Valorant:

Totalt sett best i testene våre

ExpressVPN

Samlet poengsum: 9.8

  • Superraske servere
  • AES 256-biters kryptering
  • Støtter den private protokollen Lightway
  • Pengene tilbake-garanti

Pengene-tilbake-garanti

ExpressVPN er ein svært påliteleg VPN som har som mål å tilby sterk personvern og utmerka evner til å opne blokkeringar. I tillegg er det ein super-rask VPN som du kan stole på for å redusere irriterande avbrot og høg ping. Med over 3000 tenarar i 94 land, er det enkelt å finne ein tenar i eit land du kanskje er interessert i. 

Når det gjeld tryggleik og personvern, er ExpressVPN ein av dei tryggaste tenestene der ute. Den kjem med 256-bit kryptering og inkluderer delt tunnelering, DDoS-beskyttelse, og ExpressVPN sitt eigeutvikla kill-switch, kalla NetworkLock.

Delt tunnel-funksjonen gir deg samtidig tilgang til utanlandske og lokale tenarar og lar deg straumline og fokusere VPN-en din på Valorant for maksimal fart og beskyttelse.

ExpressVPN rangerer som ein av dei beste VPN-ane for strøyming, nettspel, og mykje meir sidan den kan omgå nesten alle geografiske blokkeringar den møter. Du vil kunne få tilgang til Valorant frå kor som helst du måtte vere, sidan denne VPN-en er tilgjengeleg for bruk i alle land, sjølv i land med strenge restriksjonar som Kina og Russland. 

ExpressVPN har ein ingen-logg-policy, noko som tyder på at dine nettaktivitetar ikkje blir overvaka eller registrerte på nokon måte.  VPN-en er kompatibel med mange einingar og er veldig enkel å setje opp. Den tillèt òg 5 samtidige tilkoplingar, 24/7 live chat og e-postkundestøtte, og tilbyr òg ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti.

Eksklusivt tilbud til Techrobots lesere: $6.67Måned (Lagre 49% + Få 3 måneder gratis)

Pengene-tilbake-garanti

Det billigste alternativet

NordVPN

Samlet poengsum: 9.6

  • Utrolig raske servere
  • Fantastiske sikkerhetsfunksjoner
  • Verifiserte retningslinjer mot loggføring
  • Opphever blokkering av strømmeplattformer

Pengene-tilbake-garanti

Dette er ein annan trygg VPN-leverandør med hovudkontor i Panama, som ikkje har nokon datalovar og ikkje er ein del av nokon internasjonale overvakingsnettverk. NordVPN kan brukast til å forbetre Valorant-spelopplevinga di enkelt. Med over 5400 tenarar i 59 land, har NordVPN tenarar overalt der du treng dei for å spele Valorant. Det gir eit godt utbreidd nettverk som står for deira uovertrufne hastigheiter som knapt er toppa av andre i VPN-industrien. 

NordVPN er òg utstyrt med militærgradert kryptering på opptil 256-bit som støttar OpenVPN. Du kan òg rekne med deira solide DNS-lekkasjebeskyttelse, DDoS-beskyttelse, delt tunnelering og andre tryggleiksfunksjonar for å skape ein sikker tunnelveg for å beskytte dataa dine. Dobbelt VPN-funksjonen er eit ekstra tryggleikstiltak mot eventuell lekkasje av datatrafikk. Din opphavlege VPN-genererte IP-adresse får eit ekstra lag med beskyttelse slik at identiteten din og den til eininga di ikkje vil bli oppdaga.

NordVPN er tilgjengeleg på Linux, Windows, Android og iOS, med eit grensesnitt som er enkelt å setje opp. NordVPN tilbyr ein ingen-logg-policy, kundestøtte via live chat 24/7, privat LAN-tilkopling og tilbyr òg ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti viss du ikkje er nøgd med funksjonane til VPN-en.

Beste tilbud: $2.99Måned (Lagre 67% + Få 2 år med 67 % rabatt + unike gaver)

Pengene-tilbake-garanti

Best for tilkobling av flere enheter

Surfshark

Samlet poengsum: 9.5

  • Tillater et ubegrenset antall samtidige tilkoblinger
  • Integrerer Stealth-modus
  • Multihop-funksjon tilgjengelig
  • Mer enn 3000 servere

Pengene-tilbake-garanti

Dette er ein annan flott VPN-leverandør utvikla av Surfshark LTD. Det er ein overkomeleg verdi for pengane VPN som fungerer flott med Valorant. Den har eit servernettverk på over 3200 serverar i meir enn 63 land.

Surfshark-appen kjem med sikkerheitsfunksjonar som kamuflasjemodus (trafikkobfuskering), privat DNS og støttar også P2P-aktivitetar utan hindringar. Vidare støttar den Shadowsocks, OpenVPN, WireGuard, delt tunnelmodus samt ein effektiv kill switch. Det er ein flott VPN for å fikse buffering for Valorant. Surfshark tilbyr lynraske hastigheiter for å gjere samtalar i spelet. 

I tillegg til sine toppmoderne tryggleiksfunksjonar, kan den omgå alle geoblokkeringar den møter, sjølv i høgt sensurerte område med hjelp av ein standardprotokoll kalla ShadowSocks.

Surfshark er enkel å installere og bruke. Det er støtta på store plattformar som macOS, Linux, Windows, iOS og Android. Tenestene deira opprettheld ein null logg-policy og lagrar ingen av brukarane sine data. 

Det er ein av dei mest overkommelege og pålitelege VPN-ane på marknaden, du er garantert å få den beste verdien for pengane dine etter å ha abonnert. Det tilbyr ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti om du ikkje er nøgd med resultata.

Beste tilbud: $2.49Måned (Lagre 79% + Få 2 måneder gratis)

Pengene-tilbake-garanti

Tilbyr den beste pengene-tilbake-garantien

CyberGhost

Samlet poengsum: 8.8

  • 45 dagers pengene tilbake-garanti
  • Mer enn 7 000 pålitelige servere
  • Strenge retningslinjer mot loggføring
  • Strenge sikkerhetsfunksjoner

Pengene-tilbake-garanti

CyberGhost er ein absolutt favoritt VPN-teneste for dei fleste spelarar sidan den tilbyr lynraske hastigheiter, låg ping, og til ein lommevennleg pris. Driven av dei nyaste VPN-teknologiane, har CyberGhost over 7000 tenarar i 90 land med raske hastigheiter sjølv på lokale tenarar. Dette lar Valorant-brukarar velje deira føretrekte stad for spel. Det imponerande tenarnettverket med fullstendig optimaliserte tenarar er perfekt for spel, torrenting, og strøyming. Denne VPN-en handterer enkelt problemet med forseinking på grunn av sine høghastighetstenarar. 

CyberGhost kjem med funksjonar som ein OpenVPN, ein killswitch, delt tunnelering og DNS-lekkasjesikring. Det er òg utstyrt med militærgradert AES 256-bit kryptering som garanterer maksimal sikkerheit, blokkerer annonser, og beskyttar eininga di mot skadevare og spionprogramvare medan du spelar. Du kan òg tilpasse det med ekstra personlege funksjonar for å halde eininga di trygg.

I tillegg, med hjelp frå CyberGhost sin kamuflasjemodus, kan du omgå geoblokkeringar frå kva som helst fysisk stad du måtte vere for å spele Valorant fritt. 

CyberGhost tillèt sju samtidige tilkoplingar utan forseinking. Dette tyder at speleopplevinga di ikkje blir hindra sjølv om andre einingar kan bruke VPN-en samtidig. Vidare, med sine serverar optimaliserte for peer-to-peer, kan du nyte eit fleirspelarspel som Valorant sidan serverane er dedikerte og trygge.

Det tilbyr 24/7 kundestøtte for spørsmåla eller problema dine. CyberGhost har òg ein 45-dagars pengane-tilbake-garanti.

Beste tilbud: $1.9Måned (Lagre 84%)

Pengene-tilbake-garanti

Beste VPN med ein gratis versjon

ProtonVPN

Samlet poengsum: 9.0

  • Gratis versjon tilgjengeleg
  • Sterke sikkerheitsfunksjonar
  • Påliteleg politikk for ingen loggar
  • Tillèt Perfect Forward Secrecy

Pengene-tilbake-garanti

ProtonVPN tilbyr utmerka tenester til spelarar. Det har eit stort nettverk av over 1000 tenarar i omtrent 55 land, som gjer at du enkelt kan koble deg til bynivå eller lokale VPN-tenarar, noko som er utmerkt for fart og stabilitet. Det reduserer også trengsel, forsinkelsar og forseinkingar på tenarnettverka. I tillegg kan du få tilgang til Valorant utan stress med ein av ProtonVPN sine tenarar.

I tillegg tilbyr den ein gratis og ein betalt plan, og det er ein merkbar forskjell i fart mellom dei to planane. Som ein Valorant-spelar, for å nyte speleopplevinga di, er det tilrådeleg å gå for den betalte planen sidan dette gir deg tilgang til nettverk med høgare ytelse.

ProtonVPN er beskytta med OpenVPN og IKEv2/IPsec-protokollar, samt ein kill switch. Som eit resultat treng du ikkje å bekymre deg for adware, malware eller andre skadelege truslar medan du spelar Valorant. Du er også sikra maksimal beskyttelse med den sikre AES-256-krypteringa, som har ein av dei mest sikre algoritmene. 

Denne VPN-en er enkel å installere, bruke og er kompatibel med alle dei store plattformene. Den gratis ProtonVPN-planen gir berre éin VPN-tilkopling med tilgang til berre tre land, medan den betalte planen tillèt fem samtidige tilkoplingar, med tilgang til tenarar i 50 land. I tillegg tilbyr den betalte versjonen deg ein 30-dagars pengane-tilbake-garanti om du ombestemmer deg etter betaling.

Beste tilbud: $4.99Måned (Lagre 50%)

Pengene-tilbake-garanti

Ein solid veteran

HideMyAss

Samlet poengsum: 8.5

  • Gratis prøveversjon av tenesta
  • Sterke tryggleiksfunksjonar
  • 256-bit AES-kryptering
  • 2,79 $/månad (spar 75%)

Pengene-tilbake-garanti

HideMyAss (HMA) er ein VPN-teneste med fleire års erfaring under beltet. Den tilbyr pålitelege opningsfunksjonar som utan tvil vil opne opp for Valorant-regionar. HMA tilbyr òg raske internettforbindelsar, robust tryggleik, personvern og meir.

Denne VPN-en har meir enn 1000 tenarar i 190+ land. Sjølv om talet på tenarar ikkje er på den høge sida, er dei plasserte i alle dei rette regionane for å opne opp for Valorant. I tillegg har HMA utrulege hastigheitar og ingen båndbreiddegrense, så du kan nyte uavbrote spel.

Vidare er HMA eit påliteleg val for tryggleik. Serverane deira brukar AES 256-bit kryptering for å beskytte trafikken din frå avlytting. VPN-en er òg utstyrt med ein kill switch, databeskyttelse mot lekkasjar, anti-DDoS, og andre fantastiske VPN-funksjonar.

HMA er tilgjengeleg for Windows, Mac OS og Linux-datamaskiner, så du kan bruke det på ein kvar PC du spelar Valorant på. I tillegg har VPN-en mobilappar. HMA lar deg ha opptil 10 samtidige tilkoplingar. 

Beste tilbud; $2.79Måned (Lagre 75%)

Pengene-tilbake-garanti

Tips for å velje ein VPN for Valorant

Sjølv med lista over VPN-ane som er best for Valorant avgrensa til berre fem alternativ, kan det å gjere eit val vere ei krevjande oppgåve. Du kan likevel sjå etter desse funksjonane før du gjer valet ditt:

Fart 

Mykje data blir overført mellom eininga di og Valorant-tenarane kvart sekund. På grunn av dette er ein super-rask tilkobling essensiell. Sjølv om ein sikker VPN utan tvil vil senke internettforbindelsen din i ein viss grad, er nokre raskare enn andre. Vurder båndbreidde og datagrenser før du gjer valet ditt.

Støtte for Peer-to-Peer (P2P)-tilkopling

Valorant er eit fleirspelarspel, og som sådan treng du å velje ein VPN-teneste som tillèt P2P-tilkoplingar, slik at du kan kople deg til andre spelarar.

Låge Ping-ratar

Ein VPN med låg pingrate er eit must for å nyte å spele Valorant. Høge pingratar tyder at du har seinare tilkoplingar og lengre forsinkelsestid medan du spelar. Jo lågare pingratane, jo meir gledelig blir speleopplevinga di.

Ingen datagrenser

Valorant er eit fleirspelarspel, noko som tyder på at det brukar store mengder data og bandbreidde. Nokre VPN-er har ingen databegrensingar; vel ein med ubegrensa bandbreidde for å la deg nyte spelet utan å bekymre deg for datagrenser.

Korleis få tilgang til Valorant med ein VPN

Abonner på ein VPN-leverandør

Du kan gjere valet ditt frå VPN-ane som er lista opp i artikkelen. Deretter kan du gå vidare til å besøke nettsida til VPN-en for å opprette ein konto og kjøpe eit abonnement.

Last ned og installer VPN-programvaren

Etter at du har kjøpt abonnementsplanen din, last ned og installer appen frå nettsida til VPN-leverandøren eller appbutikken på eininga di. Ikkje last ned VPN-en din frå ei tredjeparts nettside for å unngå mogleg malware eller virusinfeksjon.

Kople til ein VPN-tenar

Neste kan du no kople deg til ein VPN-server i ein region der Valorant og VoIP er tillate, eller til der du har vener. Når du er kopla til VPN-en din, vil du kunne kople deg til Valorant med ønska plassering. I nokre tilfelle vel VPN-ane dei beste serverane for deg.

Spel Valorant

Sørg for at VPN-en din framleis er tilkopla før du går over til Riot si nettside, der du må opprette ein Valorant-konto registrert til din nye region. Når det er gjort, vil du kunne kjempe mot tonnevis av spelarar rundt om i verda.

Ofte stilte spørsmål (FAQs) om å opne opp Valorant med ein VPN

Er VPN-ar lovlige?

Ja, VPN-er er lovlige så lenge du ikkje brukar dei til ulovlege aktivitetar. Som eit resultat har nokre land forbode bruken av dei. Likevel, i andre land, er bruk av VPN lovleg sidan hovuddesignet er å kryptere data, gi anonymitet, og tilgjenge geo-blokkerte plattformar.

Korleis sjekkar du din noverande region?

For å sjekke din noverande region for Valorant, start med å logge inn på din Riot Games-konto på den offisielle nettsida. Der vil du sjå ei landingsside som inneheld all din personlege informasjon, inkludert din Tagline og Riot ID.

Etter dette, gå til ein annan seksjon sett som «personleg informasjon», der vil du sjekke ut «land/region»-ikonet under e-postadressa di. Det du ser der er din registrerte region for Riot-kontoen din.

Vil bruk av ein VPN for Valorant gjere tilkoblinga mi treigare?

Til slutt, ja, det vil det. Ein VPN vil i nokon grad senke den generelle farten din. Dette skjer fordi internettet ditt blir kryptert og dirigert av VPN-serveren før det blir videresendt til Valorant-serverane i dette tilfellet. For å spele spel som Valorant, vil du trenge fartar på meir enn 10 Mbps sjølv med VPN-en din på. VPN-ane som er anbefalte i denne artikkelen, vil senke nettverket ditt med ein liten brøkdel. Men om internettforbindelsen din er veldig treg frå før, vil forsinkelsen vere merkbar.

Kan eg lage meir enn ein Valorant-konto?

Ja, det kan du. Spelet er gratis, og du kan opprette meir enn ein Valorant-konto utan å bryte Riot sine vilkår og betingelsar. Likevel, for å opprette meir enn ein konto, må du registrere kvar separate konto til ulike e-postadresser for å opprette ein unik Riot ID.

Kan du bruke gratis VPN-ar til å spele Valorant?

Du blir sterkt råda til ikkje å bruke ein gratis VPN for å spele Valorant. Mange av desse gratis VPN-tenestene er forferdelege. Mange tener pengane sine ved å selje brukarane sine private informasjon og data. Dei har også ustabile tryggleiksfunksjonar som gjer deg utsett for skadevare, spionvare, adware, og sidan dei deler serverar i staden for å handtere sine eigne, er du sannsynlegvis til å møte mange problem med lag. Unngå gratis VPN-ar for ein kvar pris. Abonner heller på ein premium ein. 

Konklusjon

VPN-er er vegen å gå når ein prøver å få tilgang til geoblokkert innhald. Artikkelen diskuterer fem flotte VPN-er som er perfekte for Valorant. ExpressVPN forblir vårt toppval for spel på grunn av sin raske, effektive og effektive teneste.